You are currently viewing Cosmic Flash – Mars i Vædderen 2022

Cosmic Flash – Mars i Vædderen 2022

I set fire to the rain

Mars har været en god tur i Fiskenes dykkerbassin siden den 15. april, i hvad der (i hvert fald for mig) har føltes som en evighed. Måske du har oplevet, at du har været særligt træt eller ugidelig. Ikke alle eeelsker Mars i Fiskene, selvom den transit både kan byde på et kreativt flow, blid englemusik og smukke toner fra de dybe vande. Men altså i nat vender sønnen hjem fra de syv verdens have. Rigere på oplevelser og en kende mere voksen måske – klar til at tage sig af eget tegn fra et mere modent perspektiv.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Mars i Vædderen er fyrrig som en vild hingst, og gnister kan springe til høre og venstre, hvis ikke energien får et sundt outlet. Hold ilden under kontrol, så du kan bruge energien til en gigantisk fremdrift i stedet for den evige kamp.

Mars er et kardinalt ildtegn. Zodiakkens starter og leder alle i en ny retning. Pioneren, der tør betræde stier, hvor ingen før har trådt. Mars i Vædderen besidder et stort mod, og det er det mod, vi alle kan få en bid af de næste knap 6 uger, uanset om vi er født med en Speedy Gonzales i rumraketten eller ej. Ildtegnene Vædder, Løve og Skytte kommer sikkert nok til at føle sig ”On Fire” på den fede måde. Sådan er vi så forskellige. Det er energi nok til alle.

Når nu vi får en smag af kraftfuld personlig viljestyrke, så er det passende at tale om hvad det er vi bruger den til. Krigsførelse er en mulighed. Det kan såmænd ske på mikro og makro plan. Om det er familien, der bekriges, naboen eller et land i langbortistan. Same same og knap så højtudviklet.

Mars i Vædderen 2022. Lunaracademy- Astrolog og numerologi i Silkeborg.

Mars og flammernes pokal

Vil du vinde? Og i så fald hvad? Prinsessen? Det halve kongerige? Håneretten? Hvem vil du i virkeligheden vinde over? Hvis du kender en stærk Vædderbetonet person ved du, hvad jeg taler om. Mars er konkurrencelysten og vil komme først. Energien er hurtig, men kan til gengæld også brænde hurtigt ud. Mars i Vædderen er ikke til den lange bane, så spørgsmålet er, om han kan stå distancen. Det får han hjælp til i Tyrens tegn, som er den næste udfordring, men først Vædderen.

Det er ikke gået min næse forbi, at vi netop skal stemme om retsforbeholdet her lige omkring, mens Mars møder retfærdighedens Jupiter. Jupiter, der kommer med sit forstørrelsesglas og blæser alt op på storskærm, så det kan ses med blotte øjne, der ikke er blinde. Den menneskelige børnehave kan se dagens lys tydeligere. Det er min bamse, nej min… Det er en mulighed. Men vi kan jo vælge at ikke at lade os forføre og forfalde til den slags, som de højt udviklede væsener på jordklodens top, vi så ofte bryster os af at være. Not so much lader det til alligevel, hvis vi ser ud i verden. Men vi kan jo gøre et forsøg.

I stedet kan vi bruge den iboende power til at komme ud over stepperne og få et solidt forspring. Gør det evt. mens ungerne leger røvere og soldater. Det er svært ikke at få Jupiters til tider dømmende karakter med i dette skriv, kan jeg mærke. Bær over med mig.

Mars og Jupiters møde når sit højdepunkt lige her i starten af transitten den 29. maj, men trækker ind i i hvert fald den første og anden uge i juni og konsekvenserne heraf kan være langvarige (læs om Jupiters energi i Vædderen her). Det kan som nævnt både udspille sig i en kamp for retfærdighed, eller som en overordentlig mosterportion af eventyrlyst. Se i dit horoskop, hvilket hus det lander i. Det er virkeligt et festfyrværkeri af en kickstart til Jupiters næste 12 års rejse og Mars´ kommende runde i zodiakken, som varer knap 2 år indtil foråret 2024.

Mars i Vædderen 2022. Lunaracademy- Astrolog og numerologi i Silkeborg.

Challenges ahead – what is your choice?

Undervejs i transitten skal han gennem et t-kvadrat med Makemake i Vægten og Ceres i Krebsen, hvor beslutningerne ligge på Ceres´ side. Læs om Ceres i Krebsen her for en uddybning, da hun kommer i stærkt fokus her i starten af juni. Makemake i Vægten handler om et stadigt valg, vi må træffe i livet på den indre vej. Afvejninger. Det er Mars i Vædderen ikke meget for. Lyt til Ceres´ visdom. Hvilken pris er vi parate til at betale? Alting har en konsekvens på både den korte bane (Ceres) og den lange (Saturn), der påvirker fremtidens liv her på jorden.

Senere møder Mars op med Chiron den sårede healer, der hjælper os til at heale vores maskuline sår i disse år. Noget skal revideres og tages til efterretning. Det bliver særligt fra 10. – 20. juni med peak den 15. juni. Kæmper du for at bevise noget for nogen? Er det det, som kampen består i? At du er en såret fugleunge, der i virkeligheden trænger til opmærksomhed og omsorg (Ceres i Krebsen). Det kan vi spørge os selv om personligt og lige så vel som nation?

Efter mødet med Chiron møder Mars op med sandsigeren Eris, der kan navigere ind til centrum og ramme plet på enhver skydeskive. Kampen for sandheden kan være et udtryk, hvordan det udspilles i den kollektive virkelighed må guderne vide og tide vise.

Mars´ transit gennem Vædderen bliver en dans på glasskår, hvor kun den mest bevidste kriger kommer over sømtæppet uden huller i fodsålen. Tag et kig på Karate Kid eller fx filmen Peaceful Warrior, mere end tv-serien Vikings… For er vi ikke ovre det stadie endnu?

Jeg stiller (med min Mars placeret i den fredsøgende og diplomatiske Vægt, der ikke sønderligt hverken bryder sig om konflikter, der eskalerer) som forslag, at vi får en fredsminister. Eller faktisk make that two.

Og vi må endeligt ikke glemme den vilde passion Mars i Vædderen kan give. Elsk noget mere. Sæt nogle hjerter i brand. Lad det maskuline udtryk hæve sig op i højeste potens. Må den bedste mand sejre.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.