You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne eklipse i Skorpionen 2022

Cosmic Flash – Nymåne eklipse i Skorpionen 2022

Overgiver du dig og lader transformationen ske?

På tirsdag er der et brag af en Nymåne eklipse i Skorpionens tegn på 02º 00’ kl. 12.49. Eklipser kommer ofte med overraskelser og skubber os i nye retninger. En retning vi måske ikke selv havde taget, hvis ikke nye oplevelser, nye jobs og nye personer blev eklipset ind og ud ad vores liv på denne måde.

En Nymåne i Skorpionen har selvfølgelig taget smag af Skorpionens tegn. Skorpionen hersker over død, genfødsel, psykologi, skat, banker, sex, traumer og tabu. Vi har haft den sydlige måneknude stående her i Skorpionen siden januar 2022 og er derfor blevet gjort bekendt med nogle af de sider ude i omverdenen og nok også i eget liv.

Sammen med Solen og Månen er Venus også lige ankommet til Skorpionen, og tilfører en feminin og kærlig dimension til det hele. Kærlighedsanliggender bliver dybere og mere intime. Overfor står Eris i Vædderen og beder om at få sandheden på bordet. Svesken på disken. Vil vi være intime med en anden og komme ordentligt ind under huden, må vi dele både vores sorger, frygt og dybeste indre med den anden – også selv om det måske er tabubelagte emner. Ellers er det jo ikke intimitet. Så er det bare overflade, og det er ikke noget for Skorpionens energi.

I Vægtens tegn, men inden for nær rækkevidde af Skorpion torskegildet er Haumea og Merkur. Merkur er kommunikationens planet, men han har også flere områder under sig bl.a. salg, handel, transport og udveksling. Han er gudernes sendebud og kan komme med nye budskaber til dig. Hans energi hjælper os med at få sat ord på, hvad der rører sig inden i. Eklipsen vil derfor også være ret informativ og bevidstgørende.

Haumea er livets gudinde og kan mærke om noget er levende, eller om det er en død sild. I mytologien kan hun føde ud af alle kropsåbninger, og hun er derfor super frugtbar. Men er der ikke liv i det, har det ingen gang på jord, så sørg for at vælge det, der får dig til at føle dig i live. Hun flytter snart ind i Skorpionens tegn (13. november 2022), så vi er på det absolut sidste i Vægten fra hendes perspektiv. Det bliver en energi, der kommer til at mærkes på den lange bane, da hun flytter sig meget langsomt gennem tegnene. Det er nu der skal træffes livsvigtige valg.

Og når vi taler om valg, så danner Nymånen kvadrat til fundamenternes rodchakraplanet Pluto. Viljen til at holde fast i noget, der for længst har overskredet sidste salgsdato, kan have fatale konsekvenser. Det er råddent og lugter det, så brænd det. Noget nyt vil genopstå af asken. Men du må overgive dig, for det er i overgivelsen at processerne går i gang.

Lad Nymåneeklipsen rense og føre dig på nye veje. Lunaracademy blog om astrologi og energier.

Sjælen i flammer lader noget nyt komme til syne.

Nymåne eklipsen er halen i et dragemønster på himlen – også kaldet guds pegefinger, så der er absolut fokus på denne eklipse, der er yderst potent og kan skyde dig videre, som et katapultsæde, der hjælper dig med at forlade det styrtende fly i en fart, lige inden det rammer klipperne og går i tusinder af stykker. Crash and burn.

Som vinger er Saturn i Vandbæreren og Mars i Tvillingerne. Ansvaret og handlingen. Tag ansvar for dine handlinger. Makemake står alene uden aspekter til de andre planeter og må tage lederskabet i egen hånd. Hans energi inviterer virkeligt til, at du kan stå stærkt i storm og vind, for ingen ved hvor du lander efter at have skudt dig ud af katapultsædet. Måske skal du klare dig alene på en øde ø uden støtte fra kammerater. Du kan gøre det. Tro på dig selv og dine evner. Du har trænet til dette øjeblik.

Se i dit horoskop, hvilket hus Skorpionen hersker over, det vil være her Nymåne eklipsen virkeligt sætter nyt fokus. Brug energien fra Nymåne eklipsen til at så nye frø for den kommende månecyklus. Du kan faktisk også bruge energien til det kommende år indtil næste gang, der er Nymåne i Skorpionen (november 2023) – gerne inden for Skorpionens dybe, psykologiske og grundige, men også følsomme og intime energi. Kulminationen for denne månes årscyklus bliver ved fuldmåne eklipsen i Skorpionen til maj 2023.

Energien er vild og rå, men også stærk som bare pokker. Når man har været i helvedes flammer og tilbage igen, så har man en styrke som ingen kender mage. Universet har din ryg. Gør hvad du skal gøre og følg dit kald.

Glædelig Nymåne. Må den bringe styrke til alt det nye, du har behov for på din mission.

Kærligst

Carolina

NYHED Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

149,-