You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Tvillingerne 2022

Cosmic Flash – Nymåne i Tvillingerne 2022

Have I got news for you

Let og luftig. Sådan beskrives Tvillingernes energi ofte. Og det er da også ganske korrekt, men der er så meget mere. Tvillingernes tegn herskes af Merkur ”The Messenger of the Gods”. Derfor er alle mulige former for kommunikation en stærk Tvillingeenergi. Blogs, journalistik, sladderpladder og social interaktion, venskaber, indlæring og logik. Det er også salg og service.

Fra et højere plan handler Tvillingernes tegn om de to ”selv”. Det esoteriske motto for Tvillingerne er: Jeg erkender mit andet selv, og når dette selv toner bort, vokser og stråler jeg. Tvillingernes tegn knytter sig til myten om tvillingehalvbrødrene, Castor og Pollux (Yes det er navnene brugt til skurkene i filmen Face-Off med Nicolas Cage). Den ene af Tvillingerne er udødelig, mens den anden dødelig. Vi taler altså her om det lille selv (mennesket, egoet, som alle os jordboere er) og sjælen (det evige, udødelige), som vi også er. Vi er begge dele, og vi er alt det, vi ser uden for os. Det kosmiske spejlbillede. Det var den korte Tvillinge udgave. Den lange Skyttelektion kan vi gemme til en anden god gang. You get the point. Vi skal have noget info i en fart. Helst let spiseligt. Just the headlines, thank you.

Med en Nymåne her i Tvillingernes mangfoldige tegn er det altså Tvillingernes territorie, vi befinder os på og den energi, der giver de nye muligheder. Et nyt trappetrin på udviklingsstigen. Tvillingernes sæson er også ofte startskuddet til sommerens sociale møder på caféer, festival og koncert. Vi kommer for alvor ud blandt folket fra vinterens hule.

Nymåne sker den 30. maj 2022 på 9º 3’ kl. 13.30. Information til dig, der vil sætte nymåneintentioner og holde en lille indre nymåneceremoni. Det kan man sagtens gøre i det små for sig selv et stille øjeblik. Sæt evt. din telefon til at ringe et par minutter før, og tag dig en stille stund uanset, hvor du er. The Gemini Way. Der er ingen grund til det store opsæt. Du kan gøre det hele lige nu og her med det du har. Det er tanken der tæller nemlig. Intentionen. Alt det andet er blot lækker pynt til at sætte stemningen og hjælperedskaber til at øge den allerede iboende viden. The force is really within you.

Nymånen kan give dig, der har planeter omkring 5-13 grader i de andre bevægelige tegn Jomfruen, Skytten og Fiskene, en mulighed for udvikling, som ikke nødvendigvis kommer let og ubesværet. Der skal arbejdes for sagen. Udfordringerne kommer af kvadrater og oppositioner (90º og 180º aspekter).

Dig, der har planeter omkring 5-13 grader i lufttegnene Vægten eller Vandbæreren kan opleve et ekstra et frisk pust af nye muligheder med skønne trigoner (120 º). Du kan endda være ”ramt” af begge muligheder alt efter dine planetplaceringer. Nørder du selv astrologi, kan du tjekke hvilke huse, der bliver influeret af planeterne.

Nymåne i Tvillingerne maj 2022. Astrologi og numerologi hos Lunaracademy.

The brainstorming teamplayer

Denne Nymåne danner harmonisk sekstil aspekt til Mars og Jupiter konjunktionen, der topper i dag den 29. maj 2022. Derfor vil der helt sikkert være en påvirkning af enten det krigeriske boost konjunktionen kan vise eller på de nye begyndelser, der også kan være et udtryk. Tvillingernes tegn kan komme med masser af tanker, mens Mars og Jupiter giver fremdrift og retning. Brainstorm og lav visionboards. Alt er muligt. (Glem da i øvrigt ikke at læse om Mars og Jupiter i Vædderen her).

Der kan være 1000-vis af bolde kastet op i luften. Giv dem tid til at lande. Merkur er jo stadig retrograd og tilbage i den konkrete Tyreenergi. Så måske er det et projekt, der har ligget i skuffen siden tidernes morgen eller for et par måneder tilbage, som skal op af skuffen, støves af og finpudses. Klar til salg lige om lidt. Jeg ved, at jeg selv har lidt i gemmerne, som er i planlægningsfasen og good-to-go henover måneden. Fingers crossed.

Pluto og Saturn påvirker Merkur, der hersker over Nymånen, med hvert deres aspekt. Saturn med et kvadrat, der peger på en udfordring, der ikke er taget op. Måske er der en bold glemt ovre i hjørnet, som du ikke haft følt for at kigge på og samle op. Men måske er den lige præcis nøglen? Tænker over det og gentænk alt. Vi har stadig et par dages Merkur retrograd at traske rundt i. Lær noget nyt og tag gamle skills op ad hatten. Hvis nogen Nymåne skulle bruges til at tage alle dine mange talenter i brug, så er det denne.

Plutos aspekt til Merkur giver en evne til at grave dybt i skattekisten, og Pluto helmer ikke før hver tanke er tænkt til ende; før hver en sten er vendt. Så vær grundig og dybdeborende i hvad end du går og pusler med i det skjulte. Inden længe er det tid til at hemmelighedskræmmeriet skal se dagens lys.

Denne Nymåne kunne blive ved og ved med at smalltalke om alle mulige ting og sager, men mon ikke det er nok for nu. Der er vist rigeligt at tygge på og reflektere over.

Glædelig Nymåne.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.