You are currently viewing Venus i Vædderen 2023

Venus i Vædderen 2023

Girl meets the mans world

Venus goes bootcamp, når hun igen besøger Vædderens tegn og må gå gennem de maskuline prøvelser og tage initiativet. Initieringen af det feminine. Klar, parat, start.

Venus i Vædderen er sin egen lykkes smed, når vi formår at vende energien fra Venus´ klassiske nydelsessyge til også at må gøre noget i stedet for kun at ligge på langs på rivieraen og få druerne serveret. I Vædderen er vi både den, der plukker druerne og den, der spiser dem.

Når Venus besøger Vædderens energifelt må hun være dynamisk og powerfuld. Powerwoman. Livlig og fyrig feminin kriger. Det bliver ikke kedeligt. Der skal ske noget og helst i går. Er du selv eller kender du nogen med denne placering, kan du sikkert genkende energien.

Sisters are doing it for themselves

Det er simpelthen blevet tid til, at vi slipper medafhængigheden af andre og gør det selv. Frem med boremaskinen søster lagkage. Mutter her kan sgu selv.

Vædderens arketype er vores indre pionerånd. Nogle har den med i fødselshoroskopet i større grad, andre i mindre. Nu får vi alle chancen for at få balanceret vores indre feminine op til at kunne klare os på egen hånd i Vædderen. Vi må træne selvstændigheden, uafhængigheden og gå egne veje uanset om andre, har andre tanker og meninger om det.

Venus energien i os må skrues op, vi må gro lidt hår på brystet og give den en ekstra tand. Vi må indse, at hvis vi ønsker at holde badeferie, må vi gå efter vores ønske selv.

Det er en helt ny runde vi kan se frem til. Vædderen er zodiakkens startpunkt – forårspunktet ved forårsjævndøgnet markerer et nyt astrologisk år.

Venus i Vædderen 2023 - Læs om astrologi hos LUNARACADEMY som medlem af Cosmic Ligts Cosmunity.

Tålmodighed er en dyd

Først skruer Jupiter i Vædderen op for energien ved at booste den selvstændige Venus allerede i begyndelsen af transitten. Månen blander sig og sørger for partnerskab hos team Vædder bestående af Venus, Jupiter, asteroiden Chiron og Eris den 23. februar, hvor vi må se om vi kan styre tålmodigheden. Energien skal fokuseres direkte mod målet for at have maksimalt impact.

Venus og Jupiter holder årsmøde den 2. marts, men energien presser sig på og bygger op i alle dagene op til. De to danner den ene ende i et udfordrende t-kvadrat med retrograde Makemake og Ceres i Vægten i den anden ende. Månen i Krebsen er apex og peger på en konflikt, der skal håndteres. Min vej eller din?

Kan vi finde en både og løsning, hvor alles følelser er taget til eftertragtning, så vi i stedet tager voksne, modne beslutninger, så er det nok en bedre løsning. Det er Ikke at gå egne veje i trods som en 3-årig, der vil have sin vilje, men at kunne stå på egne ben giver bedre relationer. Familiekarmaen og fortiden bør ikke spænde ben for din livsvej. Tænk over det tema i dit liv.

Dagen efter den 3. marts møder Venus Chiron, den sårede healer. Vi må mærke vores sår, og de ar vi har fået gennem livet. De har muligvis medført vigtig livslæring, som vi måske ikke helt har integreret. Måske føler vi aldrig, at vi kan hele, men var vi overhovedet i stykker? Kan vi transformere smerten i stedet for at blive den kvit?

Do you see the truth?

Sandheden skal ses i øjnene i dagene omkring den 12. marts, hvor Venus danner par med den direkte Eris, der som ærkeenglen Michael skærer igennem og svinger sandhedens sværd som en anden Lady Justice.

Eris er langt fra jorden og bevæger sig langsomt. Vi har ikke kendt hendes energi i andet end Vædderen (i dette liv). Her i Vædderen er hun mere progressiv og fremme i skoene end i hjemstavnen hos Vægten, hvor hun hersker i moderne tid. Sandheden må frem. Må siges, erkendes og mærkes. Det er trods alt det kærligste, når alt kommer til alt. Som en stærk kvinderettighedsforkæmper må vi også svinge hvert vores sværd – for sandhedens skyld.

Og så er det tid til at Venus vender hjem til komfortzonen og tager en slapper og nyder livet i Tyren sidst på dagen den 16. marts. Men mere om det, når den tid er. Den tid, den glæde.

Husk også at læse om dig og planeterne længere nede.

Cosmunity Åbningstilbud
Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

77,-

RABATKODE: FLASH-77

Tilbuddet gælder indtil den 28. februar 2023

Dig og planeterne

Hvilket hus/livsområde påvirker Venus i Vædderen hos dig?

Udgangspunktet for Venus´ transit gennem Vædderen er taget i dit ascendant-tegn og ved brug af tegnhuse og gælder derfor bredt. Du kan have en variation i fht. ascendantgrad og ved brug af det klassiske Placidus hussystem. Tjek derfor eget horoskop for nøjagtigt billede eller kontakt mig for en her og nu reading.

Dig med ascendant i Vædderen

Venus påvirker dit 1. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måneds tid. Giv dig tid til selvkærlighed mens skønhedsdronningen besøger dit 1. hus. Gør det til en prioritering at vælge dig selv til og gør noget godt for dig og din fysiske krop. Måske skal du have ny frisure eller på anden måde gøre noget anderledes i forhold til din krop og fysiske fremtoning.

Dig med ascendant i Tyren

Venus påvirker dit 12. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Det er tid til at dyrke dit inderste og lade den universelle kærlighed blomstre. Alt med meditationer og musik er lige i øjet for dig lige nu, mens Venus er her. Kærligheden skal gerne have en mere ophøjet energi og feeling, så sørg for at sætte tid af til at være sammen med din udkårne. Kærligheden overvinder alt.

Dig med ascendant i Tvillingerne

Venus påvirker dit 11. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Venskaberne og de sociale relationer skal plejes, passes og vandes under Venus´ rejse gennem dit venskabshus. Tag initiativ til at ses med din tribe og opbyg gode relationer. Energien er perfekt til det. Søsterskaber og fællesskaber er lige, hvad du har brug for. Del dine interesser med ligesindede.

Dig med ascendant i Krebsen (Krabben)

Venus påvirker dit 10. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Venus øger fokus på dit karrierehus og drysser sin kærlige magi her, hvor du kan opleve ekstra held. Din udstråling er boostet, så måske lugter det lidt af en forfremmelse. Elsk alt det, du laver i dit arbejde og hav kærligheden med. Brug din charme til at komme videre med dine ønsker.

Dig med ascendant i Løven

Venus påvirker dit 9. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Der åbnes op for kærligheden til eventyret og til de store tanker i livet. Lad dine filosofiske tanker gå nye veje og følg sporet at kærligheden. Din rejselyst kan være øget og din lyst trækkes måske i retning af fjerne destinationer på en sydhavs ø, hvor du kan nyde og udforske livet.

Dig med ascendant i Jomfruen

Venus påvirker dit 8. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Så er der lidenskabelighed for alle pengene. Vi er i Skorpionens hus, hvor vi gerne går i dybden omkring seksualitet og temaer, der for nogle kan være et tabu. Se på dig selv og lad din indre feminine forvandle sig og udtrykke sig på måder, du måske ikke har prøvet før. Dine følelser kan være intense. Gå med, hvis det føles rigtigt og se, hvor det (for)fører dig hen.

Dig med ascendant i Vægten

Venus påvirker dit 7. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Det er tid til kærlighed. Gå lidt tættere på end blot overfladisk flirteri. Giv noget af dig selv og åben op for mere. Fat mod og gå efter din udkårne. Skift perspektivet fra at det kun er ”manden”, der skal tage initiativet til, at du også kan gøre det. Inviter på date, gerne med noget ”spræl” i, så der er noget, der tænder jer begge.

Dig med ascendant i Skorpionen

Venus påvirker dit 6. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Kast din kærlig ind i alt det, du gør hver eneste dag. Det er i de små detaljer at du hurtigt kan gøre en stor forskel, selvom det måtte synes banalt. Din skønhed og dit gode helbred både indre og ydre skal måske have lidt ekstra opmærksomhed. Alt har ret og kan gøre godt. En gåtur hver dag er langt bedre end ingenting.

Dig med ascendant i Skytten

Venus påvirker dit 5. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Har du lyst, så udfold din passion. Med Venus gennem 5. hus, så kan der meget vel være dates og ekstra kissemisse om hjørnet. Det kan være det er dig, der skal spørge din udkårne direkte, men make it happen, selvom det er lidt ude af dit vante game. En lækker kreativ transit. Vil du ikke have børn, så leg ikke med ilden.

Dig med ascendant i Stenbukken

Venus påvirker dit 4. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Ude godt, men hjemme bedst. Gør noget nyt og lækkert på hjemmefronten. Tag teten og gør din bolig lækker. Indret dig med nye og moderne møbler – gerne noget helt nyt som ingen andre har. Drys noget kærlighed på husfreden og find en måde, hvorpå hjemligheden kan føles harmonisk.

Dig med ascendant i Vandbæreren (Vandmanden)

Venus påvirker dit 3. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Samtaler og det sociale liv kommer i fokus med Venus her, der kan gøre telefonsamtalerne glødende. Thank God for fri tale. Måske skal du tage initiativet til at få samtalen i gang, men når bolden først ruller, så kan den blive ved til langt ud på natten. Giv dig selv noget ekstra der kan fodre hjernen med viden.

Dig med ascendant i Fiskene

Venus påvirker dit 2. hus, når hun rejser gennem Vædderen den næste lille måned. Hav fokus på dine værdier og ejendele. Venus´ rejse gennem dit 2. hus kan være med til at øge indtjeningen, men det kræver du tager noget initiativ. At omgive dig med luksus og bruge lidt ekstra kan være en ting. Pas selvfølgelig på med overforbruget.

Kærligst

Carolina