You are currently viewing Cosmic Flash – September 2022

Cosmic Flash – September 2022

De astrologiske og numerologiske energier for september måned

Vi træder ind i årets første efterårsmåned, hvor nætterne stadig er milde og solen endnu luner. Bladene gyldnes så småt på træerne, og der høstes på indre og ydre planer. Der er klargøring til vinterens komme, og de mørke aftener rykker tættere og tættere på.

Dette års september farves af årets 6´er vibration og skaber en stærk kontakt mellem det maskuline og arbejdsomme 9-tal og det feminine og kreative 6-tal. Det er denne dans, der præger dette års september og giver lyst til en fyrig tango i blodrøde kjoler og udslået hår, der dufter som fuglene synger. Det bliver sensuelt, og energierne kommer til at være steaming hotte.

Mødet og samspillet mellem perfekt afstemt maskulin og feminin energi kan skabe nye verdener. Livet leves og fødes gennem dette møde. Gør det, du elsker og lade kærligheden til livet og det levende fylde dig op. Fyr op under sanserne og lad poesien flyde, som dybe floders rasen og som et roligt havs sagte bølgeskvulp mod kajens kant. Ebbe og flod, der danser sammen i et evigt kærlighedseventyr.

Skønjomfruer må slippe uskyldigheden, genvinde kontakten til rodchakraet og vække det til live. Vi er her ikke alle for at sidde fromt på en bakketop med hænderne foldet nænsomt i skødet. Mange af os skal ud og mærke livets pulserende bevægelse i blodet, der strømmer gennem årene. September kan blive intens og skabe rødmen i kinderne.

Skab din egen tantriske forbindelse med livet, som bringer dig i ekstase og tættere mod paradis med røde æbler og snedige slanger. Forbuden frugt kan smage sødt, men der er altid en i morgen, hvor konsekvenserne må ses i øjnene. Skab kunst, der kan mærkes, og som vækker det indre. Brug energierne til at tappe ind i din passion.

Charmen kan lægge sig tykt i luften som en tåge, der kan henføre os i mørkets afkroge. Der udforskes og afsløres. Vi må ned for at kunne gå op. Lys og mørke eksisterer side om side.

Lad dramaet hvile i fred og leg ikke som en kat med musen. Sanserne skal forkæles med både dufte og bløde silkelagener – intet mindre. Hvorfor ikke nyde, mens vi er her. Alt i balance selvfølgelig, men alligevel må det hele gerne være både smukt og lækkert. Lad de venusianske vibrationer udtrykke sig gennem kød og blod.

Lunaracademy - Spirituel udvikling

Astronews – datoer for energiskifte og Nymåne/Fuldmåne i september

Astronews er nu en nem, overskuelig oversigt over planternes skifte i tegnene samt Fuldmåne og Nymåne. De enkelte skift på himlen udkommer som sædvanligt i særskilt indlæg i dagene op til, så du kan følge med planeternes gang, forstå dit liv og tappe ind i energierne.

  • Venus skifter til Jomfruen den 5. september.
  • Merkur går retrograd i Vægten den 10. september, og samme dag er der fuldmåne i Fiskene.
  • Solen starter Vægtens sæson den 23. september kl. 03.04 om natten. 
  • Nymånen i Vægten sker den 25. september
  • Venus skifter til Vægten og Ceres til Jomfruen den 29. september.

Månedens krystaller og essentielle olier

Whisper, Copaiba, Karneol og Røgkvarts

Olierne og krystallerne er nogle af mine absolut favorit redskaber til at hæve frekvensen og arbejde med energier og følelser.

DoTERRA olierne er klart mine favorit essentielle olier på flere områder – både i forhold til den høje ensartede kvalitet i hver flaske og renheden af olierne. (Olierne er så rene i kvaliteten, at du faktisk kan indtage dem – bortset fra de enkelte plantetyper, der ikke er gode til den slags).

Du har lækre olier til lang tid, da de er utroligt drøje i brug – less is more.

Whisper olien fra doTERRA

Kontakten til din feminine kraft.

Mange af os har mistet forbindelsen til vores indre feminine gudinde, der kan skabe liv på jorden. Gennem århundreder har det feminine været undertrykt og har brug for at komme ud gennem det smukke udtryk, der er et potentiale for os alle. Er er ubalancer i den feminine havn (det gælder både mænd og kvinder), kommer det til udtryk på mange fronter af livet og blokerer for flowet. Whisper hjælper med at tappe ind i din sensuelle, kreative, skabende og healende kraft. Og så dufter den super lækkert.

Findes som en praktisk touch olieblend på 10 ml – klar til brug

Pris 234,50 for dig som er engroskunde hos doTERRA.

Copaiba olien fra doTERRA
Transformerer følelsesmæssige smerter

Copaiba er en dybdegående transformationsolie til dig, der er klar til (eller allerede i fuld gang med) den store oprydning i kælderen >>metaforisk<<. His vi bærer rundt på alt for meget gammelt karmisk bagage fra vores forfædre i dette eller tidligere liv forhindrer det os at leve i vores ægte lys. I stedet hænger vi fast i alle de tunge følelser som skyld, skam, uværdighed, at føle sig uren og uværdig.

Copaiba er en rigtig healerolie – god til skorpioner, mennesker med stærkt pluto præg eller 15/6 i numeroskopet + os med sensitivt nervesystem.

Praktisk Copaiba toucholie på 10 ml
Klar til brug og lige til at have med i tasken.

Pris: 219,50 for dig som er engroskunde hos doTERRA.

Ren Copaiba olie på 15 ml

Pris: 316,- for dig som er engroskunde hos doTERRA.

Kontakt mig for at blive engroskunde og få dine olier med 25 % rabat samt masser af lækre og udviklende bonusser.

Rene dōTERRA olier brugstip

Jeg blander 10-14 dråber i en 5 ml roller med en god bære olie (fx fraktioneret kokosolie) og har rolleren med i tasken, så jeg kan smøre på pulspunkterne nogle gange dagligt. Jeg dufter til olien nogle gange, lige efter jeg har påført for at få maksimal kraft.

Et par dråber eller 5 i en diffuser kan også være ret lækkert med mange af olierne og kan bruges til at skabe stemninger eller hæve vibrationerne i hjemmet, på kontoret eller i din klinik.

Karneol

Karneol booster energien og giver både motivation og udholdenhed. Den siges også at være god til kvinder under menstruation og ved ubalancer i denne sammenhæng, der ofte hænger sammen med udfordringer med rodchakra og harachakra. Vil du gerne have virkeligt fat om din kreative skaberkraft, er det karneol, du skal have med i lommen eller i din BH.

Røgkvarts

Røgkvarts er en krystal, som er kendt for at skabe lys i mørket. Den renser os samt omgivelser for tunge, drænende energier. Har du brug for ro og grounding samtidig i dit healingsarbejde er den helt perfekt. Røgkvarts virker på vores rodchakra og her har mange ubalancer, der blokerer for vores sande kraft.

Dette er blot mine intuitive anbefalinger til at arbejde med månedens vibrationer. Du står måske et sted i livet, hvor du har brug for noget helt andet, så husk altid at mærke efter inde i dig selv, hvad der ræsonnerer med dig og dine vibrationer.

Følg med i Cosmic Daily Energy på Facebook eller Instagram, når der zoomes ind i de enkelte dage. 

Du ønskes en magisk og indsigtsfuld september med masser af feminine og lækre vibes.

Kærligst

Carolina