You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne i Fiskene 2022

Cosmic Flash – Fuldmåne i Fiskene 2022

Skab orden midt i kaos – Ja vi er på dybt vand nu.

På lørdag er der en våd Fuldmåne i sigte kl. 11.59 på 17º 41’ i henholdsvis Jomfruens og Fiskenes tegn. Det kan lige så vel være de indre vande som de ydre, der får frit løb. En Fuldmåne i Fiskene er følelsernes højborg og er derfor helt fantastisk til alle former for kunstnerisk og kreativt udtryk – det med ord kan let gå i skuddermudder for Merkur går retrograd her samme dag.

Fiskenes tegn, hvor Månen bliver oplyst, handler om alt det, vi ikke kan se med de fysiske sanser. Her må vi bruge intuitionen og mærke os frem. Vi er i den verden, hvor der skabes billeder, film og den frie fantasi får frit spil. Det er følelsernes rige, og derfor kan denne Fuldmåne mærkes tydeligt af sensitive sjæle, der har forbindelse til himmelske steder. Englene er nær.

Modsat lige over for har vi Solen i Jomfruen, der er meget konkret, jordnær og detaljeorienteret. Det skal fungere i praksis og hver en lille afkrog må efterprøves og katalogiseres på bedste bibliotekarvis. Orden og kaos er temaet for denne Fuldmåne.

Hvor Fiskene kan svømme helt væk i, hvad der mest af alt ligner, kaotisk drømmeland, så sætter Jomfruen orden på sagerne og skaber system. Det skal være plads til det hele. Kreativitet kan rode, men der er ofte en højere orden. Ikke alle kan få øje på den.

Sæt ting i system i dit liv og i din indre bolig. I det indre således også i det ydre. Ydre rod afspejler sommetider et indre kaos. Ligesom stram orden kan afspejle en indre kontrollant, der slår hårdt ned på småfejl. Ingen af delene kan fungere i længden.

Der må findes en god balance mellem modsætningerne, der trods alt har det til fælles at de hjælper og de healer. Aksen kaldes netop hjælper/tjeneraksen. Denne fuldmåne kan derfor forventes at give dyb healing til krop og sind. Sundhed er mange ting på flere plan. Fysik og følelser følges ad. Det ved Jomfru/Fiske-aksen, når den er velafbalanceret. Når begge poler får den plads i livet, de har fortjent.

Healing kræver at vi tillader følelsen at gennemstrømme vores celler, så energien kan sættes fri. Lunaracademy - Regressionsterapi, astrologi og numerologi.

You have to feel it to heal it

På månesiden influerer drømmende Neptun og sætter gang i store følelser og fornemmelser. Intuitionen. Tænd for den og brug den i praksis. Hold den gode kontakt til bestyrelsen. Forbindelsen er forstærket af denne Fuldmåne. Lad sjælen guide dig på rette vej.

Fokus er typisk på Solens bevidstgørende energi under Fuldmåner, og dette gælder især denne, hvor der peges kraftigt på Jomfruens tegn. Uranus i Tyren spiller en stor rolle til den ene side, og Pluto (i yderpunkt) i Stenbukken til den anden side danner en stortrigon i jordtegnene. Drømmene skal lande på jorden, og de skal have gang på jorden. Konkret, praktisk og materielt – Vi er trods alt også fysiske væsener med Fysiske behov. Vi kan ikke leve af drømmene kærlighed og kildevand til evig tid – ikke hvis vi vil ære sjælens fysiske bolig.

Fra et mere samfundsmæssigt perspektiv er det energikrisen, der sættes spot på (Sol = Spot, Uranus = Energi og Pluto = Krise). Den kommer nøjagtigt, som det står skrevet i stjernerne. I vores eget liv, har vi måske også en indre energikrise. Lægger vi vores energi de forkerte steder, risikerer vi også at ramme en krise. Det kan også være en krise, der har gemt sig i underbevidstheden, og som nu kommer op til overfladen for at blive healet og taget sig af. Kriser er trods deres plutoniske og hårde natur til for at rydde pladsen for gammel dødvægt. It may not be pretty, men det er nødvendigt.

Mars i Tvillingerne udfordrer med et kvadrat, der handler om kommunikation, vidensdeling og at tage action (du kan læse mere om den langvarige Mars i Tvillingerne transit her). Sig frem ordet er dit og tag handling på det, du siger. Tanker og ord skal omsættes til handling ellers er det jo blot tomme løfter. Med mindre du er politiker, og den slags nærmest er med i din jobbeskrivelse, så kan det være du skal handle nu. Go do it.

Alt i alt er der besværligheder og udfordringer på temaer som handling/krig, undertrykkelse og frihed. Det er udviklingspunkter for det kollektive, men kan også være temaer i dit eget liv på et mere energetisk plan. ”Sæt energien fri” lader til at blive temaet henover den kommende månefase med stortrigonen, der også er hvert sit apex for t-kvadrater. Challenges ahead.

Læn dig ind i tillid til universets plan. Lunaracademy Regressionsterapi, astrologi og numerologi.

Hvad handler det om for dig og dit liv?

Vil du vide, hvor Fuldmånens energi påvirker dit horoskop, så se hvilket hus du har i Jomfruens tegn og Fiskenes tegn. Det vil være de livsområder, der er fokus på ved denne Fuldmåne.

Fuldmånens energi påvirker begge ender fra både Sol og Måne, men den bevidste sol i Jomfruens tegn lyser på de ubevidste månesider i Fiskenes tegn. Indsigter kan lande for at blive sluppet. Fuldmåner er en kulmination af en fase, der begyndte ved sidste nymåne i Jomfruen, samt på den større fase helt tilbage fra Nymånen i Fiskene i den 2. marts 2022.

Har du planeter/punker (ascendant/MC/Måneknuder) i de bevægelige tegn (Tvillingerne, Jomfruen, Skytten eller Fiskene) på ca. mellem 13-21 grader kan du blive særligt påvirket og føle en form for indre konflikt, der skal løses og arbejdes med.

Planeter/punkter på samme grader i vandtegnene (Skorpion og Krebs) eller jordtegnene (Tyren og Stenbukken) kan opleves mere harmoniske. Du kan opleve begge dele på samme tid i dit horoskop eller måske påvirkes du meget lidt af denne Fuldmåne.

Kærligst

Carolina

Ps. Og så er der jo også Merkur, der indtager endnu en retrograd, der skaber de nødvendige forsinkelser og punkterede dæk, der skal til for at vores bevidst bliver skærpet. Irritation hjælper næppe. Kom i stedet afsted i god tid og tag de mulige aflysninger som et tegn på noget andet skal ske. Måske var det faktisk heldigt for dig. Who knows.

Læs korrektur på mails. Vent med store aftaler og kontrakter. Nærlæs alt med det småt, hvis ikke du kan vente. Køb ikke nye transportmidler eller elektronik af nævneværdig værdi – måske skal det returneres pga af småfejl og den slags. Dobbeltjek rejsetider. Måske møder du gamle venner eller flammer, der skal have et gensyn og (måske) en ordentlig afslutning. All the Mercury retrograde classics…

Merkur går direkte igen den 2. oktober, men der er jo lige skyggeperioden, der varer et par uger før alt igen kører som smurt.