You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne i Vædderen 2022

Cosmic Flash – Fuldmåne i Vædderen 2022

Årets mest powerfulde fuldmåne er på trapperne

Ja det er jo en Vædderfuldmåne, og det betyder power absolut. I morgen den 9. oktober 2022 klokken 22.54 står Sol og Måne over for hinanden i hver deres ringhjørne på 16º 32’ i henholdsvis Vægten og Vædderens tegn. Polariteterne og modsatte energier. Når Fuldmåne energien bliver balanceret på midterpunktet, så skabes der en helt ny vej. Den 3. vej som ikke er sort eller hvid, men ret nuanceret i grålige toner.

Fuldmåner oplyses af Solens bevidste lys, og alle de ubevidste månesider ser dagens (eller nattens) lys. Skygger dukker op alle steder. Det er ikke altid kønt, men nødvendigt for den videre vej. Følelserne er forstærket. Bølgerne kan gå højt. Dagens numerologiske 9´er energi puster også til ilden.

Vædderens arketype kan være hurtig på aftrækkeren (for hurtig nogle gange/ofte/for det meste). Altid klar til kamp og krig. Her er Vægten mere afvejende og tænker i for og imod. Der er altid to sider af en sag, og så er der sandheden, siger man.

Fuldmåne i Vædderen oktober 2022. Kan du holde balancen?Læs om astrologi hos Lunaracademy

Der er altid en 3. vej

Sandheden er Vægtens vigtigste mål. At skære igennem og finde den sandhed, der ligger imellem du og jeg, sort og hvid, mand og kvinde. At det ikke er enten eller, men både og. At der godt kan være to synspunkter, fordi parterne er uenige og kun ser hver deres side gennem egne øje og ikke evner at se den andens, men derfor er det ikke nødvendigvis sandt. Derfor er modne Vægte også de fødte diplomater. Der er freds skabere og harmonisøgere, men ikke for enhver pris. Særligt når de har taget Eris´ nøgterne sværd til sig og skærer igennem. Når hver pol har fremført sine synspunkter, og vægtskålene er i balance svinges hammeren. Thi kendes for ret.

Venus er klassisk astrologis hersker i Vægten og giver, det ellers kardinale tegn, sit ry, som pleaser med tillægsord som vag og ubeslutsom. I den nye tids astrologi er Eris dronningen over Vægten og Mars´ guddommelige modstykke. Hun er det feminine aspekt, der har integreret det maskuline fra Vædderen, og nu står stærkt i sig selv.

Hun er nu begge trekanter i davidsstjernen. Hun er komplet, forenet. Det modtagende og givende princip. Hun er ånden i materien. Sjælen i kroppen. Ikke mere pleaservægt, men den stærke kvinde, der altid siger det, hun ser. Hun har valgt at gå mellem de to polariteter og har integreret energierne i sig selv, så hun nu også har mod og kardinal evne til at sætte retning. Hun afvejer nøgternt, åbent og ærligt og fungerer som spejl.

Alt peger på de valg, vi må træffe under denne Fuldmåne. Vi må kunne være selvstændige individer gode og sunde grænser. Vi må være diplomatiske og vælge frede. Venus står sammen med både Solen og Makemake i Vægten. Vi må finde harmonien på jorden og for at gør det, må vi se os selv dybt i øjnene. Vi må vælge vore kampe og lære at styre vores temperament, så ikke det løber af med os og skaber mere skade en gavn og glæde.

Fuldmåne i Vædderen oktober 2022. Retfæridgheden er blind og dog ser hun alt. Læs om astrologi hos Lunaracademy

Retfærdigheden er blind, og dog ser hun alt.

Fuldmånen aktiverer den nu vågne Pluto, der har afsluttet sin årlige retrograd og nu træder i karakter på de ydre fronter. Vilje mod vilje skaber uroligheder. Gammel nag ødelægger ellers gode naboskaber, der kunne være fine, hvis alle holdte sig til hver deres og passede egen have. 

Det er op til os selv om, vi vil fortsætte og gentage historien om og om igen, eller om vi snart har smidt bleen og er klar til at vokse som art. Længere er den ikke. Vi er kollektivt stadig børn, der kæmper over legetøjet og mors og fars opmærksomhed, og jo før vi hver især vælger at blive voksne og tage ansvar desto bedre for planeten og alt liv, der lever her på.

Vi kunne have et paradis, hvis vi ville. Vi bestemmer selv, hvad vi giver liv til, og hvad vi støtter. Det er den frie vilje, men hvis ikke vi snart lære at styre vores impulser med Månen i Vædderen og træffe gode sunde valg med Solen i Vægten, så er vi dømt til undergang med Pluto i Stenbukken. Tiden løber ud. Uret tikker.

Vi leger med atomvåben, og siger han gjorde dit, de gjorde dat. Vi peger fingre og ser ikke vores egen rolle i konflikterne, og sådan bliver det ved indtil Vægtens energi for alvor træder i kraft inde i os selv.

Det lader til, at det bliver en af de vildere.

Det område Solen i Vægten oplyser i dit individuelle liv, kan du se i det hus, hvor du har 16 grader Vædderens. Har du planeter/punkter fra 13-19 grader i de kardinale tegn: Vædderen, Krebsen, Vægten eller Stenbukken, så kan du nok mærke, at Fuldmånen føles ekstra kraftig.

Glædelig Fuldmåne. Må den oplyse det, vi har behov for at se.

Kærligst

Carolina

NYHED Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

149,-