You are currently viewing Venus i Fiskene 2023

Venus i Fiskene 2023

Universal love is in the air

I morgen den 27. januar skifter Venus tegn til Fiskenes drømmeland. Venus bliver her en lille måneds tid indtil den 20. februar, hvor kærligheden bliver mere progressiv i Vædderens tegn, men først skal vi lige svømme væk i det lyserøde drømmeland, hvor alt kan lade sig gøre og kærligheden til alt, lever i bedste velgående.

Sidst Venus var i Fiskenes tegn var i april 2022. Nu tager vi en ny runde fra et nyt perspektiv. For vi er ikke den samme mere.

Venus er vores kærligheds planet, og i Fiskene kender hun ingen grænser. Alt flyder sammen. Kunst, farver. Kærlighedsakvarel. Stemningen sættes. Sød musik spiller.

Forvent poetiske drømme. Profetier måske endda. Banker din soulmate eller din twinflame på døren en af de nærmeste dage, så åben dig op for kærlighedens blomst. Din søgen kan bære frugt. Kærligheden overvinder alt.

Det kan være, at kærligheden dukker op under fjerne himmelstrøg. Hvem ved. Alt kan ske, når du drømmer dig væk. Måske kommer din Romeo og forkæler øregangene med serenader, der lader sommerfuglene blafre i både maven og i Hong Kong på samme tid. Alt er kærlighed, og alle er vi et.

Find blomsterkransen frem og de pastelfarvede gevandter. Bløde lette stoffer, der kærtegner huden, er skønnest. Mal himlen blå og forsvind ind i en solnedgang sammen med din udkårne.

Sæt to lys på et bord og lad musikken spille, mens du sanser du og din hjerteflammes sjæle, der mødes i natten i kærlighedens dans. Bløde rytmer.

Din feminine side kan længes efter at smelte sammen med den anden del. Ham. Kun ham. Ingen andre lever op til de idealer. Brug måneden på at fordybe dig og giv dig god tid. Ingen hast. Sans og fornem.

Det kan være gavnligt at meditere og give dig selv ro i behagelige omgivelser og svømme lidt væk i musikken og kunstens verden. Der, hvor ordet ikke dækker og ingen betydning har mere, men hvor en højere mening alligevel synker ind og fylder dig med noget, der er større end livet.

Fra Venus´ perspektiv er det ren Danielle Steele chickflick time de næste 3 uger. The One and Only. Intet mindre. Hvor har du været hele mit liv? Favn the art of Love.

Cosmunity Åbningstilbud
Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

77,-

RABATKODE: FLASH-77

Tilbuddet gælder indtil den 28. februar 2023

Dig og planeterne

Hvilket hus/livsområde påvirker Venus i Fiskene hos dig?

Udgangspunktet for Venus i Fiskene er taget i dit ascendant-tegn og ved brug af tegnhuse og gælder derfor bredt. Du kan have en variation i fht. ascendantgrad og brug af det klassiske Placidus hussytem. Tjek derfor eget horoskop for nøjagtigt billede eller kontakt mig for en astrologisession.

Dig med ascendant i Vædderen

Venus i Fiskene påvirker dit 12. hus. Når Venus rejser gennem 12. hus, så får kærligheden en ekstra spirituel dimension. Du kan have ekstra gavn af fordybelse, ro og meditation de kommende uger. Send kærlighed til alt og alle på dine vej. Foren dig med din sjæl.

Dig med ascendant i Tyren

Venus i Fiskene påvirker dit 11. hus. Du kan med fordel nyde samarbejdet med ligesindede og danne nye venskaber de kommende uger. Venus i Fiskene i det 11. hus er en social sommerfugl, så ud og deltag i livets festligheder og spred kærligheden.

Dig med ascendant i Tvillingerne

Venus i Fiskene påvirker dit 10. hus. Her kan det handle om, at du skal lade verden se dine kunstværker, lytte til din musik eller på anden vis dele din kunstneriske evner med verden. Venus besøger karrierehuset og kan bringe goder og lækkerier på dette livsområde.

Dig med ascendant i Krebsen (Krabben)

Venus i Fiskene påvirker dit 9. hus. Livet er et eventyr og med Venus gennem 9. hus, så tag på en rejse i det indre eller det ydre. Udvid dine horisonter. Det vil du helt sikkert elske. Hvem kunne ikke nyde et retreat på en ashram i Indien? Måske er det her Prince Charming har gemt sig hele livet?

Dig med ascendant i Løven

Venus i Fiskene påvirker dit 8. hus. Når Venus besøger skorpionens hus, så skal vi dybt ned. Kærligheden kan være altopslugende, og du kan virkeligt komme ind under huden på din udkårne. Måske kommer der lidt økonomisk held, der falder ned i din turban. Så har du gamle onkler, der har stillet træskoene, så kan du beriges med lidt ekstra også på den front.

Dig med ascendant i Jomfruen

Venus i Fiskene påvirker dit 7. hus for partnerskaber. Og det er jo altid dejligt med noget kærlig Venus energi til at berige kærlighedslivet i parforholdet. Elsk mere. Kys mere. For hvorfor ikke? Er der mon et ægteskab på trapperne? Lykken kan tilsmile dig med en drømmeprins.

Dig med ascendant i Vægten

Venus i Fiskene påvirker dit 6. hus for daglige rutiner, sundhed og arbejde. Gør livet skønnere i hverdagen. Lidt kærlighed her og der kan gøre en verden til forskel. Måske er det tid til at forkæle dig selv i hverdagen med skønne juicer eller nye produkter til at holde skønheden ved lige. En Japansk Lifting, yes please.

Dig med ascendant i Skorpionen

Venus i Fiskene påvirker dit 5. hus. En kærlighedsaffære kan være undervejs. Lad dit selvudtryk fylde dig med kærlighed eller stil dig frem på de skrå brædder og fortæl et digt, du selv har digtet. Kun din fantasi sætter grænser. Leg med børn eller udfold dit eget indre legebarn. Venus gennem 5. hus kan også være gavnligt i forhold til graviditet, så leg ikke med ilden, hvis du ikke ønsker en familieforøgelse om 9 måneder.

Dig med ascendant i Skytten

Venus i Fiskene påvirker dit 4. hus. Giv dit hjem en kærlig overhaling. Skab dejlige og harmoniske omgivelser med Feng Shui og gør din hule til et dejligt sted at være. Den gode stemning er lækker at komme hjem til.

Dig med ascendant i Stenbukken

Venus i Fiskene påvirker dit 3. hus. Ord forener mennesker. Du kan blive mere snakkelysten henover perioden. Din charme kan skabe kærlige connections, og bogbutikkerne kan blive ryddet for poesi, der skal med dig hjem. Måske vækkes din skrivelyst, så hold dig endeligt ikke tilbage.

Dig med ascendant i Vandbæreren (Vandmanden)

Venus i Fiskene påvirker dit 2. hus for værdi. Dit selvværd kan stige i perioden og der kan komme mere på bankkontoen eller nye værdigenstande, der finder vej til dig. Du kan let komme til at bruge lidt ekstra på at forskønne tilværelsen.

Dig med ascendant i Fiskene

Venus i Fiskene påvirker dit 1. hus. Din fysiske fremtoning skal have lidt ekstra TLC. Måske kommer der nye klæder til eller en ny frisure, der skal pryde dit smukke ansigt. Gør lidt ekstra ud af dig selv. Andre kan finde dig særligt tiltrækkende og din femininitet kan få et boost.

Har du Venus i Fiskene i dit eget horoskop, eller kender du en, der har, vil du sikkert kunne genkende energien og beskrivelsen og føle dig ekstra hjemme i energierne.

Er du rigtig astronørdet, så læs endnu mere om Venus i Fiskene i sidste års artikel, der beskriver energien på en anden måde og giver dig endnu flere nuancer. Find artiklen i biblioteket her.

God fornøjelse med Venus´ transit gennem dit horoskop og dit liv.

Kærligst

Carolina