You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Løven 2022

Cosmic Flash – Nymåne i Løven 2022

I am Leo

Det er ikke en hvilken som helst Nymåne, der er under opsejling og sker på torsdag. Det er Nymånen i Løven, som jo nok må være årets Nymåne. Og hvorfor så årets nymåne? Jo det er jo Løvens Nymåne, så det er jo oplagt. Ja nærmest selvskrevet. Har du mødt en Løve? Come on. Selvfølgelig er det ÅRETS nymåne.

Nå, før charmen og selvtilliden indtager hele showet, så lad os lige få ”the New Moon Basics” på plads.

Hvor sker det: i Løvens tegn på 05º 38’.

Hvornår sker det: Nu på torsdag den 28. juli kl. 19.54.

Hvorfor: Ja fordi det er den tid på året.

Hvad sker der? Solen og Månen mødes til en ny månecyklus. Der sker hver måned, men nu er det jo Løven, så det er noget helt særligt.

Faktisk deltager omsorgsfulde Ceres også i festlighederne og hjælper med til, at vi skal tage os mere af alt det, vi elsker. Ceres har forstand på høst. Og når noget gøres godt og grundigt, og det gøres kontinuerligt, så er der også godter på vej i posen. Som du sår, skal du høste. Be your loving, charming self.

Når der nu er den mest fantastiske og pragtfulde Nymåne, vi kunne drømme om, så kunne vi jo passende sætte håret og tage til en dejlig, bekræftende nymåneceremoni, hvor vi tænder et lys i selvkærlighedens navn. Ikke for at være selvfed og opblæst, men for at fylde den kreative kop, så den kan flyde over med Løvens gavmilde hjertelighed. Vi kan alle være på livets scene. Der er plads til flere. Skin dit lys om så dit liv afhang af det.

Abundance månen kunne vi kalde den. En ægte, moden Løve er ikke smålig og deler gerne med venner og også de kommende venner. En fremmet er jo bare en ven, man endnu ikke har mødt, siger et citat måske fra Peter Plys, men ikke desto mindre er det så sandt. Alle er inviteret til Nymånen i Løven. Der er fri bar fra livets kilde, så du tager bare for dig af retterne.

Jupiter danner sekstil fra sin Vædderposition og overgør det så rigeligt. Jeg fornemmede nok Jupiter i energien, indtil jeg lige skimtede til horoskopet igen, og det skal jeg da lige love for er et abundance bidrag, til de i forvejen glimtende og passionerede vibrationer. There is something in the air and i smells like Leotime. Skal der være fest, så lad der være fest, yes sir. Champagne til alle. Der skal ikke spares på noget som helst.

Baby, I think I´m a genius

Egentlig er der ikke meget, der forstyrrer denne smukke Nymåne, lige bortset fra det igangværende t-kvadrat mellem Haumea, Eris og Pluto. Men der er intet nyt under solen der, da det har været over os i årevis og ikke forsvinder lige de næste dage, så det tager vi ikke med i betragtningen. Og dog er der måske en lille forstyrrelse. Lille og lille. Det er jo Uranus, der ikke gør noget uden at gøre sig bemærket. The Genius himself.

Mars er nemlig sneget sig ind på Uranus og den nordlige måneknude i Tyren – et af årets store astrohypes, da det ikke lige er et trekløver af vibration, der ellers sådan plejer at holde stormøde. Kun 3 grader fra er Mars ved Nymånen. I et kvadrat til dette er Merkur i Løven på den ene side og Saturn i Vandbæreren på den anden side og disse danner endnu et t-kvadrat, der godt kan begynde at støje lidt her hen over månedsskiftet.

Mars og Uranus kan finde på chokerende ting og sager, når de leger sammen. Elektrisk ild. Med den nordlige måneknude, vores nordstjerne, sammen med de to gutter er det vejen frem, vi har med at gøre her (Måneknuderne er punkter på ekliptika, hvor Månen krydser Solens bane, og er ikke egentlige planeter – men dog vigtige punkter). Det er nyt, fresh fra kosmos og står det til Mars, så skal der tages action – gerne i morgen.

Dog holder Saturn lidt på bremsen, mens Merkur gerne vil dele idéerne med alle og måske endda tage æren. Men hvem kan tage æren for en idé, der blev downloadet til alles bedste? Er det i virkeligheden din? Så lad os rydde patenterne i skuffedarierne og sætte energien fri til alles bedste, som også Nikola Tesla arbejdede på i bedste Vandbærerens tidsalder/Uranus/Prometheus stil (Prometheus, der matcher op med Uranus energien stjal også ilden fra guderne og gav det til mennesket). Vi får se, hvad der sker.

Ja lad os tage det som lidt fyrværkeri til festlighederne. Der er ikke nogle tætte aspekter til selve Nymånen, så det knager måske lidt i det fjerne, men skal vi ikke bare nyde solstrålerne fra Løvens energi og suge til os af den varmblodede ild.

Vi skal huske at tage os af ”mig”, før vi kan tage os af ”dig”. Løven lærer os at fylde vores egen kop først, så er der nemlig mere end rigeligt at give. Gør mere af det du elsker og så lige lidt mere efter det. På den måde bliver verden et bedre, smukkere og gladere sted. What´s not to like. Lad det være din nymåne affirmation. Tag det med i dit ritual. I am that, I am.

Kærligst

Carolina

Ps. Og så var der jo lige Jupiter slår bremsen i for at tage sig sin årlige retrograd. Så det bliver en interessant tur i karrusellen. Man siger, at når en planet er retrograd, er energien mere indadvendt og ikke fuld effekt i det ydre. Jupiter er planeten for vækst, ekspansion, held og ikke mindst visdom. Nu handler det om hurtig Vædder vækst – men på de indre planer. 

Du kan altså nå at vokse noget som person, hvis du gør dit indre arbejde de næste måneder. Det indre skal matche det ydre. Han skal lige tilbage i Fiskenes spirituelle tegn her hen over efteråret, og så er det ellers fuld fart frem igen fra den 24. november.

Nyhed hos Lunaracademy

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier, der støtter dig i din essens og i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vbrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opbandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug.

Vælg mellem vibrationsolie, der er specielt designet til dig, en der støtter dig i årets 2022 energi eller 5 forskellige til de udfordrende numerologiske vibrationer. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.