You are currently viewing Cosmic Flash – Jupiter i Vædderen 2022-23

Cosmic Flash – Jupiter i Vædderen 2022-23

Big Bang Theory

I nattetimerne den 11. maj 2022 skiftede Jupiter tegn til Vædderen og tog hul på en helt ny 12-årig cyklus, der har varet siden sommeren 2010, hvor også Uranus lige var smuttet i Vædderen. Måske har du siden da arbejdet på nye idéer, nye former for frihed og dit liv kan generelt have blevet revolutioneret hen over de sidste 12 år.

Sidst Jupiter var i Vædderen startede jeg på at lære at meditere og fik en stigende interesse for alt det spirituelle og metafysiske, som har forandret mit liv en del. Det skete i mit 9. hus i fødselshoroskopet, så det giver kosmisk perfekt mening. (9. hus er Jupiters hus og handler om højere læring, rejser, filosofi, tro og andre Skytte/Jupiter relaterede emner).

Nu er vi så nået en omgang mere siden da og denne gang med Neptunsk indflydelse på Jupiter. Drømmene og det uendelige grænseløse univers. Det hele er uendeligt stort, hvor vildt kan det blive?

Vædderen er zodiakkens første tegn i urhoroskopet og symboliserer starten på livet, gnisten fra det store bål, the Big Bang. Det er krigerens vilje til at ville noget og hersket af Mars er der masser af ild i Vædderenergien. Sig ikke til en med stærk Vædder, at den ikke kan, for det kan den. Vædderen er kardinal ild og zodiakkens igangsætter. Ikke den mest vedholdende energi, men der startes nemt bål her og der og alle vegne.

King of the Gods

Jupiter symboliseres ved Zeus i den græske mytologi. Zeus som herskede over ”Olympen” Gudernes bjerg. Jupiter er glæde og leg. Den olympiske lege må være en Jupiter+Mars i Vædderen ting. At kæmpe, konkurrere og dyste (Vædderen) for at vinde og blive størst, bedst, hurtigst (Mars+Jupiter).

Jupiter er den filosofiske godgører, der har det med at overdrive og blæse alt op på storskærm – hvilket ikke altid er en fordel. Afmålte mængder kan være at foretrække, men ikke for Jupiter. Jupiters energi er stor, større, størst. Den heldige kartoffel.

Jupiter driver os til at udvikle os og undersøge alle former for universelle emner, han kommer i kontakt med religion, tro, filosofiske tanker og alt i den dur. Jupiter handler også om retfærdighed og har en høj retfærdighedssans. I Vædderen kan det også være kampen for retfærdighed.

The Crusador - Krigerisk fremdrift

Når Mars også skifter til Vædderen den 25. maj 2022, er han allerede under indflydelse af Jupiter. En energi, der puster sig op hen mod kulminationen ved mødet mellem Mars og Jupiter den 29. maj 2022. Alt efter modenhed og fornuft kan mødet mellem de to bruges til lidt af hvert.

Mars er jo krigerplaneten, og hjemme i eget tegn er han stærk. Nogle vil sikkert sprænge i luften, mens andre vil bruge den gigantiske power til at få et vildt energiboost, der vil føre dem hen mod alt det, de drømmer om. Måske skal du på korstog og ud at dele dine opdagelser med verdenen, Christoffer Columbus. Uanset er vi alle opdagelsesrejsende i livet og på vej ud i vores eget næste eventyr. Du får ikke et vildere skub ud over klippekanten end Mars og Jupiter i Vædderen. Sæt i gang.

Jupiter i Vædderen 2022-2023. Lunracademy spirituel astrolog og numerolog.

Nye eventyr på sommerens program

Jupiter bliver ikke hængende i Vædderen hele tiden, men skal lige retur i Fiskene henover efteråret 2022. Se Jupiter i Vædderens bevægelse neden for.

Jupiters rejse gennem Vædderen

  • 11. maj 2022 skifter til Vædderen
  • 28. juli 2022 stationerer på 8º 43’ i Vædderen og går retrograd
  • 28. oktober 2022 når Jupiter tilbage i Fiskenes tegn
  • 24. november 2022 stationerer han på 28º 47’ i Fiskene
  • 20. december 2022 skifter han igen til Vædderen i for at tage omgang 2. 
  • 16. maj 2023 skifter til Tyren, hvor det er bye bye til Vædderens energi indtil april 2037.

Vi kan om muligt se frem til en sommer med mod, livsgnist og lyst til nye eventyr, der dog kan tangere til overmod (10 meter vippen, der blev udskiftet med Cliffdiving på bornholm). Sammen med årets numerologiske 22/4 skygge, så kan det med nye eventyr og nye begyndelser netop være et stort tema i 2022. Bare styr overmodet, selvom det nogle gange kan få os ud over kanten på komfortzonen.

Så en masse frø, men få nu ikke startet på eller lovet mere, end du kan gabe over. Gør noget nyt, men hav ikke hovedet under armen (Vædderen hersker over hovedet). Jupiter i Vædderen vil præsterer noget, så løb en maraton. Gør noget ud over det sædvanlige. Det er en ny begyndelse.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.