You are currently viewing Cosmic Flash – Juni 2022

Cosmic Flash – Juni 2022

De astrologiske og numerologiske energier for juni måned

Vækst • Kærlighed • Devine feminine • Moder Jord • Naturen • Nydelse • Fremgang • Socialt samvær

Juni er numerologisk en 6´er måned og i dette 6´er år giver det kombinationen 66/3, som bl.a. handler om vækst. Jupiter (planeten for vækst) er da også særdeles aktiv på himlen i Vædderens tegn. 

Juni byder også på årets numerologiske trippel portal, hvor året, måneden og dagen har samme vibration. I år er det 6´er vibrationen, der åbner for 6-6-6 portalen, der er berømt og berygtet. Næsten som i ”skrev hun lige det”. Ja det gjorde hun. Læs om portalen i indlægget om Venus i Tyren, hvor jeg går dybere ind i en tolkning af et andet take på symbolikken, end kun den hornede rødglødende mand med treforken, der bor i de varme lande down under.

Tilbage til væksten. Dette års juni er særlig på den måde at dagenes indre og ydre energi spejler sig. Dvs. de er de samme og dermed forstærket. Hver måneds daglige energier har nogle forskellige matematiske mønstre, og det interessante er, at der i dette års juni er skruet op for den indre og ydre energi. Energiboost.

Dobbelt tallene numerologisk er mestertal. Mestertallene er ikke de letteste at mestre. Denne dobbelt op på 6´er energi handler om kærlighed. Juni giver altså os alle mulighed for at blive kærlighedens mestre, men vi kan også opleve det modsatte, hvis ikke vi formår at hæve os over de lavere tendenser som drama, overdrevne emotioner og den slags. Alt efter dine personlige årstalsrækker kan energien påvirke dig anderledes. Vil du have indsigt i dit 2022 fra et numerologisk perspektiv, så kan du bestille dine personlige årstalsrækker her. Lidt kosmisk indsigt til at guide er aldrig af vejen.

Gratis bonus til alle jer, der læser med i øst og vest

Du kan desuden læse om årets energi ganske gratis fra nu og året ud. Hent e-bogen Cosmic Flash – 2022 edition via linket her. Du kommer lige rundt på en virtuel tur til min messestand hos multiversetonline.dk, hvor du også kan udforske alle mulige kosmiske emner fra andre skønne sjæle. To share is to care. Kærlighed fra mig til dig.

Så altså juni giver dig og os mulighed for at transmittere mere kærlighed, end vi nogensinde kan forbruge. Det er total LOVElution. Lad kærlighedens revolution tage plads i hjertet og gå ud og plant et træ. Byerne har brug for flere træer og planter til at nære, beskytte og rense luften. Kærlighedens farve er grøn. Hjertechakra grøn og grønt er godt for øjnene.

Juni er hjerternes fest. Hvor meget kan du sprede dit hjertes lys ud til folk og fæ? Dit hjerte er magnetisk og multienergetisk. Det er dobbelt op på Venus energi. Skønne, kærlige Venus, der er hjemme i Tyren, og derfor har max Venus udstråling. Gå efter det højest mulige udtryk.

Gratis bonus til alle jer, der læser med i øst og vest

Du kan desuden læse om årets energi ganske gratis fra nu og året ud i e-bogen:

Cosmic Flash – 2022 edition

Du kommer lige rundt på en virtuel tur til min messestand hos multiversetonline.dk, hvor du også kan udforske alle mulige kosmiske emner fra andre skønne sjæle. To share is to care. Kærlighed fra mig til dig.

Så altså juni giver dig og os mulighed for at transmittere mere kærlighed, end vi nogensinde kan forbruge. Det er total LOVElution. Lad kærlighedens revolution tage plads i hjertet og gå ud og plant et træ. Byerne har brug for flere træer og planter til at nære, beskytte og rense luften. Kærlighedens farve er grøn. Hjertechakra grøn og grønt er godt for øjnene.

Juni er hjerternes fest. Hvor meget kan du sprede dit hjertes lys ud til folk og fæ? Dit hjerte er magnetisk og multienergetisk. Det er dobbelt op på Venus energi. Skønne, kærlige Venus, der er hjemme i Tyren, og derfor har max Venus udstråling. Gå efter det højest mulige udtryk.

Juni måned står på fremgang, vækst og kærlighed fra et numerologisk og astrologisk perspektiv. Følg med på Lunaracademy.net

Astronews – datoer for energiskifte og Nymåne/Fuldmåne i juni

Den første 3. del af måneden er der relativt ro på himlen med nyheder bortset fra Merkur der igen går ret og Saturn, der går retograd. Omkring Merkurs skifte til Tvillingerne kommer der igen lidt at se til, men generelt er juni ikke 2022´s mest vilde måned. Sommerslapper til folket.

Retro er yt – direkte er in
Merkur går igen frem ad den 3. juni. Der kommer luft under tankegudens vinger og vi kan igen tænke klart. Eller i hvert fald bedre og bedre som Merkur slipper sekstilet til Neptun og kommer ud ad sin skyggeperiode – tilbage til hvor han slap. Og så gør han jo sit indtog i eget tegn igen den 13. juni (kom up to date på Merkur i Tvillingerne her). De næste ti dage er 3 af de personlige planeter hjemme i eget tegn, hvilket hører til de astrologiske sjældenheder (Mars i Vædderen, Venus i Tyren og Merkur i Tvillingerne). Se frem til fuld Merkur fart fra den 19. juni, så har alle småfejlene haft mulighed for at blive tjekket efter og vi kører igen efter planen.

Saturn siger frikvarter og leg nu pænt
Saturn slipper tøjlerne den 4. juni og tager en slapper indtil 23. oktober. 4,5 måneds Saturn retrograd kan give børnene (os mennesker) en chance for at lege frit under eget ansvar. Så må vi se om vi har lært noget henover vinteren og ellers falder Saturns karmahammer før eller siden. Karma er ikke for at skræmme livet af nogen. Sætter du hånden på en kogeplade brænder huden. Det er blot loven om årsag og virkning. Alt har en konsekvens. Ikke en vi ser med det samme nødvendigvis. Men i længden viser det sig om vi har taget ved lære. Saturn er ganske nøgtern, når det kommer til konsekvens. Det handler blot om, at vi tager hvert vores ansvar. Den opgave vi aftalte hjemme på skyen.

Vise fuldmåne, vis dig for mig
Månedens fuldmåne energi tilfalder Skytten den 14. juni. Noget har nået sin endestation. Væksten er komplet. Kulmination. Der skal høstes og slippes gamle mønstre, så vi kan komme videre i udviklingen og så nye frø ved næste nymåne. Nu visere end før. Visdom er tanker+refleksion+erfaring omsat til nye måder at handle på. Nu er det ikke mere blot en tro. Nu er det en viden.

Omsorgsfulde tider – Family time
Med Solen i Krebsen den 21. juni er det familietid. Familie, ferie og gode stunder. Ren Morten Korch med hjemmelavet syltetøj og børnene, der leger tag fat med hunden i haven. Big momma´s house har Solens fokus indtil Løvens sæson tager over i juli. Men først må vi lige hygge os med traditionerne i familiens sommerhus eller noget. Home is where the heart is.

I love the social life
Venus indtager Tvillingerne den 23. juni og byder på kærligt og nydelsesfuldt samvær. Venus elsker og i Tvillingerne elsker hun at tale og være sammen. The Social Media Queen. Hun får sit eget indlæg, når vi nærmer os. Indtil da kan du hygge i sommersolen med Venus i Tyren læsning tilsat et glas køligt Asti og en skål med sommersøde jordbær.

Følg med i Cosmic Daily Energy på Facebook eller Instagram, når der zoomes ind i de enkelte dage. Glem ikke at tjekke anbefalinger for månedens krystaller og olier neden for.

Glædelig juni.

Kærligst

Carolina

Månedens krystaller og essentielle olier

Mos Agat, Rosakvarts, Neroli og Rose

Olierne og krystallerne er nogle af mine absolut favorit redskaber til at hæve frekvensen og arbejde med energierne og følelser. DoTERRA olierne er klart mine favorit essentielle olier på flere områder – både i forhold til den høje ensartede kvalitet i hver flaske og renheden af olierne. (Olierne er så rene i kvaliteten, at du faktisk kan indtage dem – bortset fra de enkelte plantetyper, der ikke er gode til den slags). Vil du bestille olier, kan du kontakte mig, så guider jeg dig både i forhold til bestilling, men også i valget af olier, der er gode til netop dig.

Månedens olier er nogle af de olier, der ligger i den lidt dyrere ende af skalaen, men altså med Venus i Tyren, så skal der da være plads til at forkæle sig selv med lidt luksus. Hvis ikke nu hvornår så?

Mos Agat
Mos agaten styrker os forbindelsen med moder jord og naturen. Det er en overflods krystal, der også hjælper med kommunikationen bliver klar og tydelig (helt perfekt til måneden, der lander i 12/3 energien, der kan give forvirring i ubalance + Merkur retrograd skyggeperiode). Mos agat understøtter desuden et åbent hjerte chakra. Meditér med en mos agat, og du bliver bragt ned i tempo og finder en indre ro, som den der findes i naturen.

Rosa Kvarts
Rosa Kvarts er den ultimative kærligheds sten og når vi nu har både dobbelt og trippel fokus på den feminine Venus energi her i juni, så skal der også selvkærlighed på sten med i energipakken. Det er en ren Afrodite krystal. Rosa kvarts er feminin, lækkerhed der understøtter både romantikken og kærligheden, der overvinder alt.

Neroli olien fra doTERRA
Neroli er en citrus olie* og understøtter de gode og kærlige relationer uden drama og alt det der halløj, som juni kan byde på i ubalance. Neroli hjælper til at bringe harmoni imellem mennesker og styrker i stedet relationen. Husk at hvis vi ønsker kærlige og gode relationer, er der ofte nogle venskaber og partnerskaber, der må lade livet, om man så må sige. Det er en tendens i juni energien numerologisk, som olien kan støtte os i. Når en dør lukkes åbnes en ny.

*brug ikke citrusolier på hud, der kommer i kontakt med sollys inden for ca. 12+ timer, da det er en fotosensitive olier, som kan gøre huden sart for solens stråler. Brug i stedet olierne i diffuser eller steder på kroppen, der ikke udsættes for sol.

Pris: 426,-**

Rose olien fra doTERRA
Uhh Rose og Rosa kvarts går næsten hånd i hånd, når det kommer til kærlig, feminin energi. Det bliver ikke mere kærligt og nærende. Ønsker du at dit hjerte skal lukkes sig op og udstråle den universelle kærligheds energi, så er Rose en absolutte go-to olie. Rul den gerne på dithjertechakra hver morgen og aften for at booste en selvkærlig frekvens. Det er kostbare højtvibrerende dråber, der også kan støtte i hjertesorger og andre hjertesager. Rose olien er Pure Love på flaske.

Pris: 642,-**

** Prisen er inkl. de 25 % rabat, man får som bygger og engroskunde hos doTERRA.
Kontakt mig for mere info.