Høje vibrationer fra naturens skattekammer

Healing foregår på mange plan. Aromaterapi med essentielle olier er en fantastisk støtte til både krop, sind og sjæl.

essentielle olier fra dōTERRA til din rejse i livet

dōTERRA betyder jordens gaver. De gaver kan vi bruge i vores daglige healings- og energiarbejde.

Styrk koncentrationsevnen med lemon olien. Æteriske olier fra doTERRA hos Lunaracademy.
Balancer følelserne med timian. Æteriske olier fra doTERRA hos Lunaracademy.

Essentielle olier som energiterapi

Essentielle olier kan eksempelvis bruges til at:

 • forløse svære og/eller hengemte undertrykte følelser fra dette eller tidligere liv.
 • støtte vores numerologiske og astrologiske udfordringer, samt den numerologiske navneudrensnings proces.
 • hjælpe med at bearbejde skyggesider.
 • skabe en opløftende energi og forstærke en ønsket energi.
 • berolige en stærk sensitivitet og mindske en stresset følelse.
 • lindre forskelligt fysisk ubehag og ubalancer i kroppen.
 • optimere fordøjelsen og immunforsvaret.
 • falde til ro om aftenen inden sengetid.
 • skabe en velduftende, harmonisk stemning i hjemmet, på klinikken eller kontoret.
 • skabe egne skønne massageolier, hudserum, cremer og meget mere.

Tanker og følelser kommer altid forud før en fysisk reaktion, og derfor kan vi netop skabe meget mere velvære (også fysisk), når vi arbejder med essentielle olier. De er med til at give naturlig balance i både krop, sind og sjæl.

Rent lavpraktisk påvirker olierne det limbiske system (følelsescenteret i hjernen) allerede efter få sekunder. De kan måles i blodbanen efter 2 minutter. Ca. 20 minutter senere er de ude i hele kroppen.

Der findes en olie (eller en olie kombination) til stort set alt, så det er bare at komme i gang. Det er gaver fra naturen til dig og mig.

Få gratis vejledning i oliernes healende verden

Vil du igang med det samme, så kan du booke en gratis uforpligtende tid, hvor du får vejledning i at bruge olierne i samspil med din essens og dine særlige behov. En oliesnak varer ca. 15 minutter.

Olierne fra dōTERRA kan kun købes gennem forhandlere rund om i landet, så du kan ikke finde dem i butikkerne.

dōTERRAs olier er af særdeles høj kvalitet og er nok det, man kalder Roll Roycen inden for essentielle olier. Der tages hensyn fra plante til producent til forbruger, så olierne er rene i energien på alle planer.

Lunaracademy - Essentielle olier - doTERRA Wild Orange for glæde og abundance.

Er du klar til at begynde din healingsrejse?

Tag på en udviklende healingsrejse med de magiske, naturlige olier fra dōTERRA

Olierne kan hjælpe os til healing. I gammel tid var denne viden var hverdag. Vi brugte helt naturligt urternes magi som helbredende hjælpere. Dette er også doTERRAs smukke tagline: “We help the World Heal“. Det kan godt kan betale sig at give lidt mere. Vibrationerne og intentionerne er i hver en dråbe.
 

dōTERRA´s produkter forhandles ikke i fysiske butikker, men gennem passionerede Wellness Advocates i hele verden, der også ønsker at “Heale the World” på hver vores måde.

Bliv tilmeldt som kunde og få blandt andet:

 • -25 % på udsalgsprisen.
 • Mulighed for at optjene værdipoint, der giver en ekstra besparelse på op til 30 % mere. 
 • Mulighed for månedens olie – gratis.
 • Løbende andre gode tilbud (fx BOGO – buy one get one).
 • En ekstra bonuspakke med masser af værdi – både til din spirituelle udvikling og healingsrejse (se længere nede på siden).

Du signer op til et overflødigheds horn af guidance og vejledning samt hele paletten af de fantastiske fordele fra dōTERRA og spirituel mentor Christine Eilvigs voksende fællesskab Team Lavt Gærde.

Er du nysgerrig, så lad os tage en gratis, uforpligtende oliesnak om healing og essentielle olier, der matcher dig og din essens. Book din tid ved at trykke på knappen neden for.

Bliv dōTERRA kunde og spar 25% på de lækreste essentielle olier.

Oprettelsesgebyr kun 25 euro (ca. 185 kr.).

Psst... Faktisk kan du spare gebyret væk.

Bestiller du et de lækre Enrollment Kits startpakker –  fx ”Home Essentials” med 10 forskellige olier og en skøn diffuser, så sparer du oprettelsesgebyret.

Så har du begyndelsen til dit eget healende hjemmeapotek med nogle af de mest brugte olier med det samme til en favorabel pris.

Køb essentielle olier her hos Lunaracademy

Herefter årligt medlemsgebyr på 115 kr. hvis du ønsker at fortsætte dit medlemsskab – dette inkluderer til gengæld en flaske Peppermint (værdi: udsalgspris ca. 249,-).

Der er ingen binding og ingen købepligt hos dōTERRA. Du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab.

Ekstra bonusser til dig som dōTERRA kunde hos LunarAcademy

Cosmic Lights Cosmunity - et spirituelt medlemsskab fyldt med kosmisk indsigt.
Få adgang til den online Spirituelle Mentor Uddannelse med Christine Eilvig, når du biver kunde hos DoTERRA via Lunaracademy.

Når du signer op som dōTERRA kunde gennem LunarAcademy, så udløser den en lang række af ekstra bonusser, du kan få glæde af i din personlige og spirituelle udvikling.

Du får:

 • 2 måneders gratis medlemsskab af Cosmic Lights Cosmunity.
 • Gratis adgang til Masterclass om Manifestation.
 • Medlemsskab af netværket “Team Lavt Gærde” ved spirituel mentor Christine Eilvig med svar på alle dine oliespørgsmål samt invitation til deltagelse i forløb, undervisning, fælleshealinger, tapping og andre spændende events.
 • Gratis adgang til Christine Eilvigs online Spirituelle Mentor Uddannelse (12 moduler) – timevis af inspirerende spirituel undervisning, du kan se lige, når du vil.
 • Adgang til app med opslagsværk og olie blandinger til alle behov og formål.
 • Adgang til smart mobilapp med opskrifter på olieblends til alverdens healende formål fysisk som følelsesmæssigt.
 • Adgang til et kæmpe netværk i lukket facebookgruppe med oceaner af healende information.
 • Løbende vejledning fra mig i brugen af olierne.

Bliv inspiriret af min rejse med de essentielle olier

Æteriske olier, også kaldet essentielle olier, gør noget ved os som levende væsener. Ganske som krystallers og tallenes magiske numerologiske vibrationer, kan de essentielle olier støtte os på både et fysisk, følelsesmæssigt og energetisk plan. 

De er naturens gyldne dråber i sin reneste og mest højt vibrerende form. De koncentrerede æteriske olier er powerfulde og kan være behjælpelige med alt fra at lindre fysiske skavanker, smerter og følelsesmæssige ubalancer, så vi hæver vores vibrationer op ad skalaen.

Lavendelduften er beroligende og støtter kommunikationen. Æteriske olier fra doTERRA hos Lunaracademy..

Hvad er Essentielle olier, og hvad kan de?

Essentielle olier (æteriske olier) er et meget koncentreret udtræk fra fx planter, blomster, urter og træer. Det er naturens guld i sin reneste, fineste og højtvibrerende form.

Essentielle olier kendes tilbage fra gammel tid. I nutiden bruges deres gavnlige effekt som en supplerende behandling på lægeklinikker og hospitaler, bl.a. i USA, Frankrig, Tyskland, Schweiz, Spanien og Italien. Dufte påvirker os som mennesker, lige som det, vi smører på huden eller indtager, trænger ind i vores celler.

På et mere guddommeligt plan har du nok også hørt historien fra bibelen, hvor de tre vise mænd bragte de hellige olier, røgelse (Frankincense) og myrra skær (Myrrh), som gaver til Jesusbarnet. 

Myrra fx kommer fra et træ og har været brugt til både salver og olier langt tilbage i tiden. Frankincense blev eksempelvis brugt af de gamle egyptere i foryngende ansigtsmasker og som offergave til guderne.

Duften af kamille giver et løft og støtter os i at udleve vores livsformål. Bestil doTERRA olier gennem Lunaracademy

Hvorfor skal du vælge de essentielle olier fra dōTERRA?

doTERRA Lavender giver ro og en god støtte til formidling.

Skulle du have udfordringer med teknikken, så kontakt mig her, så er jeg klar til at at hjælpe dig eller tjek denne trin for trin guide.

Olierne fra dōTERRA er hverken tilsat hverken parfume, alkohol eller noget andet, der fortynder vibrationen. Det er ren natur i hver flaske. Det er jeg personligt vild med og det giver jeg også gerne lidt ekstra for.

Jeg elsker, at der tages hånd om hver enkelt bonde og tages ansvar på alle planer. Ja, de gode ting koster lidt mere, men til gengæld er det kvalitet på alle fronter.

Hvis du, som jeg, også går op i renhed, bæredygtighed, økologi, biodynamisk tankegang og dyrevelfærd, så vi er ovre i samme boldgade med dōTERRA bare på olie plan.

Olierne er super drøje i brug. Less is more.

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Søger du spirituelle svar på livet og er du nysgerrig i det spirituelle? Kom med i gruppen Cosmic Powered Living”, hvor der serveres en fantastisk cocktail af astrologi, numerologi, essentielle olier, krystaller og sirligt krydret med alt muligt andet spiritualitet.

Kom med i den lukkede facebookgruppe her. Det er helt gratis og koster kun din nysgerrighed. Dresscode: High Vibes

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy