You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Krebsen 2022

Cosmic Flash – Venus i Krebsen 2022

I love you, mom

Mandag den 18. juli skifter Venus til Krebsens tegn, hvor rodnettet, fortiden og det, at vi er kommet her til planeten jorden, allerede har fået et grundigt eftersyn af Sol, Ceres og Merkur, den seneste tid. Nu er turen kommet til at Venus´ rummelige og kærlige væsen giver sit besyv med og viser den mest kærlige og omsorgsfulde side frem. Det er sygeplejersken fra Jutlandia, der kærligt og nænsomt behandler både de indre og ydre sår hos den faldne soldat.

Det er kærlighed til familien og ikke mindst til mor. Har du stadigt din mor, så mind hende om hvor taknemmelig, du er for, at hun er der. Alle mødre gør det bedste, de kan, for sine børn med de midler og egenskaber, de har. Dermed ikke sagt, at det var nok for dig og dine behov. Tilgivelse gør meget for alle involverede og sætter karmaen fri. På et sjæleligt plan var der en vigtig læring, du skulle have med fra lige den familie, den karma og den mønstre.

Med Venus i Krebsen kan man føle sig tiltrukket af møblementer fra en gammel tid. Måske noget med et victoriansk islæt vækker minder fra et andet liv. Minder, der vil huskes. Fra skrot til slot. Traditionerne holdes i hævd. 

Selvfølgelig skal familien leje det samme sommerhus, som mormor også holdte sommer i, da hun var barn. Vi skal sylte bær fra buskene oldemor plantede. Vi skal lægge syvkabale, mens morfar tager sig en lur på sofaneseren og senere bygge sandslotte på stranden sammen med onkel Kurt. Same procedure as every year, James.

Sammen skal vi bladre i familiens album og besøge tante Anna på Lolland. Familiens skød er den tryggeste havn. Her er ubetinget kærlighed. Selvom der kan være en kurre på tråden fra tid til anden, er man altid velkommen senere, når støvet igen har lagt sig på rette hylde.

Ikke alle familier kan tilbyde en sådan tryg havn. For nogle er der brug for et safe space som dette, givet af andre mennesker. Men intet bliver nogensinde helt det samme, som hjemme hos mor. Det er aldrig helt det samme. Blodets bånd gør noget uforklarligt. Måske er det dit job at bringe healing til din familie karma. Med kærlige Venus gennem tegnet kan det være et tema.

Måske fornemmer du den lettere sentimentale og næstekærlige stemning, vi kollektivt påvirkes af den næste 3,5 uge. Se i dit eget horoskop, hvor du har Krebsens tegn. Det vil være her Venus´ energi er aktiveret.

Venus´ energi kan få dig til at gå på loftet efter bedstes gamle gevandter. Måske skal de have nyt liv.  Venus er kreativ og kunstnerisk og at give gamle klude nyt liv kan være et fint udtryk og brug af Venus transit gennem Krebsen. 

Måske er det tid til at få familien i glas og ramme på en måde, der gør, at alle i familien kan huske minderne, som samtidigt klæder din moderne bolig. Måske skal der bringes en Feng Shui fe ind i dit liv, som kan hjælpe dig med at få energien til at flyde let i din bolig og støtte kærligheden i at blomstre så smukt som en rose. Det handler om hjem, nærhed og kærlighed. Der hvor hjerterne bor og livet opstår.

Venus i Krebsen tager os tilbage til en anden tid og til kærligheden til det nære.

Selvom det ikke er nemt, vil det være det værd.

Det bliver nok knap så lyserødt hele tiden, for i begyndelsen af Venus´ transit indgår hun i et spændingsfyldt t-kvadrat mellem Jupiter i Vædderen og Makemake i Vægten. Balancen mellem at udvikle sig og gå egne nye veje med Jupiter i Vædderen, der ønsker vækst med vækst på og Makemake i Vægten, der ønsker, at vi skal kunne træffe egne valg i relation til andre. En udfordring mellem mig og dig og familien eller rødderne.

I slutningen af juli opbygges en harmonisk sekstil til Mars, Uranus og den nordlige måneknude. Et aspekt, der kan give en vis frihedstrang, men også kunstnerisk udfoldelse af den helt særprægede slags. Maskulin/feminin balance udtrykt på en anderledes måde. Uranus giver jo alt et originalt præg, som ikke er set før. Aspektet peaker den 2. august.

Omkring den 8. august er der igen udfordringer på bollesuppen, hvor Venus indgår i det storkvadrat, der blev aktiveret ved Fuldmånen i Stenbukken. Her står hun alene i de sidste grader af Krebsen og må konfrontere Pluto. Måske husker du tilbage til starten af året, hvor hun holdte gentagne stormøder med Pluto. Hvad end der skete i dit liv omkring daværende tidspunkt har måske nået en kulmination.

Selvværdet skal igen ses efter i sømmene, så du står stærkt i din feminine power med dine egne værdier. Eris i Vædderen vil have sandheden på bordet og svinger gerne sværdet, Haumea i Vægten vil finde balancen i livet og det levende og Pluto i Stenbukken vil nedbryde gamle strukturer, der ikke længere tjener os. Midt i alle konflikterne ønsker Venus i Krebsen harmoni og ro i liv og sjæl.

Vi kan let komme til at trække os tilbage i Krebseskallen, mens kuglerne flyver gennem luften. Konflikter er ikke behagelige, men kan være nødvendige for at rense luften. Det er konflikter på det kardinale kors. De kardinale tegn sætter retningen. Vi er ude i noget essentielt. Meningen med livet og sådan noget. Det bliver næppe nogen let transit for de fleste, men alligevel er der en skønhed at finde midt i orkanens rusken.

Kærligst

Carolina

Nyhed hos Lunaracademy

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier, der støtter dig i din essens og i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vbrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opbandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug.

Vælg mellem vibrationsolie, der er specielt designet til dig, en der støtter dig i årets 2022 energi eller 5 forskellige til de udfordrende numerologiske vibrationer. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.