You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Skorpionen 2021

Cosmic Flash – Nymåne i Skorpionen 2021

Be ready for change...

Den 4. november kl. 22.15 er der Nymåne i Skorpionen på 12 grader og 40 min. (teknisk detalje for nørderiets skyld og hvis nogen skal tjekke om de har planeter eller Ascendant/MC der bliver påvirket særligt – Især Tyr, Løve, Skorpion og Vandbærere står for skud).

Nymånen sker denne gang i stjernespækket selskab med kampklare Mars og tæt forfulgt af hellige livmærkende Haumea og kvikke Merkur, som stadig er i Vægten helt tæt på 28. grad. Og lige overfor i Tyren står en konfronterende Uranus. Som i lige overfor – på samme 12. grad. ”The Great Awakener” Uranus; ham rebellen der får ting til at ske i kvantespring med en pludselighed, der kan få enhver til lige at blinke en ekstra gang. Hvad skete der?

Og ikke nok med den Uranske indflydelse, så sker Nymånen også på en 4´er dag, der numerologisk er Uranus´ tal og ikke er for børn eller sarte sjæle. Noget skal der ske. Det skal være revolutionerende og nyt med nyt på. Frihedselskende Uranus med alle sine kosmiske impulser og helt særlige idéer. Nerverne kan være uden på tøjet og neglene nedbidte.

På Sol og Måne fronten i Skorpionen er der dyb transformation og med Mars i hælene, skal der handles. Det er ikke nok det bliver ved tanken (Merkur), der forsøger at finde et balanceret ståsted i Vægten med Haumea, der fornemmer om, der er liv i alle idéerne og den nye vej frem. Uranus er utålmodig og vil sammen med Mars have det til at ske. Nu. Merkur forsøger at være så Vægtdiplomatisk som muligt, men let er det ikke.

Over for Merkur står sandsigersken Eris og beder om at få sandheden frem. Sværdet skal svinges. Valget skal træffes. It´s now or never. Kun det som er sandt skal med videre. Ind til benet. Pluto er stadig i kvadrat til de to og grundet den store konjunktionsforsamling fra Merkur til Solen i hhv. Vægten og Skorpionen er han forudsætningen for at det sker (sammen med mr. Ansvar himself – Saturn). Viljestærke Pluto – den store transformator. Hvis vilje? Dit ego eller din sjæls? Gå med det som mærkes sandt og føles rigtigt i både mave og hjerte. Livet er for kort til andet.

I kvadrat til det hele har vi jo også fatter Saturn. Ham den store eksaminator med pegepind og løftede øjenbryn. Der bliver ingen fri leg for hverken Nymåne følget eller Uranus. Ikke uden Saturnsk ansvar og begrænsning. Tidens mester. Øv dig. Tag ansvar for alt det, du mærker, er det rette for dig. Gør hvad der skal til. Fokusér på den opgave, der er din.

Horoskopet for nymånen i Skorpionen 2021

Alt kan ske - intet er mejslet i sten.

Neptun tilfører kosmiske fiskede drømme med fugtige følsomme øjne til Solsiden med sin opbyggende trigon og skruer op for intuitionen (eller giver mere forvirring?). Måske opnår du en ekstrem klarhed omkring denne Nymåne, får vilde indsigter og åndelig guidance, som er gavnlig for din videre færd på livets supermotorvej, der har fået nye fartgrænser. Langsomt går det ikke i hvert fald. Når du har fået dit ”go ahead” fra Saturn, there´s no stopping you.

Kærlige Venus danner sekstil til Nymånen og tilfører til Skyttepræget harmoni, vi heldigvis har glæde af. Filosoferende mål med kærligheden og harmonien for øje. Glæden ved det hele. Jupiter gør det hele lidt større med en harmoniserende trigon. Vælg tilliden og troen. Tro, håb og kærlighed. Så kommer man langt. Et godt grin kan forløse meget – også stresshormoner.

Faktisk er det kun retrograde Ceres og Makemake, der står uden for Nymåne showet ud af 14 himmellys og planeter.

Slip alt det gamle for at gøre plads til det nye. Alt er helt, som det skal være.

Kærligst

Carolina