You are currently viewing Cosmic Flash – August 2022

Cosmic Flash – August 2022

De astrologiske og numerologiske energier for august måned

5 måneder er der tilbage af år 2022 på planeten jorden. Vi er nået til afsnittet august, hvor der på astrohimlen er Løvesæson lidt endnu indtil stafetten gives videre til Jomfruens tegn.

Numerologisk er august en 8´er måned. Det rene 8-tal er symboliseret ved tarotkortet ”Styrke”, der med både Løve og engel afbilledet, handler om at finde en balance i livet. Både at være blid og at være stærk på en gang, i rette mængder og til hver sin tid. Selve månedsenergien bliver altid farvet af årets vibrationer, så de danner en anden tone af 8´er energien. Dette år er august farvet af indflydelsen fra årets 6´er vibration (den kan du læse mere om i e-bogen her).

6-tallet er jo en kærligheds vibration, så styrken skal bruges på en kærlig måde her i august.

Til sammen giver 8 og 6 vibrationen 86/5. Månedsenergien er en måde, hvorpå du kan få det absolut bedste ud ad august måned, uanset om du har din egen business eller om det blot er, hvordan du navigerer rundt i livet på helt personlig vis (eller begge dele).

8-tallet giver ofte en ansvarlig og organiserende energi, der gør at vi får tingende gjort. Så du kan passende bruge august til at planlægge og få overordnet styr på kalenderen for resten af året. Hvad skal der gøres og hvad skal der til for, at du når dine mål for 2022. Ikke mindst fordi Mars går retrograd i slutningen af året i Tvillingernes tegn. Derfor kan du med fordel få planlagt dine aktiviteter allerede nu, særligt når Solen skifter til Jomfruens tegn, der eeeelsker alt med planlægning.

Gratis bonus til alle jer, der læser med i øst og vest

Du kan desuden læse om årets energi ganske gratis fra nu og året ud i e-bogen:

Cosmic Flash – 2022 edition

Du kommer lige rundt på en virtuel tur til min messestand hos multiversetonline.dk, hvor du også kan udforske alle mulige kosmiske emner fra andre skønne sjæle. To share is to care. Kærlighed fra mig til dig.

Lad ikke planlægningen stikke af med al for meget kontrol. Vi kan ikke kontrollerer alt og der skal være en vis margin til kreativ frihed. Måske faktisk en 50/50 deling. Det er jo 8-tallets balancetal. Så hold styr på skrankepaven, men få nu lige styr på småtingsafdelingen, så den ikke vokser dig over hovedet.

Du kan også med fordel afholde eller deltage i messer og afholde særlige events. Gerne noget der får dig ud i sociale sammenhænge i en eller anden for. Løvens energi giver masser af sociale og charmerende vibes, og dermed kan du møde de rette personer, hvis du er på rette tid og sted.

Tag lederskab og får sat projekter i sving. August 2022 er praktisk og hands on. Vi skal ikke sidde på hænderne, men ud og få tingene gjort. Kommunikation og planlægning er et vigtigt keyword. Hvis den ene hånd ikke ved, hvad den anden laver, så giver det unødvendigt rod og komplikationer. Simplificér livet, så det er til at være i. Smukt må det gerne være samtidigt.

Astronews – datoer for energiskifte og Nymåne/Fuldmåne i august 2022

Som noget nyt er månedens astronews delen blevet til en let overskuelig oversigt over planeter, der skifter tegn, større astro begivenheder samt Fuldmåne og Nymåne. De enkelte bevægelser på himlen udkommer som sædvanligt i dagene op til, så du kan følge med planeternes gang.

  • Den 1. august danner kraftfulde Mars og innovative Uranus konjunktion med den Nordlige Måneknude i Tyrens tegn
  • Den 4. august skifter kommunikations planeten Merkur tegn til Jomfruen.
  • Den 11. august skifter feminine Venus tegn til Løven.
  • Den 12. august er der Fuldmåne med den følsomme Måne i Vandbærerens tegn.
  • Mars skifter tegn til Tvillingerne den 20. august, hvor han kommer til at opholde sig helt indtil 25. marts 2023 grundet retrograd.
  • Venus møder høstgudinden Ceres i Løvens tegn den 22. august.
  • Den 23. august skifter Solen til Jomfruens tegn, og det er officielt Jomfruens sæson.
  • Uranus stationerer for at tage sin årlige retrograd indtil den 22. januar 2023.
  • Merkur er hurtigt videre til Vægtens tegn den 26. august.

Følg med i Cosmic Daily Energy på Facebook eller Instagram, når der zoomes ind i de enkelte dage. Følg og like opslagene. Det er den sikreste vej til at se mere fra mit skrivebord og læse det, der intuitivt kommer gennem mit filter. Del gerne med venner, der ogå kunne have interesse i at læse med.

Må du få en magisk og produktiv august.

Kærligst

Carolina

Nyhed hos Lunaracademy

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier, der støtter dig i din essens og i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vbrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opblandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug.

Vælg mellem en vibrationsolie, der er specielt designet til dig, en der støtter dig i årets 2022 energi eller 5 forskellige slags til de mest udfordrende numerologiske vibrationer. 

Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.