You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Vægten 2022

Cosmic Flash – Nymåne i Vægten 2022

Holder du din egen balance?

På søndag, når de fleste er gået til ro og kun natuglerne er vågne, er der en vigtig Nymåne i Vægtens tegn. Nymånen kulminerer kl. 23.54 på 2º 48’ i Vægtens tegn. For de lidt nørdede, der vil følge med i eget horoskop, så tjek i afslutningen af opslaget her.

Vægtens tegn handler om balance, harmoni og så den anden. Det er tegnet for partnerskaber, hvad end det er i forretning eller i kærlighed, at man har valgt at slå pjalterne sammen. Vægten har som alle de andre tegn flere modenheds stadier. 

Vægten hersket af Venus
Der er den unge vægtenergi, der ikke kan træffe valg og vælge side. Hun er styret af Venus og ønsker evig harmoni omkring sig. Hendes spidskompetence er at please og stryge alle hunde med hårene. Hun kan lide alvorligt af behagesyge, der ender med at blive hendes død. Hun er til gengæld også dygtig til at sammensætte former og farver, så alt tager sig skønnest ud.

Vægten hersket af Eris
Den nye og mere modne Vægt, har dværgplaneten Eris, som hersker. Hun er forholdsvis ny for os her på planeten, men styrer Vægtens kardinale luft energi, men skarp sværd, der ser lige igennem usandheder og ubalancer. Hendes proportionalitets sans er skarp, og hun spotter skævheder på miles afstand.

Eris er kendt som stridens gudinde og er det guddommelige modstykke til Mars, der hersker i Vædderens tegn lige over for. Eris skaber hverken strid eller splid bare fordi, men hun siger sandheden nøgternt og uden omsvøb. Vægtens tegn er luft og dermed tankernes og kommunikationens element. Med Eris som moden anstandsdame er det slut med pleaseri. Nu skal der træffes sunde afgørelser og vælges gyldne middelveje, hvor alt er afmålt i rette mængder.

Tilbage til Nymånens nye begyndelser.

Nymåne i Vægten - Lær om astrologi og horoskoptydning hos Lunaracademy.

Træf dit valg og vælg de gyldne middelveje.

Vægtens tegn er porten til den indre vej. Sjælen vej her i livet. Vi er både sjæl og krop og må finde en måde hvor på at disse kan leve i harmoni side om side. Ikke for meget det ene og ikke for meget det andet.

En kaskade af universelle cirkler stimler sammen i Vægten og danner stellium – en fin blanding af energier, der alle skal til orde og høres. Dette stellium tæller Venus og Merkur i de sidste grader af Jomfruen, samt Månen, Solen og Makemake i Vægten. Så denne Nymåne har fokus på kærlighed og værdi herunder selvværd, forbedring af kommunikation, følelser og fortid, bevidsthed og selvstændighed. Det er grundtonerne, der farver Nymånen.

Pluto danner trigon til hele balladen og vil gerne undertrykke, styre og kontrollere – med mindre han træffer valget om at overgive sig. Han sørger for, at vi kommer i dybden med alt det kaffegrums, der ligger og flyder.

I trigon til den anden side står frihedens og fremtidens Uranus og giver elektrochok til sarte nerver, men han er også altid planeten for en god idé. Tænk visionært.

Som om det ikke var nok, står stormesteren Jupiter overfor i Vædderen og sørger for at alt bliver blæst op på storskærm, så det rigtig kan ses og mærkes. Der må balance mellem du og jeg. Det er ikke alt, vi endnu forstår her på vej ind i Vandbærerens Tidsalder, men det kommer. Tag på ret færd og vær både kærlig og ærlig. Det vil være det mest retfærdige. Fairplay skal der til.

Neptun blander sig også og giver en boost af kosmisk kærlighed. Det trænger vi til. Det kan være smerteligt, at se hvad vi gør ved både planeten og hverandre, så man kan få lyst til at drukne sorgerne i røde gærede druer og fylde hullerne i den søde tand. Det er blot et plaster på såret, der bliver større og større, hvis ikke blødningen stoppes i tide.

Find en måde hvor på du kan rumme alt det, du ser og tag så arbejdshandskerne på og bladet fra munden. Mars råber fra sin placering i Tvillingerne, at vi må gøre noget her, hvor vi er. I det nære.

Vi må feje foran egne døre og starte der i nabolaget. Gør vi alle det, går det hele. Det tager kun en at hjælpe en. Og en plus en er to. Det spreder sig som ringe i vandet. Det gælder både skidt og kanel, men også de gode energier. Hvis ikke vi kan få det til at virke i hvert vores mikrokosmos (nabolag), så bliver det svært at få til at virke i makrokosmos (universet). 

Vi er hver især universet i en støvfnug. Så skab positiv synergi og momentum inden i og i det nære og lad det brede sig, som en steppebrand efterfølgende.

Tiderne kræver handling og de kræver der træffes et valg.

Nymåne i Vægten - Lær om astrologi og horoskoptydning hos Lunaracademy.

Hvad handler det om for dig og dit liv?

Hvor det valg skal træffes i dit individuelle liv, kan du se i det hus, hvor du har 2 grader Vægtens tegn.

Har du planeter fra 0-5 grader i de kardinale tegn: Vædderen, Krebsen, Vægten eller Stenbukken (samt i 28-29 grader i de bevægelige, forgående tegn Tvillingerne, Jomfruen, Skytten og Fiskene), så kan du forvente at Nymånen bringer nyt – måske på en måde, der er udfordrende.

De mere harmoniske Nymåne indflydelser tilfalder denne gang de med planeter i begyndelsen af lufttegnene, Vandbæreren og Tvillingerne (0-5 grader), samt slutningen af jordtegnene Tyren og Stenbukken (28-29 grader), der beriges med en trigon.

Har du planeter stående i eget horoskop lige på Nymåne punktet, så fornemmer du nok også Nymånens energi tydeligt.

Glædelig Nymåne.

Kærligst

Carolina

NYHED - smukke smykker med høje vibrationer

Halskæder i ægte krystaller fra Phine Pii Smykker

Phine Pii Smykker - Collection: Pretty Pearly - Model: Soul Spells med Labradorit og Hæmatit. Elegante spirituelle smykker. Køb hos Lunaracademy.
Phine Pii Smykker - Collection: Pretty Pearly - Model: Oceanic Beauty. Elegangte spirituelle smykker. Køb hos Lunaracademy.
Phine Pii Smykker - Collection: Pretty Pearly - Model: Secrets Glow med Granat. Elegante spirituelle smykker. Køb hos Lunaracademy.
Phine Pii Smykker - Collection: Pretty Pearly - Model: Dreams Delight. Elegante spirituelle smykker. Køb hos Lunaracademy.