You are currently viewing Nymåne i Stenbukken 2022

Nymåne i Stenbukken 2022

Hvad så når du når toppen?

Årets sidste Nymåne sker på fredag i Stenbukkens tegn på 01º 32’ kl. 11.16. Det er ikke en Nymåne med smukke rosenblade og sød musik. Du kan nok føle dig tvunget til at lægge dig lidt i selen. Men det kan så også give søde resultater i det lange løb.

Nymånen er vært og apex i et måske lidt vanskeligt t-kvadrat med Jupiter i Vædderen influeret af Neptun i Fiskene til den ene side og Ceres i Vægten til den anden side i opposition til hinanden. Kvadrater skaber friktion, der kan føles snærende indtil vi gør, hvad der skal til. Oppositioner giver modstand indtil modpolerne er integreret.

Det er lidt en blandet landhandel, der skal gå op i en højere enhed. Fuld kærlighed og drømmeland fra Neptun i Fiskene, pioner mod og spansk temperament fra Jupiter i Vædderen, omsorgsfuld orden i relationer fra Ceres i Vægten og ikke mindst ambition og tanker på den lange bane fra selveste Solen og Månen i Stenbukken.

Hvordan opnås der en mindelig orden midt i konflikterne, så alle energier forenes til det højeste bedste? Det er op til os selv at navigere i som altid, men stjernerne kan lede os på rette vej.

Nymåne i Stenbukken - December 2022 - Lær om astrologi hos Lunaracademy

Evig kamp til døden vs. fuld tillid og mod til overgivelse

Alt imens Nymånen kulminerer har kommunikationsplaneten Merkur og kærlighedens Venus bevæget sig ind i transformerende Plutos energifelt og kan give både hardnakkede diskussioner, trykkede selvværd eller anledning til at tage en dyb snak om, hvor alt er på vej hen.

Med Pluto er det altid enten eller. Vilje eller modvilje. Kan du overgive dig og være i tillid til at alt løser sig? Eller løser du det selv ved at stramme garnet og øge kontrollen?

Pluto er ikke sådan at kæmpe med og giver ikke op før den sidste blodsdråbe er tappet. Så vær varsom med kommunikationsstilen, der både kan få stædighed og kølig distance fra Stenbukkens energi.

Egentlig er Stenbukkens energi lidt misforstået. Den til tider lidt usentimentale facon ikke et udtryk for, at der er fravær af kærlighed, men mere at der er en erfaring bag, der ikke forfalder til lyserøde skyer så let. Gode ting tager tid. Særligt den kærlighed, der varer ved for evigt og ikke blæser væk, så snart der er lidt stormvejr. Som en god vin, der ældes med ynde. Der skal arbejdes for sagen.

NYHED Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

149,-

Tilbage til Nymånen og manifestationskraften

Nymåner er jo fantastiske til at få startet op på nye projekter. Denne Nymånes energi handler om Stenbukken og de områder Stenbukken hersker over: Karriere, mål og ambitioner i livet. Så sæt dig mål, der kan række langt ind i fremtiden og husk ikke mindst de små delmål. Sjældent bliver nogen direktører, før de har lagt en vis mængde tid og kræfter i arbejdet.

Og det er lige præcis Stenbukkens og Saturns evne (Saturn hersker i Stenbukken) – at tage tingene alvorligt og seriøse nok til at vide, at Himalaya ikke blev besteget på en dag. Der må trænes, øves og man skal ikke give op, når det bliver hårdt eller svært, for det vil det gøre før eller siden.

Men så vil det til gengæld også være det hele værd, når du står der på toppen af bjerget. Så er du en ægte mester. En autoritet. Det hus og tegn, hvor du har Saturn i dit horoskop, vil være der hvor dit ansvar hviler. Der hvor du må blive ved. Og ved. Og ved med at øve.

Men hvad gør du så, når du har nået alle målene og opfyldt de ambitioner, du har på det fysiske plan? Måske skifter energien helt karaktér, og målet bliver et ganske andet, end du nogensinde havde i sinde.

Dig og planeterne

Se efter i dit fødselshoroskop, hvor du har 01º 32’ i Stenbukkens tegn. Det vil være her, du kan manifestere Stenbukkens ambitiøse og langsigtede mål og starte på noget nyt i dit eget liv.

Nymånen kan udfordre dig via de planeter/punkter du har i dit horoskop fra ca. 27 grader i de bevægelige tegn (Tvillingerne, Jomfruen, Skytten og Fiskene) til ca. 5 grader i de kardinale tegn (Vædderen, Krebsen, Vægten og Stenbukken). Har du planeter, måneknuder eller punkter på disse grader (Ascendant, Descendant, IC eller MC), så kan du måske fornemme/opleve, at der er nyt i luften, men det er ikke nødvendigvis de letteste forandringer at skabe. Men udfordringer er jo ikke bare en dårlig ting. De kan få os til at vokse og større. Vokseværk kan gøre nas.

Glædelig Nymåne

Kærligst

Carolina

Vil du vide hvordan energierne
for dit 2023 ser ud?

Numerologic Upcoming Energy - Hvilke energier påvirker dig det næste år frem? Numerolog i Midtjylland - Lunaracademy

Skab livet med bevidsthed

Brug energierne bevidst til at skabe dit liv
og rid med på energibølgen.

Dette får du:

✓ Værdifuld indsigt i dit kommende år.

✓ Årstalsrækker med intuitive beskeder til dig
leveret i uddybende PDF rapport lige til at printe.

✓ Inkl. køleskabsvenlig udgave med stikord

✓ Inspiration til krystaller og essentielle olier, der kan støtte dig i perioderne.