Numerologic Upcoming Energy

Numerologiske årstalsrækker giver dig et energetisk indblik i fremtiden.

Vil du vide hvilke numerologiske vibrationer, der påvirker dit kommende år, så du kan få det allerbedste ud af energierne?

Numerologien har sine egne bevægelser gennem året, der påvirker dit liv udover de kollektive energier. Disse kaldes dine årstalsrækker og beretter om hvilke energier, der påvirker dig gennem året.

Hvis du før har prøvet at følge dine årstalsrækker eller måske dine børns, vil du sikkert opleve, at du selv eller de gennemgår forskellige “faser” i løbet af året.

Det er vibrationerne, der påvirker og giver os forskellige “udfordringer” i årets løb. Jeg mærker selv skiftene tydeligt og ser det også hos mine nærmeste – sommetider er der effekt allerede på dagen, hvor årstalsrækkerne skifter.

Det er godt at kende dine årstalsrækker fordi:

  • Det forbereder dig på at følge dit kosmiske flow.
  • Du kan forstå energierne i perioderne, og derved give dig selv de absolut bedste forudsætninger for at få det maksimale ud af dit liv.
  • Du ved, hvornår du skal handle, og hvornår du skal trække dig lidt, så du ikke kører dig selv flad og bliver træt og stresset.

Dine årstalsrækker baseres både på numerologien i kombination med min intuition og særlige beskeder, der kommer til dig. Du får derfor meget mere end blot en standardtydning hos Lunaracademy.

Årstalsrækkerne kommer i en letlæselig rapport samt en stikordsform du fx. kan hænge på køleskabet eller ved dit skrivebord.

Har du særlige spørgsmål om et optimalt tidspunkt for eksempelvis flytning, jobskifte eller andet, så tager jeg gerne det med i betragtningen.

Vil du være forberedt, når du kommer ind i en indadvendt periode, så du kan tilpasse dine planer efter det og vild du have styr på når der er power for alle energierne, så du kan ride med på bølgen? Så er Numerologic Upcoming Energy noget for dig.

Bestil dine årstalsrækker for 2023 allerede i dag.

Årstalsrækker med intuitive beskeder til dig

✓ Værdifuld indsigt i dit kommende år.

✓ Inspiration til krystaller og essentielle olier, der kan støtte dig i perioderne.

✓ Inkl. køleskabsvenlig udgave med stikord

Numerologic Upcoming Energy - Hvilke energier påvirker dig det næste år frem? Numerolog i Midtjylland - Lunaracademy

Dine numerologiske årstalsrækker for det kommende år

Dette får du:

  • Du modtager en ca. 6 siders rapport med overblik over energierne for dit kommende år via mail.
  • Intuitiv og numerologisk tydning af de vibrationer, der påvirker dig i det kommende år i dine numerologiske årstalsrækker. Her er ingen standardtydninger.
  • Du får svar på, hvilken numerologisk skæbnerytme du er i, og hvad det betyder for dig på et vibrationsmæssigt plan.
  • Inspiration til krystaller og essentielle olier i de forskellige perioder, der kan støtte dig i at hæve vibrationerne.
Numerologic Upcoming Energy er perfekt til dig, der vil kende de kommende års vibrationer, så du kan få det maksimale ud af hver periode – hele året.

Pris: 500,-

Går du med et ønske om at få højere vibrationer ind i dit liv?

Har du tanker om at skifte dit navn numerologisk til det mest højtvibrerende setup med balancerede undernumeroskoper anbefaler jeg en Numerologic Quantum Vibration Gold session. Her får du et balanceret numerologisk setup, der støtter dig i at udleve dit fulde potentiale.

Jeg kombinerer udregningen af dit nye numeroskop med astrologien, hvis du kender dit fødselstidspunkt og fødested. På den måde får du fuld valuta på den kosmiske konto og får et numeroskop, der matcher dig både astrologisk og numerologisk. Det giver dig nemlig det bedste og mest holistiske indblik i dit livsformål og det absolut bedste match.

Inden dit navneskifte kan du booke en afklaringssamtale, så vi finder ud ad om vi er et energetisk match. Et navneskifte er nemlig en tillidssag og derfor laver jeg ikke numerologisk navneskift uden forsamtale. Skriv til mig, hvis du er nysgerrig på dine vibrationer.

Du får desuden årstalsrækker med for 5 år frem, når du får et numerologisk navneskifte her hos Lunaracademy.

Numeroskop med undernumeroskoper - Få indblik i dig selv gennem numerologi - Lunaracademy

Følg Lunaracademy

Følg med i Cosmic Daily Energy, der udgives hver dag, Cosmic Flash numerologiske månedsenergier
og de astrologiske planetskift samt meget mere på Facebook og Instagram.