You are currently viewing Fuldmåne i Løven 2023

Fuldmåne i Løven 2023

It´s not all about you

En Fuldmåne her i Vandbærerens sæson sker som altid i Løvens tegn, der er Vandbærerens polaritet. Det guddommelige modstykke, der skal integreres i sin reneste form for at skabe den smukkeste og mest ophøjede version af Vandbæreren. Alle tegnene har en modpol. En modvægt, kan man sige, der sikrer, at balancen ikke tipper, og harmonien kan indfinde sig.

Fuldmånen indtræffer kl. 19.27 på søndag den 5. februar på 16º 40’ i hhv. Løven (Månen) og Vandbæreren (Solen).

Denne Fuldmåne går igen ind og påvirker friktionen mellem Saturn og Uranus kvadratet, der fulgte os gennem det meste af 2021 og 2022. Det gamle vs. det nye. Frihed vs. begrænsning.

Uranus, der hersker over Solen i Vandbæreren ved denne Fuldmåne, slår tonen an og kan skabe nogle pludselige forandringer på bedste Uranus facon. The Great Awakener strikes again. Ingen ubevidst Tornerose søvn her. Måske står du midt i at få sluppet det gamle i dit liv for at gøre plads til alt muligt godt nyt. En nyfundet frihed, der måske blot er i dit indre, men ikke desto mindre virkeligt værdifuld for din udvikling. Det kan være på mange niveauer dette sker i de individuelle liv.

Februars Fuldmåne i Løven 2023 er online. Læs med hos LUNARACADEMY.

Forandring fryder – Release the Crown

Når Uranus træder så kraftigt frem som ved denne Fuldmåne, så vil forandringer nærmest være uundgåelige. Vi må og skal forandre os for fremtidens skyld. Hænger vi fast i det gamle, stagnerer energien, og livet går i stå. Vi uddør som art, hvis ikke vi tilpasser os og går frem ad. Vandbærerens tidsalder er i gang. Vi skaber vejen, når vi går på den. Det er nye takter og toner. Download de sidste nye opdateringer til menneskeligheden anno 2023. Det bedste til mig og mine venner…

Mars i Tvillingerne er vejen ud af Fuldmånekonflikterne. At tage konflikten mens den er frisk frem for at gå og skumle i krogene. Tal frit og åbent. Det er tid til at handle og tage action. Men det er vigtigt at kunne zoome ud og ikke tage alt personligt. At vi ikke handler i affekt og genoptager kontakten med et gammelt reaktionsmonster. Vær bevidst om dine handlinger, siger Fuldmånen.

Kommer du med ind i Cosmic Lights Cosmunity kan du læse den udvidede Fuldmåne version med energierne ud fra dit eget fødselshoroskop og lære endnu mere om planeternes og energiernes påvirkning af dit personlige liv. Du kan også være med til Fuldmåne meditationen på søndag.

Bliv medlem i Cosmic Lights Cosmunity.

Dette får du bl.a. med i dit medlemskab af Cosmic Lights Cosmunity:

  • Minikurser i astrologi og numerologi.
  • Månedens astrologiske artikler om energiskifte, der giver dig de bedste forudsætninger for at samskabe med universet og forstå energierne omkring dig og dine medmennesker.
  • Live meditationer i lukket facebookgruppe.
  • Lunartalks – Livetalk om månedens numerologiske energier og måner i kosmisk, lukket facebookgruppe, så du kan tune ind i energien og leve livet bevidst i energiflowet hver måned.
  • Hver måned får du desuden mulighed for at bestille månedens olie til en helt særlig medlemspris.
  • Adgang til voksende meditations- og visualiseringsbibliotek på dansk.
  • Særpriser på events, kurser og sessioner hos LUNARACADEMY.

Kom med ind i Cosmic Lights Cosmunity vær med til Fuldmånemeditationen på søndag. Fuldmånemeditationen bliver livestreamet i den tilhørende facebookgruppe, så du let kan se med fra nær og fjern.

Pris pr. måned for de første 2 måneder 50,-
herefter er medlemsprisen 95,- pr. måned. (1 måneds opsigelse).

Du ønskes en magisk og indsigtsfuld Fuldmåne.

Kærligst

Carolina