You are currently viewing Merkur i Vandbæreren 2023

Merkur i Vandbæreren 2023

Open to the Higher Mind

Når Merkur skifter til Vandbærerens luftige vinde, så går radiobølgerne ikke så lavt endda. De første dage af transitten er vores tankeplan stærkt påvirket af mødet med Pluto, der så småt fader ud og lader kommunikationen blive mere fællesmindet frem for hård og kontrollerende – et af de mindre heldige Pluto/Merkur udtryk.

Som en sammenbidt stumtjener uden ord kan Plutos modvilje have hersket i dit personlige liv, såvel som i dine medmennesker og have gjort alle samtaler bidende hårde og mest velegnet til tundraen i Sibiriens udørk. Barskt og køligt. Kun egnet for mammutter og andre hårdføre fortidsskabninger. Du kan også have været så heldig, at du har fundet din indre stemmes kraft frem, så du nu tør stå frem med din viden og dele den. Og så er der alt der imellem.

Herfra lysner det for en stund. Indstil kanalen på kanal fremtid i bedste Aquarius style.

The truth shall set your mind free

”Dine ord skaber liv”, er budskabet fra Haumea, mens Eris overfor i Vædderen tilskynder med Væddermod til, at sandheden bliver serveret på sølvfade i stimevis. Vi kan ikke fortsætte med at undertrykke sandheden og livet, der vil leves frit.

Retfærdigheden må ske fyldest, og alt må være baseret på det, der er ægte. Brug Plutos energi til at være hudløst ærlig og kompromisløs, når det kommer til den sandhed, du mærker indeni. Ikke for at skade eller nedgøre, men for at åbne energien på vid gab.

Sekstilet til Venus og Neptun, der puffer til den guddommelige kærlighed i Fiskene, beder til, at alt bliver kommunikeret og formidlet på kærligste vis. Måske skal sandheden serveres nænsomt for at kunne blive taget ind af dine nærmeste. Ikke for at pakke ind i vat, men for at tage et næstekærligt hensyn. Der er kærlighed til ord og den gode samtale, særligt når Pluto for alvor slipper grebet omkring den 16.-17. februar.

Merkur i Vandbæreren 2023 - Læs om astrologi hos LUNARACADEMY som medlem af Cosmic Ligts Cosmunity.

Think fast, think more

Herefter overtager Uranus i Tyren tankerne med kvadratet til Merkur, der i forvejen indgår i den luftige stortrigon, der præger tidens tankestrømme. Stress, elektrisk sitren og højfrekvente idéer kan præge verden i både mikro- og makrokosmos. Kvantetankerne er på sit højeste omkring den 21. og 22. februar. Der er travlt med hjerneaktiviteten. Husk at koble til og tjekke ind med det jordiske liv.

Vi må tænke selv og være selvstændige individer, er frekvenserne fra Makemake og Ceres i Vægten, der begge er retrograde og lige lader os få en tænkepause – eller måske nærmere end mulighed for at gentænke alt, der vedrører relationer og partnerskaber og det spejlbillede vi ser i ”den anden”.

Forbindelsen til Mars i Tvillingerne kan gøre tunger skarpe og hurtige som lyset, som kørte elektronerne i hjernebarken på Duracell batterier. Kvik i pæren og hurtig på aftrækkeren. Trivial Pursuit. Kampen om ordet.

Mødet med fatter Saturn

Slutteligt på transitten gennem Vandbæreren skal Merkurdelen i os alle til årets store eksamen. Bremsen slås i. Rolig nu og ikke så hurtigt. Vores fysiske kroppe skal kunne følge med i ascension processen. Er der tænkt på det hele, eller gik det nu for stærkt?

Det finder vi ud ad til den tid. Måske er du klar til at tage lærerkasketten på eller måske føler du dig endnu ikke parat. Hvornår ved man nok? Det vil tiden vise. Erfaringen må afprøves i praksis. Testpilot. Crash test dummies. Hvordan lander tankerne i virkeligheden?

Sidste dag i Vandbæreren er den 2. marts, og så må vi drømme videre i Fiskenes ånd.

Husk også at læse om dig og planeterne længere nede.

Cosmunity Åbningstilbud
Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

77,-

RABATKODE: FLASH-77

Tilbuddet gælder indtil den 28. februar 2023

Dig og planeterne

Hvilket hus/livsområde påvirker Merkur i Vandbæreren hos dig?

Udgangspunktet for Merkurs transit gennem Vandbæreren er taget i dit ascendant-tegn og ved brug af tegnhuse og gælder derfor bredt. Du kan have en variation i fht. ascendantgrad og brug af det klassiske Placidus hussytem. Tjek derfor eget horoskop for nøjagtigt billede eller kontakt mig for en er og nu reading.

Dig med ascendant i Vædderen

Merkur påvirker dit 11. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Her er der god energi på at indgå og finde fælles fodslaw i fællesskaber. Tænk på fremtiden og hav en højere mening med i alt, hvad du deler og kommunikerer. Alt er oppe til debat. Få formidlet dine budskaber ud til et større publikum. Sociale medier er et oplagt forum at dele på.

Dig med ascendant i Tyren

Merkur påvirker dit 10. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Din karriere og tankerne omkring dit offentlige udtryk kan være i højsædet de næste uger. At være den, der ved noget om noget kan være i fokus. Dine tanker kan også kredse omkring dit eget lederskab og din status i livet. Sig det, der skal siges.

Dig med ascendant i Tvillingerne

Merkur påvirker dit 9. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Hvad du ikke ved, kan du da undersøge. Det kan være tid til et nyt kursus, gerne inden for noget der vedrører teknologi. At lære er at leve. Hvorfor ikke tage på en spændende tur – måske på de indre planer?

Dig med ascendant i Krebsen (Krabben)

Merkur påvirker dit 8. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Når Merkur besøger 8. hus er det tid til selvransagelse og til at grave dybt i egen lomme. Det, man siger, er man selv, eller måske er der en side af dig selv, du endnu har til gode at undersøge til bunds. Du kan føle dig draget af at lære mere om alt det okkulte og det, der ikke bliver sat ord på. Traumer og tabuer kan blive bevidstgjorte.

Dig med ascendant i Løven

Merkur påvirker dit 7. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Parforholdet og gode 1-1 samtaler er noget af det bedste at bruge tiden på. Når vi deler og udveksler erfaringer med nære relationer, så kommer vi tættere på hinanden. Del dine tanker og tag dig god tid til at tale sammen. Samspillet er vigtigt for et godt partnerskab, hvad end det er i romantisk eller professionel forstand.

Dig med ascendant i Jomfruen

Merkur påvirker dit 6. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Sundhed og gode vaner kan lige dig meget på sinde for tiden. Har du en blog, hvor du skriver og deler gode kostråd eller på anden vis er hende/ham, der sørger for, at der er æbler i frokostrummet, så er det lige i øjet. Man siger jo, at et æble om dagen holder doktoren væk. Så det kan man jo tænke lidt over.

Dig med ascendant i Vægten

Merkur påvirker dit 5. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Personligt udtryk er en kunstart og kan gøres på både de skrå brædder eller på anden vis, hvor spotlightet gerne hviler på dig. Det kan også være tid til at gå sammen med ligesindede og dele erfaringer inden for et bestemt emne.

Dig med ascendant i Skorpionen

Merkur påvirker dit 4. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Aktiviteten kan være øget på hjemmefronten, og der kan være områder, hvor familien har behov for at få talt ud. Lærepengene kan være givet godt ud. Bliv hjemme lidt ekstra og læs op på lektierne. Gamle hunde kan også lære nye tricks.

Dig med ascendant i Skytten

Merkur påvirker dit 3. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Hvis ikke du skulle tale og dele din viden, hvem skulle så? Sproget er sådan vi connecter med hinanden, og du har talegeverne på din side de næste uger. Skriv, snak og hold et foredrag for alle, der har ører, der ønsker at lytte.

Dig med ascendant i Stenbukken

Merkur påvirker dit 2. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Hvordan kan der komme mere ind på bundlinjen? Dine tanker kan kredse omkring en højere indtjening, og du kan med fordel bruge dit netværk til den slags. Du vil nok gerne se en konkret plan for dine idéer kan blive til virkelighed – også på bankbogen. Tanker og tale er værdifuldt, og du vil måske kunne tjene lidt ekstra på den front.

Dig med ascendant i Vandbæreren (Vandmanden)

Merkur påvirker dit 1. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Tale er guld, tavshed er sølv. Hvorfor dog tie stille, når man kan tale sammen? Du kan befinde dig i et noget mere snakkesaligt hjørne og have en ustyrlig lyst til at dele dine tanker.

Dig med ascendant i Fiskene

Merkur påvirker dit 12. hus, når han rejser gennem Vandbæreren de næste uger. Tankerne kan kredse om overnaturlige emner eller kan tage dig dybt ned i psyken. Måske føler du dig lidt rundforvirret og kan ikke rigtig få sat ord på det, du mærker. Det kan være vigtigt at erkende, at der er ikke alt, der kan sættes ord på.

Kærligst

Carolina