You are currently viewing Cosmic Flash – November 2022

Cosmic Flash – November 2022

De astrologiske og numerologiske energier for november måned.

November har numerologisk en energi, der minder om energierne i februar, og en vibration, som også går igen i årsenergiens indre og ydre. Der er dermed ekstra forstærkning på denne vibration i denne måned.

Den feminine energi, der dannes mellem de bløde 11/2 fra måneden og med årets 6´er vibration giver 8-tallet for styrke og power, men som også er en karmisk vibration. Loven om årsag og virkning er særdeles aktiv i november. Det gør det lettere at lære at vandre på jorden, men ikke alle kan lidt kontant afregning ved kasse 1, selvom det gør tingene en del mindre komplicerede.

Vi er altså i rå feminin energi de næste uger. Jeg ser energien som en moderlig hun-elefant, der har gennemlevet mangt og meget, og nu både har en styrke og en indre visdom til at kunne klare verdenens store udfordringer. November bliver da nok næppe heller nogen ”walk in the park” på flere plan. Det er skorpionsæsonen jo sjældent.

Vi kan ikke kontrollere og må hver især tage det ansvar, som er vores. Gør vi det, så er vi godt på vej. Lyt til din egen indre visdom, som du har akkumuleret i dine tider her på jorden. Du bærer alle energierne fra fortiden med dig. Gode som mindre gode. Brug den visdom til at navigere og følg dit hjerte. Vær kærlig og ærlig, som klichéerne ofte siger i enhver dating profil.

Giv til verden uden at forvente, du skal have noget igen. Husk at det ikke er sikkert, at den, du har givet til, er den samme, som du også skal modtage fra. Hjælpen kan komme fra uventede sider. Sørg for at tage dig af at få fyldt din egen beholder, så du har overflod at give af. Så kan du være noget for nogen.

Udøv ikke unødig kontrol og styr dit hjælpergen, så du ikke yder omsorgstyranni over for dine nærmeste. Pas på og tag dig af, giv slip og observér og bare være der til at gribe, hvis nogen skulle falde. Alt i en perfekt balance og harmoni. Vær i stedet det gode eksempel og følg din egen vej i livet. Tag din egen medicin, så får du succes på alle fronter med novembers energier.

Astronews – datoer for energiskifte og Nymåne/Fuldmåne i november

Du får lige en hurtig oversigt her over energiskiftene og Nymåne/Fuldmåne. Planetskift og månerne kommer i separate indlæg i løbet af måneden som vanligt.

Det kan være værd at bemærke dagene, hvor en planet går direkte eller skifter tegn, da det kan føles kraftigt i energien, og der kan ske større ting i kollektivet eller i dit eget liv.

  • Den 8. november: Fuldmåne eklipse i Tyren.
  • Den 13. november: Haumea skifter tegn til Skorpionen
    (Dette er en af årets større begivenheder. Sidst hun skiftede var for 30 år siden i starten af 90´erne fra Jomfruen til Vægten).
  • Den 16. november: Venus skifter til Skyttens tegn.
  • Den 17. november: Merkur skifter til Skyttens tegn.
  • Den 22. november: Skytten sæsonen starter – Solen skifter til Skyttens tegn.
  • Den 23. november: Nymåne i Skytten.

Månedens krystaller og essentielle olier

Fennel, Clove, Turmalin og Grøn Opal

Olier og krystaller er mine absolut go-to redskaber til at hæve frekvensen og arbejde med både energier og følelser.

Husk du kan bestille en gratis uforpligtende tid til en 15 minutters oliesnak,
så hjælper jeg dig godt i gang med dit eget olieeventyr.

dōTERRA Fennel
Bliv god til at tage (det rette) ansvar.
Fennel har den karakteristiske lakridsagtige duft. Jeg elsker den personligt, men mange kan godt opleve modstand på olien. Følelsesmæssigt hjælper Fennel os med at tage ansvar for det, der er vores. Derfor er den virkeligt god til Saturnske mennesker, eller hvis du har meget 8´er præg.

Ansvar kan føles som en byrde, men det er nu mest, hvis du bevæger dig ud i overansvar eller forlader dit eget ansvarsområde. Vi presses fra alle leder og kanter og derfor er Fennel en oplagt olie at have med gennem novembers udfordringer. Forandringer skal der til og det kan kræve ekstra støtte, når følelserne bliver lidt shaky, og vi bliver rystet i grundvolden.

Fennel olien findes i ren form med 15 ml.

dōTERRA Clove
Gode grænser gør gode naboer.
Det at sætte gode grænser er en saturnsk ting og kan være udfordrende for novembers 11/2 energi. Derfor er olien Clove på listen denne måned, da den giver styrke og power til at sige til og fra, når det kræves.

Du bliver støttet i at tage dine egne valg uden at vakle frem og tilbage, så du kan give dig selv den respekt, du egentlig fortjener. At modtage respekt ude fra er et indre arbejde, og arbejdet er helt og holdent dit eget.

Clove olien findes i ren form i flaske med 15 ml

Kontakt mig her for at få dine olier med 25 % rabat+ en masse andre bonusser.

Turmalin
Mens vi dykker efter guld på bunden af skorpionens dybe sø er det godt med en krystal, der beskytter mod tunge energier, der skaber uro. Vi arbejder dybt i rodchakraet, når vi er i skorpionland og her er Turmalin fantastisk. Den giver os mod til at blive ved, så vi kan stå solidt i vores egen centrering.

Grøn Opal
Den grønne opal støtter din udvikling og renser ud i dit system, så du kan genopstå gennem november som fugl Fønix af asken på ægte skorpion manér. Stenen hjælper også med at forstå de udfordringer vi møder og face dem, så vi står ansigt til ansigt med det der holder os tilbage. Er der byrder, der tynger, vil den hjælpe med at få sluppet.

Dette er blot mine intuitive anbefalinger til at arbejde med månedens vibrationer. Du står måske et sted i livet, hvor du har brug for noget helt andet, så husk altid at mærke efter inde i dig selv, hvad der ræsonnerer med dig og dine vibrationer.

Følg også med i Cosmic Daily Energy på Facebook eller Instagram, når der zoomes ind i de enkelte dage. 

Du ønskes en inspirerende oktober med masser af sjæl og univesel kærlighed.

Kærligst

Carolina

NYHED Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

Pris: 149,-