You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Skorpionen 2022

Cosmic Flash – Venus i Skorpionen 2022

A love so deep, that I loose myself

Venus følges ad med Solen ind i Skorpionens dybder den 23. oktober, hvor alle følelser forstærkes og bliver både intense og dampende hotte på flere plan. Der sættes fokus på at bevidstgøre de skorpionske Venus sider, der både kan være passioneret og sensuel, men også blive jaloux og vender kærligheden til stikkende skorpionhad på et splitsekund alt efter modenheds stadie.

Med den sydlige måneknude i Skorpionens tegn nogen tid endnu og eklipser på vej på Tyr/Skorpion aksen, så bliver det en virkelig dyb Skorpionsæson i år. Man kan næsten fornemme den dybe rumlen i undergrunden.

Venus er vores kærlighedsgudinde. På den højtvibrerende frekvens er Venus i Skorpionen passioneret og intens på en lækker måde. Venus har rejst ned i dybderne og ved, hvordan hendes egne skyggesider kan spænde ben for hende.

Hun ser sig selv klart, og hun er bevidst om hendes dybe følelser og længes efter at smelte sammen med den eneste ene. Hun kan sammen med en partner skabe dybe forvandlinger af begge parter. Kærligheden skal være ægte, og den skal være dybtfølt. 

Er du i et parforhold, så sæt tid af til at ære hinandens følelser og lad kærligheden vokse og blive dybere. Lad sjælen vise sig og blotlæg dit hjerte. Det kræver dyb intimitet, men energien er der. Misbrug ikke hinandens tillid, for det kan være yderst sårbart at turde at bevæge sig her ned i de skorpionske dybder.

I de tidligere og mere umodne stadier af Venus i Skorpionen, er der mange følelser på spil, og de kan nemt gå fra had til kærlighed og tilbage igen. Det er intenst og skiftet kan vare på et øjeblik. Meatloaf synger ”I would do anything for love” i baggrunden, og man kan let fortabe sig i det andet køn, i kærlighed og erotiske oplevelser og forsvinde fra sig selv. Bølgerne går højt og jalousi og drama fylder i livet.

Venus i Skorpionen er hengiven og ”for evigt” typen. Det er også det, der gør hendes energi, så intens. Hun slipper ikke så let og vælter gerne andre høns af pinden for at indtage, hvad hun anser som hendes hane. Hun kan derfor også have tendens til at besidde og ønske at eje. Du er min og min for altid.

Venus i skorpionen. Hedt, intenst og intimt. Læs om Venus i Skorpionen hos Lunaracademy.

Eklipsesæsonen er begyndt. Hold on, here we go again...

Vi påvirkes alle af Venus´ rejse, og vi vil derfor sikkert kunne se meget fra alle graderne udspille sig ude i verden.

Venus rejser med Solens lys, der sørger for, at vi ser, hvad der foregår. Vi starter ud med en intens Nymåne eklipse den 25. oktober i et fællesskab med både selvfølgelig Sol og Måne, men også Merkur og Haumea er i nærkontakt med Venus. Der kommer mere om eklipsen i separat indlæg.

Følg med på Cosmic Circles´ Facebookside eller cosmic_circles_hearts på Instagram i løbet af måneden, hvor der zoomes ind i de aspekter, der dannes. Vi kan godt forvente, at det bliver dybt og vildt. Scorpio style.

Venus rejser gennem Skorpionen fra den 23. oktober og indtil den 16. november, hvor hun tager videre i Skyttens energi. Se i dit horoskop, hvilket hus Skorpionen hersker over. Det vil være på dette livsområde, at Venus bringer sin dybe og intense kærlighed.

Har du eller kender du en med Venus i Skorpionen, så er du eller vedkommende helt sikkert på hjemmebane i de intense strømninger.

Kærligst

Carolina

NYHED Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

149,-