You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Tyren 2022

Cosmic Flash – Venus i Tyren 2022

Honey I´m finally home

For første gang siden april/maj sidste år er Venus endeligt hjemme i Tyrens tegn til en gang wellness på alle tangenter. Alt hvad der føles godt og kærligt er kærkomment. Give me more. Give me some loving. Sensualiteten vil ingen ende tage i de kommende knap 4 uger, hvor der skal males de fineste kunstmalerier, nydes de lækreste sommerlige jordbær dyppet i hvid chokolade og slænges i de fineste silkelagner. Mindre kan ikke gøre det. Venus er hjemme i eget slot. Finally. At last. Enjoy. Bon Appetit.

Lidt possesive tendenser kan hun få. Venus kan være mindre god til at dele sit legetøj og tage ejerskab over det hele. Mit, mit. Også mit. Ja den der ejer jeg også. Alt hvor sollyset rammer er for mig, til mig og mit. Og ja det kan også være mennesker, hun vil eje. Tendenserne kan også ligge lidt til Tyren, der jo er Venus´ tegn. Ja, ja altså HENDES tegn og ingen andres. Vægten må hun jo i nyere tid dele med dværgplaneten Eris, men Tyren tilhører hende. Når vi nu har fået den ubalancerede Venus´ side at se, så lad os holde os til energien, der skaber skønhed og kvalitet.

Forestil dig de fineste chokolader drysset med glimtende stjerneglitter og tørrede hindbær fra Perus bjergtoppe. Det må gerne være lækkert. Ekstravagant. Fra dengang hvor man leverede godt håndværk. Venus i Tyren er ikke til hurtige Ikea løsninger, der opløses i en smule regnvejr. Nej rigtigt træ ved man hvad er, og det kan til gengæld få nyt liv igen og igen, hvis det får lidt kærlighed omsorg med en gang knofedt og en klat maling. Vupti gammelt blev til nyt igen. Tidløst. Lækkert. Love it.

Venus er Afrodite energi. Aphrodisiac kommer fra hendes navn. Sanselig nydelse. Så book en tid eller tag faktisk at købe et klippekort til den lokale spa. Få en ansigtsbehandling, en massage og en igen i næste uge. Pluk de smukkeste blomster og lad duften sprede sig i hjemmet. Smør dig i de fineste højtvibrerende blomster olier og tiltræk enhver opmærksomhed fra ham derhjemme eller ham der ude alt efter, hvor du er.

Der kommer til at blive et element af at skabe skønhed omkring sig uanset hvilket plan, det sker på. Det guddommeligt feminine skal have plads, men det guddommeligt maskuline gør sit med Mars i Vædderen. Juni kommer til at ose af mand/kvinde interaktion.

Årets feminine numerologiske portal og Venus i Tyren 2022.

Den feminine portal

Interessant nok kommer juni med årets numerologiske forstærkerkode. En portal ind i det feminine univers. I dette 6´er år er det koden 6-6-6. Disse portaler af rendyrket Venus energi falder på den 6., den 15. og den 24. De fleste viger nok tilbage ved 3 x 6 koden, der ofte også symboliseres ved djævlen. Men lad os nu ikke hænge os i gammel symbolik. Lad os i stedet tage nye briller på og se koden i et nyt og andet lys. I tarot er det 15. kort i den store Arkana også djævlens kort. I mange, mange herrens år har det feminine været undertrykt og har fået skyld for mange plager og ugerninger fra mandens side. Så er vi for tiltrækkende, lokkende og så videre ved vores blotte eksistens. Vi skal dækkes til for ikke at vække mandens kødelige lyster, som han ikke kan styre og alt det der. Vi blev brændt på bål for at lave magi og hekserier. Jeg kunne blive ved.

Måske i år særligt vil lære os noget om at sætte det feminine fri. Det guddommeligt feminine. Ikke skygge Venus, der vil eje og besidde, men at lade hende den indre gudinde komme frit frem fra sit 1000-årige skjul. Hende som bor inde i både mænd og kvinder. Måske bliver juni måneden i året, hvor vi stopper undertrykkelsen af det feminine udtryk.

Læs evt. Lars Muhls ”Gralstrilogien” og Kvindens Kraft – Inkafolkets hemmeligheder af Hernán Haurache Mamani for at komme dybere ned i det guddommelige feminines energi.

”Djævlen” er når alt kommer til alt blot et udtryk, som bor inde i os alle. Den, der holder stædigt fast i det kødelige og sætter os i lænker af vores materielle ejendele. Det kan du tænke lidt over. Måske er du dybt uenig. Og det er der også plads til. For den guddommelige Venus kan rumme alt. Som Tyrens esoteriske motto siger: ”Jeg ser, og når øjnene åbnes er alt lys”. Venus er vores rummelige evne. Vores kærlighedsevne.

Må du have en fantastisk Venus transit. Nyd det formgivne, men vid at det ikke er det eneste, der er at nyde.

Kærligst

Carolina

Ps. I år er vi så heldige at opleve at have hele 3 ud ad de 6 personlige planeter i eget tegn. Det sker når Merkur igen når til Tvillingernes tegn, hvor så både Mars er hjemme i Vædderen, Venus er hjemme i Tyren og Merkur er hjemme i Tvillingerne. Hermed er det tre første tegn i zodiakken med egne planeter. Vinduet er mellem den 13. juni og den 23. juni. Vi får dermed et rent kosmisk udtryk af vores handlende, maskuline side, vores feminine, nydende og sansende side samt vores tænkende og kommunikerende side. Det sker ikke så tit, men jeg har ikke lige forsket i hvornår det skete sidst. Det bliver interessant at følge.

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.