You are currently viewing Supernymåne i Vandbæreren 2023

Supernymåne i Vandbæreren 2023

Super Moons and Super Powers

På lørdag er der Nymåne i Vandbæreren på 01º 32’ kl. 21.53. Det er ikke en hvilken som helst Nymåne, men en super en af slagsen og årets første, der slår tonen an for Vandbærer/Løveaksen det næste år. Månefasernes cyklus er både månedlige, men også årlige.

Supermåner opstår, når månens bane er særligt tæt på jordens (svingende mellem ca. 363.000 km mod godt og vel 405.000 km). Måneenergien bliver dermed ekstra kraftfuld, så lørdagens Nymåne er superpotent til nye intentioner. Læs med i ”Dig og planeterne” længere nede for en mere personlig update, men først til energien i Nymånen.

Tæt på Solen og Månen er Pluto på 28º 20’ i den ambitiøse og strukturerede Stenbuk. Pluto nedbryder gerne alt for at kunne genopbygge det på ny. Det er virkeligt Fugl Phonix energi til hele planeten i øjeblikket. Gamle strukturer falder til jorden for noget nyt, mere ægte og langt mere frugtbart kan opstå af asken.

De sidste grader i et tegn er altid yderst interessante og især med 15 års Pluto i Stenbukken, der har budt på finanskriser og andre kriser. Krise er et af Plutos yndlingsord, da det medfører forvandling, men ingen forvandling eller transformation uden et klimaks, der gør spændingen større.

Det er altså en transformerende kosmisk sur/sød suppe vi ender midt i. Nymånens potente power, skruet op af Pluto, der giver urkraft fra rodchakraet. Det hele i t-kvadrat til sandsigeren Eris i Vædderen, der kan hjælpe med at tage blade fra stumme munde og til den anden side Haumea, der lige er skiftet til Skorpionen i november og kommer med 30 års transformation af livet, som vi kender det. Det bliver aldrig det samme, men hvem ønsker også det. Plejer er godt nok død og begravet her i livet anno 2023.

Nymånetemaer kan være:

 • Innovation og nytænkning
 • Forandring og transformation
 • Nye systemer
 • Revolution

Stil dig selv følgende spørgsmål under Nymånen:

 • Hvilke dele af mit liv, kalder på forandring?
 • Hvor holder jeg stædigt fast i gamle strukturer, der ikke virker for mig?
 • Hvordan kan jeg innovere og træde ind i den nye tidsalder, som den original, jeg er?
 • Lader jeg transformationen ske, så jeg kan sprede mine vinger og flyve?
Nymåne i Vandbæreren/Vandmanden januar 2023. Lær om energi og astrologi hos Lunaracademy.

Tankernes kraft spinder tråde til fremtiden

Nymånen indgår yderligere i den luftige stortrigon, der kan få tankespindet helt op at køre med de skøre. Mars i Tvillingerne, der ytrer sig bramfrit til alt og alle og arbejder for sagen og forsamlingerne. Videre rundt til selvstændighedens og det personlige lederskabs Makemake, der sammen med Ceres lærer os at stå selv og træffe egne valg. Vi høster selv konsekvenserne her af – gode som mindre gode, men forhåbentligt tager vi hurtigt ved lære. Ceres i Vægten er desuden en længere affære end normalt i 2023 – Det kan du læse endnu mere om her.

Jupiter i Vædderen danner harmonisk sekstil til Nymånen. Han puster desuden til pionerånden og vækker den indre kriger hos folk og fæ, mens han blæser det hele op på storskærm, så alle rigtigt kan se, hvad det hele drejer sig om. For som Jupiter siger: ”Overdrivelse fremmer forståelsen”. Men også glæden og meningen med galskaben gemmer sig i Jupiters store hjerte, der giver alt til alle altid. Be careful what you wish for, you just might get it.

Neptuns drømmende indflydelse må vi heller ikke glemme, for hvad er livet uden drømme. Det kan være smertefuldt at åbne sig på vid gab for universet, men ikke desto mindre er invitationen altid gældende for de, der er klar til at sige ja til mere.

Valgboksen er stadigt åben og det gælder fremtiden for os alle sammen. Det er nu vi skal vågne op til dåd og have sjælen med ved roret. Hav tillid til meningen med alting.

Nymåner i Vandbæreren handler generelt om nye teknologier, om ideologier, systemer og om at tænke i alternative baner. Energien kan bringe forandringer, revolution og kan virke provokerende. Nytænkende og innovative løsninger og det individuelle, originale udtryk er, hvad Vandbærerens tidsalder kommer til at kredse sig om. Er du med på beatet, eller efterlades du i fortiden, som en museumsgenstand eller en uddød dinosaur. Kom nu med. Fremtiden venter.

GRATIS I DENNE MÅNED - Dig og planeterne

Læs frem over om ”Dig og planeterne” i en ny udvidet version hver måned ved Nymåne, Fuldmåne og planetskifte som medlem i Cosmic Lights Cosmunity.

Dette får du bl.a. med i dit medlemskab af Cosmic Lights Cosmunity:

 • Minikurser i astrologi og numerologi.
 • Månedens astrologiske artikler om energiskifte, der giver dig de bedste forudsætninger for at samskabe med universet og forstå energierne omkring dig og dine medmennesker.
 • Live meditationer i lukket facebookgruppe.
 • Lunartalks – Livetalk om månedens numerologiske energier og måner i kosmisk, lukket facebookgruppe, så du kan tune ind i energien og leve livet bevidst i energiflowet hver måned.
 • Hver måned får du desuden mulighed for at bestille månedens olie til en helt særlig medlemspris.
 • Adgang til voksende meditations- og visualiseringsbibliotek på dansk.
 • Særpriser på events, kurser og sessioner hos LUNARACADEMY.

Åbningsfesten byder på fantastiske Cosmic Lights Cosmunity åbningstilbud.

Alle på VIP-listen modtager en særlig personlig gave fra LUNARACADEMY.

Har du planeter sidst i de kardinale tegn (Vædderen, Krebsen, Vægten eller Stenbukken ca. 26-29 grader) eller først i de faste tegn (Tyren, Løven, Skorpionen eller Vandbæreren ca. 0-5 grader), så bliver du med stor sandsynlighed ekstra påvirket af Nymånen på en lidt kradsende måde, da der dannes kvadrat/opposition eller konjunktion med din planeter. Måske mærker du optrækket til noget helt nyt, transformerende og revolutionerende i dit liv.

Hvilket hus/livsområde påvirker Nymånen hos dig?

Udgangspunktet for Nymånen er taget i dit ascendant-tegn og ved brug af tegnhuse og gælder derfor bredt. Du kan have en variation i fht. ascendantgrad og brug af det klassiske Placidus hussytem. Tjek derfor eget horoskop for nøjagtigt billede eller kontakt mig for en månereading.

Dig med ascendant i Vædderen

Nymånen påvirker dit 11. hus. Du kan møde nye venner og få nye bekendtskaber, der bliver livsforandrende, eller måske er du på vej til at tilslutte dig et politisk parti, en klub eller en forening. Måske mærker du et kald på noget større under Nymånen og dine ideologier kan skifte karaktér.

Dig med ascendant i Tyren

Nymånen påvirker dit 10. hus. Der er nyt på karrierebanen for dig, der er Tyreascendant. Det kan især være omkring nye systemer, innovative tanker og nye idéer, der kan bringe dig endnu længere ud i verden med dine budskaber og forandre din verden og dit professionelle image.

Dig med ascendant i Tvillingerne

Nymånen påvirker dit 9. hus. Nymånen kan bringe nye oplevelser i form af rejser til udlandet. Det kan også være, at det er tid til en ny uddannelse og studier af religion, kvantefysisk, alternative områder eller teknologi. Der kan være noget, der skal udgives (bøger eller anden faglitteratur) eller at din livsfilosofi forandres.

Dig med ascendant i Krebsen (Krabben)

Nymånen påvirker dit 8. hus. Der kan være nye, dybe indsigter her i huset for dybdepsykologi og alt det okkulte og skjulte. Det er også huset for ”andres penge”, skat og bankvirksomhed, så her kan der også ske store forandringer i dit liv.

Dig med ascendant i Løven

Nymånen påvirker dit 7. hus. Der kan være nyt inden for partnerskaber og 1-1 relationer i både business eller kærlighedsmæssig forstand. Måske møder du en ny partner at dele livet med eller dit nuværende partnerskab transformeres og forvandles.

Dig med ascendant i Jomfruen

Nymånen påvirker dit 6. hus. Når Nymånen påvirker huset for sundhed og daglige vaner og rutiner, så kan det være du skal begynde på noget nyt, der nærer din krop, dit sind og din sjæl mere end tidligere. Det kan være du finder en ny livsstil, der bliver transformerende for dig.

Dig med ascendant i Vægten

Nymånen påvirker dit 5. hus. Som Vægteascendant kan du møde nye romantiske bekendtskaber og opleve forelskelse i en ny eller mærke genforelskelse i din nuværende partner. Der kan være nyt omkring dine børn eller dine kreative projekter, hvor du tager en ny hobby til dig, der måske er af den mere alternative slags.

Dig med ascendant i Skorpionen

Nymånen påvirker dit 4. hus. Med Nymånen her kan du opleve nye begyndelser omkring din boligsituation eller dit fundment og dine rødder. Der kan også være nye familiemedlemmer på vej eller ske et skifte i forhold til dig og din familie – måske en flytning. Det vil forandre dit liv.

Dig med ascendant i Skytten

Nymånen påvirker dit 3. hus. Du kan opleve forandringer og nyt inden for formidling og kommunikation i dit sociale liv med fx venner, søskende og naboer. Nye tankeformer kan begynde at rumstere, og det kan være nu, det skal ud i verden.

Dig med ascendant i Stenbukken

Nymånen påvirker dit 2. hus. Nymånen kan bringe nye indtægtskilder eller skabe stor transformation omkring dit selvværd og dine fysiske ejendele. Måske anskaffer du dig noget nyt til samlingen, eller sælger ud af noget af alt det, der fylder i dit liv, som ikke længere bringer dig værdi, men som i stedet kan give dig lidt ekstra på bankbogen.

Dig med ascendant i Vandbæreren (Vandmanden)

Nymånen påvirker dit 1. hus. Her er det i din fysiske fremtoning og i din kropslige oplevelse, der kan ske forandringer. Måske mærker du et behov for et større skifte i dit liv, som påvirker din fysik. Det kan være alt fra træning af din krop (og evt. mentaltræning) eller et nyt udseende, frisure eller andet. Du kan måske fornemme, at der er et kraftigt identitetsskifte undervejs.

Dig med ascendant i Fiskene

Nymånen påvirker dit 12. hus. Nymånen kan give dig værdifulde indsigter i det spirituelle felt, samt bringe dig transformerende healing. Forvent det uventede fra underbevidstheden. Nyt kan dukke op herfra, der skal tages sig af. Et gammelt kapitel og noget karmisk kan afsluttes helt for, at den nye begyndelse for alvor kan tage plads i dit liv.

Du ønskes en magisk Nymåne.

Kærligst

Carolina