You are currently viewing Cosmic Flash – Merkur i Jomfruen 2022

Cosmic Flash – Merkur i Jomfruen 2022

The Devil is in the Detail

Find forstørrelsesglasset frem og zoom ind for nu er det tid til at se på de små detaljer. Det er igen blevet tid til at kvikke Merkur finder slettelakken frem og tager brillerne ned på næsen. Hokus pokus, nu skal vi fokusere. Og nej det rimede jo ikke, men ikke desto mindre er det sådan.

Merkur er jo vores alle sammens kommunikations planet. Merkur har også med vores tanker, indlæring og hersker over ting om handel og transport, mails og andre former for kommunikations teknologi.

Jomfruens tegn handler om service, alt med sundhed, de små detaljer og alt det vi gør hver eneste dag. Gentagelserne. Hun står for konkret hjælp og henvises ofte også som fødselshjælperen i astrologi. Hun er en feminin jordbundet energi, der ønsker at skabe balance i kroppen og i vores forhold til Moder Jord.

Merkur er på hjemmebane i Jomfruen, som er hans andet tegnhjem udover Tvillingerne i den traditionelle astrologi. I den esoteriske astrologi, som jeg primært arbejder med, er det planeten Ceres, der har overtaget Jomfruens tegn. Det giver god mening, når man lærer Ceres at kende, hvorfor hun passer perfekt ind her. Hvor om alting er, så er det en mere systemstyret og ret grundig, Merkur vi har med at gøre her de næste uger, mens han er i Jomfruens tegn.

Du kan opleve at blive mere grundig og detaljeorienteret i din tankegang. Der må noget logik med, så det hele ikke bare bliver fri fantasi og fluffy drømme. Sæt alt i system og vær grundig. Ordnung muss sein.

Det er også derfor, at ”Merkur i Jomfruen mennesker” ofte er super skarpe til at rette tekster og grammatikfejl. De kan shine som bogholdere, laboranter, diætister, lægesekretærer og al sådan noget, hvor der skal holdes orden i bøgerne på den ene eller anden måde samtidig med, at man er til service og gavn for andre. Vil du have noget gjort ordentligt, så ansæt en assistent med Merkur i Jomfruen.

Sundhed er også et af Jomfru-arketypens kerneområder, så tjek op på varedeklarationerne, når du handler ind. Du kan blive overrasket. Tjek også din bon for småfejl. Teknologien er jo ikke ufejlbarlig og er ikke bedre end de mennesker, der programmerede det. 5 kroner her og 5 kroner der, kan blive til mange penge på et år. Giv dem hellere til værdigt trængende. Måske kan du også give det en ekstra tanke, hvem og hvad du støtter i det daglige, når du handler. I Jomfruen må det gerne være bæredygtigt på flere planer. Udtænk en plan og sæt tingene lidt i system. Det giver bedre overblik.

Jomfruens tegn handler om sundhed og alt det vi gør hver dag. Gentagelserne, der bliver til hverdag.

Crazy days - great possibilities

Når Merkur besøger Jomfruen kan vi med fordel også være opmærksomme på tendensen til et skarp (selv)kritisk tone. Vi kan let komme til at gå med i fodtøj, der strammer lige lovligt meget om tæerne, og fejlmarginen bliver lige stram nok for perfektionisterne. Ligegyldigt hvad du gør, vil det aldrig blive helt perfekt. Det kan være svært at acceptere, men nogle gange kan mindre også sagtens gøre det.

Nogle af de mulige fede dage i denne transit er omkring den 11.-20. august, hvor Merkur danner en harmonisk trigon til Uranus og Mars i Tyren. Her kan du få ekstra klarhed, innovative ideer og virkeligt få smæk på drengen, hvis du tager mod frihedens gaver fra Uranus. Tænk nyt og tænk anderledes.

Fra omkring den 16. august og en ti dage frem ca dannes der en stortrigon mellem jordtegnene med Merkur i Jomfruen, Pluto i Stenbukken og Uranus, Månen (som hurtigt er videre) og Mars i Tyren. Det kan blive nogle af de vildere dage, hvor der kan være uroligheder af forskellig karakter. Uranus og Pluto er to af de store drenge. Pluto har en enorm viljestyrke og Uranus en kæmpe frihedstrang. Udbrud og gennembrud af de helt store kan ske – personligt og ude i det kollektive.

Er du født med Merkur i Jomfruens tegn kan du sikkert genkende nogle af de arketypiske sider i dig selv. Efter to uger med Merkur her, vil vi alle få et glimt af, hvordan du har det, da Merkurs transit præger os alle. Vil du se, hvor Merkur holder til de næste par uger, så se i dit fødselshoroskop, hvor du har Jomfruens tegn. Det vil være det hus, Merkur præger med sin kommunikative og analytiske tankerigdom.

Merkur er hurtig som en ninja og er derfor i høj fart videre i Vægtens tegn sidst på måneden. Og så er der igen snart retrograd. Den tid, den fornøjelse. Eller hvad man nu skal sige.

Finder du kommafejl eller stavefejl, så skal du vide, at jeg ikke har en Merkur i Jomfruen assistent ansat (endnu). Det må du så leve med indtil da. Vi må få det bedste ud ad det, vi kan hver især. Spøg til side. Må du få en fantastisk Merkur i Jomfruen transit. Du kan virkeligt komme i bund og ud i alle hjørner og rykke dig i kvantespring, hvis du er villig til at gøre arbejdet. Forbindelsen mellem Pluto og Mars kan give dig rigelig viljestyrke til at gøre noget.

Kærligst

Carolina

Nyhed hos Lunaracademy

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier støtter dig i din essens og/eller i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vibrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opblandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug med det samme.

Vælg mellem vibrationsolier til de 5 mest udfordrende numerologiske vibrationer. Du kan også bestille en specielt designet til dig eller en, der støtter dig i årets 2022 energi. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.