You are currently viewing Cosmic Flash – Ceres i Løven 2022

Cosmic Flash – Ceres i Løven 2022

Can I have some attention, please?

Ceres har opholdt sig i Krebsens tegn siden midt maj og skal nu forholde sig til et andet udtryk, når hun besøger Løvens hjem. Løven elsker at udtrykke sig selv og er ofte forbundet med overflod og selvoptagethed i hver sin pol. Ceres er planeten for høst og en feminin energi, der tager sig af detaljerne, sorterer grundigt og holder orden.

Kombinationen af de to energier handler i den grad om at tage sig af sig selv. At være sig selv. Hvem er du? Det er den, du kommer til at ”høste” på at være. At være dig. At udtrykke dig kreativt ud fra den, du er, inderst inde i løvehjertet og ikke den, du prøver at blæse dig op til at være for andres skyld eller for at dække over et såret ego.

Ofte viser et såret ego sig bag behovet for at ræse rundt i store biler, der skal vises frem til alt og alle eller at have mindst 20 af de dyreste Guccitasker – mindre kan også gøre det, men du forstår nok pointen. Ikke fordi at lækkerhed og god kvalitet er vigtige faktorer, men for at man kan vise sig frem og få noget Street Credit – opmærksomhed herovre tak. For ja Løvens arketype kan både motiveres af en ægte lyst til lækkerier, fordi det er smukt og flot, men det kan også bruges som dække over en manglende evne til selvkærlighed.

Læs om Cres i Løven og hvad det betyder hos Lunaracademy.

Give yourself some TLC

Mens Ceres besøger Løvens tegn kan vi give os selv den velfortjente opmærksomhed, vi altid har længtes efter. Ja tak til mere navlepilleri for jo bedre du tager dig af dig og dit, jo mere du elsker dig og værdsætter dig, jo bedre. Så har du nemlig også meget mere at give. Verden bliver et bedre sted, når vi elsker os selv. Det er ikke egoistisk, som vi har lært. Ikke i de rette mængder, på den rette måde. Så er det det kærligste du kan gøre for mand, børn, veninden, arbejdspladsen og verden generelt. Vil du redde verden så start med dig. The man in the mirror.

Husker du at rose dig selv? At klappe dig selv på skulderen. Du har gjort det godt. Se hvor langt du er kommet. Du har måske taget livets citroner og nu er du ved at lave lemonade. Måske sidder opskriften ikke i skabet endnu, men du er kommet længere, end da du startede. Giv dig selv credit for det.

Ægthed og autenticitet er nogle af Løvens stærkeste kvaliteter og evnen til at give af sig selv gavmildt og åbenhjerteligt. Så når nu Ceres besøger Løvens tegn et sted i dit horoskop, så er det tid til at tage sig af netop dette. At være omhyggelig og skabe orden og overblik.

Mens Ceres er i Løvens tegn kan du passende lave ”mirrorwork”. Det er en fantastisk god øvelse, som du kan lave med dig selv. Jeg har arbejdet med den selv og tilbyder den også i mine ”Soulseeker Session” essenscoaching sessioner, fordi det er så effektivt at omprogrammere cellerne og komme ind til nogle følelser, der kan være gemt bag facader.

Mirrorwork – how to?
Stil dig selv foran et spejl og se dig selv i øjnene. Sig: ”jeg elsker mig”. Gentag det nogle gange og hold øjenkontakt. Har du svært ved det, så ved du, der er et stykke selvkærligt arbejde foran. Så kan du i stedet sige: ”Jeg elsker mig mere for hver dag der går. Jeg lover mig selv, at være der for mig”. Sæt barren lavt og husk så at mød op for dig selv bagefter i det virkelige liv. Giv dig selv kærlighed, omsorg og næring. Tag dig af dig. Giv dig selv det løfte og hold det.

Hvad skal der til for, at du kan blomstre? Se efter i dit horoskop, hvor du har Løvens tegn og hvilket hus Ceres bevæger sig igennem. Det vil gøre dig godt at give dette livsområde noget opmærksomhed, mens Ceres er her. Vi har alle Løvens arketype i horoskopet, uanset om vi har Løven som soltegn. Måske har du faktisk din ascendant her, der er en ret betydningsfuld Løveplacering eller måske har du en bunke af de andre planeter, der gør Løven markant i dit horoskop. Selvom det ikke er tilfældet, så vil der stadig være en smule Løve i dig et sted i dit liv.

Gå i teateret og tag ud at spise på den der fancy restaurant, der går op i både smag og æstetik. Start til dans eller dyrk dine skuespillerevner. Tag pænt tøj på hver dag. Mød op i livet og sig ”hey jeg er her”. Hvad som helst der kan give beundring, opmærksomhed og respekt – ikke på den needy måde, der har behov for at blive elsket, men fordi du er værdig og du ved du også har ret til en plads i livet. Din plads.

Lad det ikke stige dig til hovedet, bare vær mere Løve. Vis verden dine talenter. Når du indtager dine Løvetalenter med hud og hår og ryster den manke, fordi du simpelthen ikke kan lade være, så skal verden nok følge med. Men så vil du ikke længere have brug for det. Det vil ikke betyde, at du elsker dig selv mere eller mindre. For du vil bære kærligheden inden i og vide, at også du er værdig. Og så vil du høste.

Kærligst

Carolina

Nyhed hos Lunaracademy

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier, der støtter dig i din essens og i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vbrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opbandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug.

Vælg fx Cosmic Aligner “Special”, der bliver specielt designet til dig. Så mangler du selvkærlighed, kan du få støtte til det på flaske.

Du kan også vælge en vibrationsolie, der støtter dig i årets 2022 energi generelt eller en af de 5 forskellige blends til de udfordrende numerologiske vibrationer. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.