You are currently viewing Cosmic Flash – Merkur i Skorpionen 2022

Cosmic Flash – Merkur i Skorpionen 2022

The psykoanalysist

Uanset om du har lyst eller ej, så tager Merkur os kollektivt med på en bevidstgørende rejse ned i de skorpionske dybder. Han skiftede i går den 29/10 og er nu blot med til at forstærke det skorpionske udtryk i verden endnu mere.

Merkur er jo gudernes sendebud og kan rejse frit mellem himmel og helvede med budskaber fra nær og fjern. Som et hvert postbud er han blot budbringeren. Don´t shoot the Messenger.

Psykoanalyse og psykologi kan stadig skræmme livet af de fleste og så lige her op til Halloween. Alle helgenes aften. Det bringer uhygge hos folk og fæ, at ånderne er så nær. De døde er aldrig helt væk. Al den slags mørke siges at være ondt, og mange forsøger da også at fordrive dette mørke inden i og uden på. Det forkastes, som er det ikke en del af os selv. Har du aldrig ønsket en anden ondt?

Nej psykologi er nu ikke noget at spøge med, og der er da også en del mørke at hente i mange menneskesind. Ofte projiceres det dog ud og bliver sjældent til noget. Tak gud for det. Men det betyder ikke, at vi ikke har mørke afkroge i en eller anden forstand.

I knap så gammel tid og måske nok stadigt bliver der brugt tvivlsomme metoder til at rense menneskesindet fra dets mørke og dystre tanker. Det er måske en del af udviklingen og med disse vandrehistorier forstår man godt, at det ikke lige er psykiateren, man ringer til først, når tungsindet melder sig. Ser du mørket, og fortaber du dig heri?

Vi kan se på mørket i os selv uden at blive væk. Faktisk er det jo særdeles rensende som også fugl Fønix historien melder om. Skorpionen er dyb og intens, men ikke desto mindre er der lys at hente i dybderne.

Tør du at gå endnu dybere? Merkur i Skorpionen inviterer til at gå på opdagelse i sindet. Lær om astrologi hos Lunaracademy

Merkur og hemmelighedernes gravkammer

Merkur undersøger nysgerrigt det mystiske mørke, og når der er kastet lys på, forsvinder mystikken, for så er det jo åbenlyst. Som monstrene under sengen, der kun laver ballade, når lyset er slukket. Er du bange for mørket, så lad Merkur følge dig på en bevidstgørende rejse de næste par uger, så der kan tændes for lyset alle de steder, hvor der er skygge. Tag pandelampen på og begynd rejsen ned i de underjordiske grotter i dit eget sind og tankespind.

Merkur er ikke på hjemmebane, men som enhver god gæst må han indordne sig under de skorpionske forhold, der er at arbejde med, og nu skal sandhederne altså graves frem. Ikke noget med at hvile i fred i sin egen grav her.

Er der noget, Merkur kan bruges til, så er det at få sat ord på alt det, der gemmer sig i et menneskesind. Få tabuer og traumer op og frem i lyset. Så snart ordet er sagt, så mister det sin kraft. Du vil ofte indse at mange har det på samme måde, og så er du jo ikke alene i mørket mere. Skorpionen giver mod til at få alle sider af sagen belyst. Måske opdager du en ny side af dig selv.

Frygt ej, men fat skorpionsk mod til at grave endnu mere i årsagerne, indtil du finder svaret. Det er frygten, der fastholder os i vores eget værste fængsel. Når du vender dig om og ser dragen i øjnene, fordamper det meste og forsvinder væk til ingenting.

Skorpionens energi søger ægte intimitet, men først må alt frem i lyset, og så står vi der, helt nøgne, rå og totalt sårbare – lige som skorpionens energi vil det.

Husk at der altid er en hjælpende hånd at hente, hvis dit sind lægger hen i mørke, og du ikke kan sætte dig selv fri.

God fornøjelse med rejsen.

Kærligst

Carolina

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier støtter dig i din essens og/eller i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vibrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opblandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug med det samme.

Vælg mellem vibrationsolier til de 5 mest udfordrende numerologiske vibrationer. Du kan også bestille en specielt designet til dig eller en, der støtter dig i årets 2022 energi. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.