You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne i Skytten 2022

Cosmic Flash – Fuldmåne i Skytten 2022

Højt at flyve...

Den næste fuldmåne sker på tirsdag den 14. juni kl. 13.52 på 23º 25’ i hhv. Skytten og Tvillingerne. Månen er i Skytten, og er det tema, som den bevidste Sol i Tvillingerne kaster sit lys på. Er du månesensitiv, så kan du passende væbne dig med en månesten og lidt lavendel på hovedpuden for at få lettere ved at gå til ro.

Månen i Skytten er fyldt med eventyrlyst og kan have et umådeligt behov for, at der skal ske noget. Hjertens gerne noget, der prikker til visionerne, vækker din indre Marcus Aurelius og bare har en højere mening. Frihedstrangen kan blive enorm. Væddeløbshesten skal have åbne vidder at rende på for ikke at blive indebrændt.

Følelsesmæssigt kan Månen i Skytten ubalanceret lugte lidt af bedrevidenhed, overklasset snobberi og meningerne kan være lige ærlige nok. ”Ingen pølser i svøb her, hr. Richenstein. Næ du jeg tager dem gerne råt for usødet”. Ordene kommer ikke flyvende i ond vilje, men hvis ikke Skytte energien har lært at styre pilene, så kan de flyve utilsigtet afsted til højre og venstre. Ups, ramte jeg dig lige i ballen der? (Vær opmærksom på at disse sider kan komme frem i os alle omkring fuldmånen).

Det er til gengæld også en begejstret og selskabelig fuldmåne, der gerne vil vokse derudad, som et bambus skud i rette muldjord. Men som Saturn siger fra sin position i Vandbæreren (han danner aspekt til både sol og måne), så er der grænser for galskaben. Et ansvar skal i hvert fald tages først. Det er dog positive aspekter, så måske peger pegefingeren ikke så hårdt, som det kan virke. Det kan være sagt med et smil og et glimt i øjet.

Hvis væksten sker alt for hurtigt, så vil bønnestagen knække. Rodnettet og fundamentet skal være på plads. Det er jo ganske vist Saturns afdeling. Knogler, struktur og den slags. Han har bygget et hus eller to i sin tid. Man når jo ikke toppen uden livserfaring. Så lyt til visdommen. Her vil Skytte månen gerne bare ud over de vide stepper i en hæsblæsende fart. Fatter Saturn sætter foden ned. Alt ting til sin tid knægt. Kommer tid kommer råd. Vi når det nok. Hvorfor så travlt?

Se efter 23 grader i Tvillingerne, Skytten og Vandbæreren for at se, hvor julelegene udspiller sig i dit horoskop (eller besøg en astrolog, der kan give dig de vildeste indsigter i dit liv her på kloden denne gang. Du kunne jo booke en tid her til sommerpris – kun begrænset antal tider, så tøv ikke alt for længe).

Udviklende fuldmåne i Skyttens tegn tirsdag den 14. juni 2022 - Læs hos Lunaracademy

Sigt drømmepilen mod Nordstjernen

Både Sol og Måne danner et udviklende t-kvadrat til drømmenes Neptun i Fiskene. Dermed spiller Neptuns energi en central rolle i tirsdagens fuldmåne. Neptun er intuitionens planet, men kan også lave knas i livet i sit umodne udtryk. Flugt fra virkeligheden og ind i en verden fyldt med fantasi og luftkasteller, der ikke har gang på jord. Der må være en fornuftig balance mellem himmel og jord. Vi er på den lodrette akse i korsets tegn. Centrering skal der til, så alle chakra vibrerer i harmoni. Vi skal tune ind og ikke zone ud. Ned på jorden.

Luftkasteller og deres betydning har optaget mig længe for, hvordan ved man, om en drøm er urealistisk. Som den gode hr. astrologilærer Claus Houlberg siger, så handler det alt sammen om Saturn, der jo er erfaringens mester. Man ved det ikke altid, før man prøver.

Vo intet vover intet vinder. Månen i Skytten vover sig gerne ud på livets line. For selvfølgelig kan man da hvad som helst. Jovist. Hvis ikke jeg skulle ku, hvem skulle så ku ku? Sådan er det med ildplaneter. Særligt i Skytten, der er styret af Jupiter. Her giver vi den ikke for lidt. Det skal være stort, større og størst. Minsandten om ikke også Månen har et fint aspekt til Mars i Vædderen. Det hjælper alt sammen på modet. Ikke noget med at drikke sig neptunsk mod til. Brug Mars i stedet.

Så der hvor du har Skytten, får du altså noget mandsmod til at få sat ord på visionerne – det sker i Tvillingernes tegn. Og intet er så bevidstgørende som at få sat ord på alt, hvad der rører sig i andedammen. Det er Merkurs afdeling. Og han er jo igen flyvende under fuldmånen ved sin nylige tilbagevenden i Tvillingernes tegn. (Læs om Merkur i Tvillingerne her).

Dagen for fuldmånen er også en numerologisk 5´er dag, så mon ikke det hele går op i en højere enhed. Tale er guld, tavshed gemmer vi til en anden dag.

Husk du skal ikke kun tro, du skal vide. Men troen driver værket. Så hvis du vil vide mere, så er det et lækkert tidspunkt til den slags. Man kan jo gå hen og blive oplyst.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Arbejder du med dig selv og vil du tage det hele et kosmisk tak op i vibrations niveau?

Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor der deles spirituelle oplevelser, erfaringer med forskelligt energi værktøj som krystaller,  essentielle olier, numerologi, astrologi, sjælerejser og meget andet.

I øjeblikket er der også ugen magiske kort, hvor jeg kanaliserer 3 budskaber til den kommende uge. Det er hver lørdag – med mindre livet ommer i vejen, så rykkes det til søndag. 

Der er hverken adgangskrav eller dresscode. Blot du er nysgerrig, åben og villig til at holde vibrationerne oppe.

Du er mere end velkommen til at dele din livsrejse med os andre eller blot være med på en lytter, kæreste du.