You are currently viewing Cosmic Flash – Merkur i Skytten 2022

Cosmic Flash – Merkur i Skytten 2022

Tænk stort over livet og altings oprindelse

Et at de allervigtigste spørgsmål i livet er hvorfor – i hvert fald hvis du spørger Merkur i Skytten? ”Hvorfor-spørgsmålet” leder den søgende mod de svar, der ledes efter. Finder vi nogensinde den hellige gral? Hvem ved. Men sidder du derhjemme med hænderne foldet i skødet, så kan du være heldig og få et indre glimt af, hvor du skal søge.

Merkur er nok på udebane her i Skytten. Han hører jo hjemme lige overfor i Tvillingens tegn, der ellers gerne bevæger sig i overfladen og deler information til højre og venstre. I Skytten søges der efter nye filosofier og teorier, og Merkur må rette ind og se større perspektiver end de, der er lige foran næsetippen. Man ved det ikke nødvendigvis endnu, men kan måske fornemme, at der er noget om snakken og kan derfor ikke undsige sig fra at dele sine fantastiske fund med nær og fjern.

Skal du holde foredrag, så finder du ikke bedre Merkur energi til formålet. Her kan forelæsningen ret let trække i langdrag, hvis du først får fyret op under Skytteenergien, der så brænder lystigt lige indtil sidste mand (måske) er faldet i søvn og måske endda et stykke efter. Ikke desto mindre kan snakken være underholdende hvis temaet også fyrer op under dig og på den facon, kan der nemt gå inflation i de teoretiske og filosofiske tanker.

Vi ved jo alle, at overdrivelse fremmer forståelsen. Jo tak, det bliver næppe kedeligt at læse historierne i dagspressen eller på de sociale medier de kommende uger med Merkur her. I like it.

Merkur i Skytten kan have en tendens til at prædike og missionere for egen sandhed, så husk i det mindste ordsprogene: ”Practice what you preach” og ”Walk the Talk”. It´s time to hit the books og bare nørde der ud ad. Find vej til biblioteket. Søg og du skal finde.

Tjek hvilket hus du har Skytten i dit eget fødselshoroskop. Det vil være det livsområde, der bliver påvirket af Merkurs videns-delene energi de næste knap 3 uger.

Kærligst

Carolina

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier støtter dig i din essens og/eller i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vibrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opblandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug med det samme.

Vælg mellem vibrationsolier til de 5 mest udfordrende numerologiske vibrationer. Du kan også bestille en specielt designet til dig eller en, der støtter dig i årets 2022 energi. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.