You are currently viewing Venus i Vandbæreren 2023

Venus i Vandbæreren 2023

My kind of special

Den 3. januar skifter Venus tegn fra Stenbukkens ambitioner og strukturer til Vandbærerens visioner og utilknyttede facon, der som altid har menneskehedens bedste for øje.

Det betyder, at der på kærlighedsfronten i det kollektive går mere mentalenergi i kærligheden end jordisk, følelsesmæssig eller fyrig passion. Vi skal have fat i systemerne, tankerne og mest af alt så skal venskabet være på plads. For hvad er kærlighed uden venskab også?

Ud over kærligheden i livet og det feminine aspekt repræsenterer Venus også vores værdier og selvværd. Vores feminine tilknytning og modtagelige energi skal helst vibrere på et højere frekvensniveau. Individualitet i romantikkens verden er vigtig. Der bliver ikke noget med at fortabe sig i den anden. ”Vi” er to separate enheder. Frihed er et behov, der kan komme til at fylde en del her de kommende 3 ugers tid. Mærk efter i dit liv. Hvor har du mere behov for frihed?

Med Venus i Vandbæreren er der ikke noget fru bankdirektør Varnes. Nej her beholdes pigenavnet, hvis ikke også det forkastes til fordel ens helt eget unikke navn – numerologisk med gode vibrationer måske endda (ps. Vil du have lavet dit helt eget fornavn eller  efternavn med vibrationer, der matcher din essens, så er det en mulighed her hos LunarAcademy).

NYHED Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

149,-

Love in 5th dimension

Der kan let gå principper i den for Vandbæreren kan, når alt kommer til alt, også operere efter egne principper, love og systemer. My way or the highway. Det er en skyggeside af Venus i Vandbæreren, du kan være opmærksom på.

Kærligheden skal være noget helt særligt og connections laves på højere niveauer. Vi er på 5D og fremefter. Måske bliver kærlighedsforholdet noget anderledes end før, men alt for det højeste gode og for fællesskabet i bedste Vandbærerstil. Kærligheden må udtrykkes frit og give mening, ellers kan det ærligt talt være lige meget.

På Venus´ rejse gennem Vandbæreren starter vi op med indflydelse fra Plutos energi, der godt kan trykke selvværdet eller give et enormt behov for intimitet og dybde i parforholdet.

Undervejs danner hun et udfordrende kvadrat med Vandbærerens planet Uranus, der har gang i at revolutionere Tyrens tegn, der jo er Venus hjemstavn. De to ser hinandens perspektiv om man vil. Men ingen udfordringer uden muligheder. Forvent nyt på kærlighedsområderne. Sæt kærligheden fri.

Slutteligt på transitten møder hun den store mester Saturn, der sætter grænser for frihedstrangen. Et ansvar må tages først. Der må og skal være visse rammer, ellers falder alt fra hinanden og ender i kaos. De varme venusianske følelser kan potentielt blive lidt kølige og trække sig lidt tilbage – i det mindste indtil Venus rammer de alkærlige Fisk, men det er en ganske anden sag. Den tid, den magiske glæde. Først Venus i Vandbæreren.

Dig og planeterne

Se efter i dit eget horoskop, hvilket hus Vandbæreren hersker over. Er det fx 2. hus kan der være ekstra fokus på dine værdier og penge, hvor du måske endda oplever ekstra medvind, når vi kommer lidt frem og Pluto har sluppet taget. Er det eksempelvis i 10. hus kan der være ekstra goder i forbindelser med karrieren.

Har du Venus i Vandbæreren i dit eget horoskop, eller kender du en, der har, vil du sikkert kunne genkende energien og beskrivelsen.

Læs endnu mere om Venus i Vandbæreren i sidste års artikel, der beskriver energien på en anden måde og giver dig endnu flere nuancer. Find artiklen i biblioteket her.

God fornøjelse med Venus´ transit gennem dit horoskop og dit liv.

Kærligst

Carolina