You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Jomfruen 2022

Cosmic Flash – Venus i Jomfruen 2022

Moder Jord indkalder til møde i cirklerne

Vi får fint besøg at de smukke Venus i Jomfruens tegn en lille måneds tid fra mandag den 5. september og indtil den 29. september, hvor hun drager videre i Vægten. Det er tid for at rense og nære det feminine. Som i sit eget tegn Tyren er Jomfruen dybt forbundet med jorden og i Jomfruen særligt livets cyklus. Derfor er det oplagt at connecte med andre feminine sjæle i kvindecirkler og andre former for ceremonielt arbejde, mens Venus bevæger sig gennem Jomfruen.

Der kan høstes af årets sidste frø og frugter, og når Venus er her, sker det i kærlighed. Kærligheden til naturen og til det levende. Det er forædlingstid og selv kærligheden må fornyes, forfriskes og forfines. Når Venus tager ophold i Jomfruen er det for at hjælpe og give en hånd med, hvor det er nødvendigt. At være der for andre, giver også næring til egen sjæl.

Spisekammeret må støves af og hver en rest af skidt og snavs må renses ud, så forrådet kan gemmes på ansvarligste vis. Det er den feminine forbindelse til Moder Jord. Når vi lader denne vibration indtage og gennemstrømme livet, kan vi forfine arbejdet og tage os af de små ting.

Efteråret byder på indendørs sysler i småtingsafdelingen. Men bare fordi, det er noget småpilleri, bliver det absolut hverken mindre vigtigt eller væsentligt. Værdierne skal pudses og støves af, så de tager sig godt ud. Små korssting foretages, så hullerne i bukserne lappes, og bukserne kan genbruges. God som nyt endnu. Værdierne bliver mere nøjsomme og jordnære. Lidt men godt. Egentlig har vi jo slet ikke brug for ret meget for at kunne nyde livet.

Needles and pins - hvem kommer gennem nåleøjet? Venus i Jomfruen.

Needles and pins - hvem kommer gennem nåleøjet?

Pas på at de kritiske briller ikke strammer, mens Venus får et skud af jomfruelig detaljesans. Nok kan vi blive bedre, smukkere og alt det der, men skoene kan også trykke lidt for meget om tæerne. Vi behøver altså ikke at lide for hverken skønheden eller for sundheden. Lidelse gør ingen godt. Lad ikke standarderne være alt for høje og nåleøjet så småt, at intet kan passe der i. Omvendt skal vi ikke lade revl og krat forurene vores energifelt, så der må sorteres med hård hånd fra tid til anden. Vi kan ikke gemme på alt.

Livremmen kan være nødsaget til at strammes et ekstra hul, og finanserne skal måske have et eftersyn, så også det er klar til vinteren. Det virker som værende i tidens ånd, at vi sætter pris på de små ting. Venus repræsenterer vores værdier, og i Jomfruens tegn kan vi ikke bare spendere lystigt til højre og venstre som i Løvens tegn. Her må vi lige få styr på kronerne og lægge et fornuftigt budget. I det mindste må værdierne bruges til et højere formål og overskuddet gå til sunde, gode fødevarer lavet af god jord og kærlige hænder, der nærer både krop og sjæl.

Når drømmeprinsen er en tudse. Venus i Jomfruen.

Når drømmeprinsen er en tudse...

I dagene omkring den 11. – 19- september er der udfordringer mellem Mars og Venus fra opholdet i hvert deres bevægelige tegn – Jomfruen og Tvillingerne. Det kan være udfordrende at nå til enighed, og det maskuline og det feminine må tage sig en tango for at få luft for følelserne.

Som næste perle på snoren tilføjer Uranus en enorm frihedstrang fra sin position i Tyren, når der dannes trigon til Venus. Smagen er til den kræsne side. Kun perfekt er godt nok. Perfekt og unikt. Helt særligt tak. Det skal være den originale og ikke kopien. Lynet kan slå ned i kærlighedslandet, men transitten er også helt genial til at skabe noget helt nyt af genbrug og den slags.

Sidst på transitten gennem Jomfruen danner Venus opposition til Neptun i Fiskene og giver drømmene et kærkomment realitetstjek. Den evige romantiker, der bor et sted inden i (næsten) os alle, kan føle, at vi står i mudder til knæene uden at komme nogle vegne. De høje idealer findes ikke mage. Må man bare lade sig nøjes med rester fra de riges bord? 

Som en anden Askepot, der endnu venter på prinsen på den hvide hest, kan vi tage os selv i at sidde og drømme videre. Megen kunst kan skabes på baggrund af sådanne udfordringer. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Værdierne udfordres endnu engang af Pluto, der afslører følelsen af værdighed eller mangel på samme. Et aspekt der kulminerer med mødet med retrograde Merkur, der giver os en tiltrængt tænkepause. Prøv igen. Dramaet intensiveres og stærke følelser kan komme til udtryk. Det er som om at hele det numerologiske tema for september kulminerer her slut på måneden på himlen i et stort festfyrværkeri.

Venus transitter plejer at være både givende og kærlige. Vil du vide, hvor Venus er på visit i dit horoskop, så se hvilket hus du har i Jomfruens tegn. Det vil være det livsområde, hun sætter sit præg på og uddeler sin kærlighed i her henover de næste 4 ugers tid.

Kærligst

Carolina

Nyhed hos Lunaracademy

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier, der støtter dig i din essens og i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vbrationsolierne er baseret på rene essentielle olier fra naturens bark, blomster og andet godt opbandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug.

Vælg mellem vibrationsolie, der er specielt designet til dig, en der støtter dig i årets 2022 energi eller 5 forskellige til de udfordrende numerologiske vibrationer. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.