You are currently viewing Nymåne i Fiskene 2023

Nymåne i Fiskene 2023

What dreams may come

Årets mest drømmende Nymåne sker selvfølgelig i Fiskenes tegn, hvor sammensmeltningen mellem du og jeg er total og grænserne ophører. Hvorfor have grænser, når alt alligevel er vi. Den samme. En sang. Univers. Nymånen kommer også med healende temaer – måske af noget af alt det Uranus og Pluto har rodet op i dagene op til.

Ikke desto mindre er denne Nymåne endnu en supermåne, der gør energien yderst kraftfuld og potent. Men en distance på kun 359.065 km fra jorden (kriterierne for supermåner er under 360.000 km), når denne måne også gennem det potente nåleøje og tager os tættere på energien, så den kan mærkes.

Nymåner er som altid fantastiske tider til at så nye frø helt bogstaveligt eller i energien ved at sætte din intention for den kommende måne periode – enten til næste Nymåne i Vædderen eller helt frem til næste års Nymåne i Fiskene. Du høster af de frø, du sår, passer og plejer indtil de er modne. Denne gang er det fra Fiskenes perspektiv i dit horoskop, du kan arbejde bevidst med energien.

Er du med i Cosmic Lights Cosmunity kan du hver nymåne og fuldmåne læse om de livsområder der berøres i dit horoskop.

Expand your sixth sense

Hvis der er noget Fiskenes energi kan hjælpe os med, så er det at udvide vores perception gennem indre billeder og stemninger. Det er i Fiskenes tegn og Neptunland at musik fødes og smukke ord opstår. Hollywood og fuld knald på La la land.

Nogle elsker at svømme rundt her i de opløsende vande og andre bliver fortabte. Lost souls. Det er ikke uden grund at Fiskenes også hersker over 12. hus, hvor bl.a. sanatorier for psykiske lidelser og andre institutioner hører til. Men også spiritualitet, retreats og bevidst trækken sig væk fra verdenen kan være et udtryk. Grænsen mellem verdenerne er hårfin. Sløret er tyndt og gennemsigtigt for de, der åbner deres 3. øje.

Fiskenes fornemmelser kan kredse om den idéelle verden, hvor alt er harmonisk og spiller sammen i en lækker symfoni. Når alt går op i en højere enhed, synger engle i kor, så hårene rejser sig, og sjælen fornemmes. Det er her vi er. I den energi.

Making dreams a reality

Denne Nymåne er præcis på himlen mandag den 20. februar på 01º 22’ i Fiskene kl. 08.06 om. Saturn der står på 28º 10’ i Vandbæreren sørger dog for en vis portion realisme, så vi ikke spacer helt ud. Alt må have hold i den virkelige verden. Vi må arbejde inden for naturlovenes rammer.

Livet er på en gang evigt, men også ret begrænset i sin levetid. Lige nu er dit liv i denne krop med de begrænsninger og de ansvarsområder, det måtte indebære i denne omgang. Hver ting til sin tid og hver ting til sit liv.

Til den ene side, står sandhedens Eris i Vædderen og får alt til at komme på linje. Sandheden om hvordan du virkeligt har det inderst inde må frem i dagens lys. Konflikter skaber ikke de bedste betingelser for at skabe og bygge liv, men de kan også være nødvendige for at rense luften og skabe den nødvendige samhørighed. Alt i livet er en grundig afvejning af for og imod. Alt er valg. Også fravalg eller at undlade at vælge.

Vil du bygge dine drømme og leve dit liv fuld og helt, må du gøre hvad der skal til og tage den autoritet på dig, der er nødvendig. Det nytter ikke noget at gå som katten om den varme grød. En dag er timeglasset løbet ud i sandet, og tiden er forbi. Fik du set det, du ville?

Livet er altså nu og ikke engang i en fjern fremtid, der måske aldrig opstår. Det perfekte eksisterer ikke. Kun det helt uperfekte og dog helt perfekte nu. Resten er op til dig og din sjæl. Du skaber harmonien. Be the Change.

Husk du kan også være med til Nymånemeditationen i Cosmic Lights Cosmunity på mandag.

Du ønskes en magisk nymåne.

Kærligst

Carolina

Bliv medlem i Cosmic Lights Cosmunity.

Dette får du bl.a. med i dit medlemskab af Cosmic Lights Cosmunity:

  • Minikurser i astrologi og numerologi.
  • Månedens astrologiske artikler om energiskifte, der giver dig de bedste forudsætninger for at samskabe med universet og forstå energierne omkring dig og dine medmennesker.
  • Live meditationer i lukket facebookgruppe.
  • Lunartalks – Livetalk om månedens numerologiske energier og måner i kosmisk, lukket facebookgruppe, så du kan tune ind i energien og leve livet bevidst i energiflowet hver måned.
  • Hver måned får du desuden mulighed for at bestille månedens olie til en helt særlig medlemspris.
  • Adgang til voksende meditations- og visualiseringsbibliotek på dansk.
  • Særpriser på events, kurser og sessioner hos LUNARACADEMY.

Kom med ind i Cosmic Lights Cosmunity vær med til Fuldmånemeditationen på søndag. Fuldmånemeditationen bliver livestreamet i den tilhørende facebookgruppe, så du let kan se med fra nær og fjern.

Pris pr. måned for de første 2 måneder 50,-
herefter er medlemsprisen 95,- pr. måned. (1 måneds opsigelse).