You are currently viewing Cosmic Flash – Merkur i Løven 2022

Cosmic Flash – Merkur i Løven 2022

Let those who have ears listen to my words.

Underholdningen er sikret, når Merkur skifter til Løvens tegn tirsdag den 19. juli, hvor det sagte og det skrevne gerne må bringe lys og glæde til alle, der har øre at lytte med. Jeg elsker personligt Merkur i ildtegn, hvor der tales fra hjertet med passion. Hvis et tegn skulle være passioneret, så er det da Løven.

Giv mig en sæbekasse og lyt til, hvad jeg siger. Det at stille sig op foran en forsamling af mennesker på torvet, på en scene eller deltage i et interview på landsdækkende tv er et helt naturligt udtryk for Merkur i Løven, så du må endeligt stille dig frem og udtrykke alt, hvad du har på hjerte. Løvens tegn giver Merkur mod og værdighed. Lidt en royal stemning, som der altid følger med. Veltalende og tillidsvækkende.

Vi bliver selskabelige på en anden måde en Merkurs naturlige og mere mangfoldige udtryk i Tvillingernes tegn. I Løven kan det handle om at blive set – synlighed og spotlight. Velgørenhedsmiddage kunne være et klassisk udtryk. For Løven er vel rundhåndet og giver til værdigt trængende.

Der er en helt iboende autoritetsfornemmelse med Merkur i Løvens tegn. Løven, der er den naturlige leder. Løvernes konge, som der fra tronen med sit modige Løvehjerte, der skinner sit lys på folk og fæ. Vi får alle et glimt i vores liv af dette ophøjede merkurske udtryk, der i værste fald kan være lidt til den selvfede side. Se efter hvor du har Løvens tegn i dit horoskop. Det vil være i det hus Merkurs energi udtrykker sig de næste par uger. Det er en hurtig transit, hvor det storslåede energi skal nydes. Lad os løfte glasset for Løven.

Merkur i Løven den 19. juli 2022. Astrologi - Lunaracademy.

Jeg er mig og du er dig.

Transitten starter lidt hårdt ud for Pluto påvirker lidt endnu med oppositionen, der blev aktiveret under Fuldmånen i Stenbukken. Det kan til en start lægge lidt en dæmper på Løvens forsideoverskrifter. I Løvens tegn opfordres vi til at være os selv og med Merkur til at udtrykke os åbent og ærligt. Den åbenhed skal lige forbi Pluto først, der gerne kontrollerer det sagte. Energien kan vise sig som en diskussionslyst ud over det sædvanlige og gerne med andre, der har udnævnt sig selv som autoriteter. Ingen bestemmer over en Løve, blev der sagt. Kan selv, vil selv.

Den selvbestemmende trang bliver ikke mindre, når Merkur danner kvadrat til frihedens planet Uranus og planeten for personlig vilje og maskulint/krigerrisk udtryk Mars – begge i den stædige tyr. Der bliver kamp til stregen og muligvis med ord, men også med hjerte. Som et oprigtig ridder kæmper for troen på det gode. Jupiter bidrager med hjertelighed og en høj retfærdighedssans fra sin position i Vædderen. Der er stærke pioneerkræfter på spil. Ingen nye veje bliver banet uden lidt modstand fra det etablerede. Ordene kan komme i et frit flow, så skal du skrive noget, så kan det ske let og ubesværet i disse dage omkring slut juli. Fyldepennen er spidset og skarp. Ordene skærer igennem på papiret.

Saturn vil også lige se Merkur dybt i øjnene her sidst på måneden omkring Nymånen i Løven den 28. juli. Saturn byder op til duel fra sit synspunkt i Vandbæreren. Eksamens tid endnu engang. Saturn er censoren – erfaringens mester. Her sikres vi, at det er for fællesskabets bedste og ikke kun for egen vindings skyld. Saturn inviterer os til ikke at tage alt så personligt. Der aktiveres nemlig et spændingsfyldt t-kvadrat til Uranus og Mars i Tyren, der sætter frihedstrangen på spidsen. Det kan føles som en bil, hvor der gives fuld gas samtidig med, at håndbremsen er trukket. Man vil en masse, men kommer ingen vegne. Energi er der nok af. Jordforbindelsen må sikres.

I dagene omkring månedsskiftet er der stort fokus på sandheden, og at kunne navigere til sagens kerne, når Eris giver rundhåndet trigon energi til Merkur fra sin position i Vædderen. Det giver mod til at sige sandheden og det, du ser, gennem dine øjne. Din sandhed.

Merkur i Løven er meget personlig. For hvad er livet om da personligt. Så selvom Saturn beder om lidt distance til al dramatikken i hverdagen, så oplever vi jo livet på krop og sjæl gennem hvert vores perspektiv. Det er meget personligt. Vi kan se forskelligt på tingene, mens nogle ting er fællesmenneskelige uanset sprog, hudfarve eller nationalitet. Der er altid en fællesnævner. Find den.

Fat din ølkasse, spillemand og stil dig ud på din scene. Det er dit liv. Find dig den frtjente plads i spotlightet. Tal frit. Tal sandt. Tal med hjertelighed og naturlig autoritet.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.