Healende regressionsterapi

Cosmic Calling Journeys

Kom med på en rejse gennem tid og sted og forstå livslektioner og meget mere.

Cosmic Calling Journeys - regressionsterapi og sjælerejser til tidligere liv - Lunaracademy

Sjælerejse til tidligere liv og livet mellem livene (Regressionsterapi)

Dette får du:

  • Session af ca. 2,5 times varighed.
  • Samtale med fokus på dig og dine livsudfordringer.
  • Guidet rejse til sjælelivet og tidligere liv med indsigter samt dyb healing og forløsning.
  • Særlig krystal og englebudskab
  • Lydfil med guidet meditation
  • Hæfte med lette øvelser og tips til din spirituelle og personlige udvikling.

Pris 1587,-

Cosmic Calling Journeys

Regressionsterapi (også kaldet sjælerejser) er en guidet rejse til tidligere liv eller livet mellem livene (sjæleplan). Gennem regressionsterapi kan du få dyb healing, indsigt i dit livsformål og dine livslæringer samt forståelse for gamle mønstre, følelsesmæssige blokeringer og sjælelige relationer.

Uforklarlige traumer og uforløste følelser som angst, fobier, tristhed m.v. kan have rod langt tilbage. Ved at få bevidsthed på de oplevelser, der ligger til grund for de bagvedliggende følelser, kan disse blive forløst og healet. Den stagnerede energi frigives, og du kan efterfølgende føle dig mere hel og opleve meget mere livsglæde. Regressionsterapi kan virkelig forløse på et meget dybt plan.

Vi lever som sjæle gentagne liv, hvor vi kan opleve særlige temaer, dukke op igen og igen indtil ”lektien” er forstået. Det kan også være, at vi kompenserer for de lektioner, vi gennemgik i tidligere liv, i vores nu-liv.

Du kan opleve kontakt med dine skytsånder og åndelige vejledere, der kan give dig kærlige råd og vejledning til dit nuværende liv. Alt foregår i et tæt samarbejde med din egen skytsånd, der er med som guide.

Regressionsterapien kan give dig mere ro og balance, mod på at udvikle dig og en dybere forbindelse til din sjæl og dit livsformål. Du får brugbare redskaber med dig hjem, så du kan fortsætte din udvikling fra dit ståsted i livet.

Alle kan komme på rejse med sjælen*. Det kræver ikke særlige evner, blot en åben og nysgerrig indstilling, og du er guidet og beskyttet hele vejen.

* Bemærk: at jeg tager ikke klienter, der er påvirket af hverken euforiserende stoffer / alkohol / lignende. Du skal være over 18 år.
Har du pelsdyrsallergi, kan jeg desværre ikke endnu have dig til session, da vi har dyr i huset. Forhør nærmere om muligheden for, at jeg i stedet kommer til dig.

Alt er energi og vibration - Lunaracademy - Selvudvikling med sjæl.
Grafisk Design - LunarDesign

Cosmic Calling Journeys

Jeg tilbyder både DUR-terapi© (Dyb Universel Regression) og sjælerejser til tidligere liv og livet mellem livene efter Helle Odders principper.

Jeg er uddannet ved Regressions-skolen hos Helle Odder©, der er en af Danmarks førende regressionsterapeuter. Forfatter og regressionsterapeut Helle Odder© er blandt andet kendt fra TV2 programmet med Puk Elgård ”Det mystiske Danmark” og har skrevet bøgerne ”Livets søjle – min kærlighed” samt ”Universets Puls” m.fl.

Sådan foregår regressionsterapi / sjælerejse:

Når du ankommer, starter vi med at få en kort snak, så vi kan lære hinanden lidt at kende. Jeg fortæller dig om, hvad der skal ske, og hvad du kan forvente at opleve. Når vi er klar, går vi i gang med selve terapien. 

Regressionsterapien foregår ved, at du ligger dejligt og roligt på en seng med et let tæppe over dig. Regressionsterapi minder om en guidet meditation, hvor du kommer ind i en rolig tilstand, som ved stadiet lige inden vi sover. Du er altså stadig ved fuld bevidsthed og kan til hver en tid stoppe, hvis du føler dig utryg.

Jeg guider dig via kontakten til din skytsånd og stiller spørgsmål i forhold til din rejse, ganske som hvis vi havde en helt normal samtale. Nogle ser billeder for sit indre blik og andre får ord. Sådan er vi så forskellige. Begge dele er helt normalt. Du kan opleve, at følelser dukker op for at blive healet og du får dybe indsigter om tidligere liv, nu-liv, din sjæls livsformål og meget mere.

Efter ca. 1 time afsluttes rejsen, du får et glas vand, og vi taler sammen om din oplevelse og får bundet sløjfe om dine oplevelser i forhold til dit nuværende liv.

Sessionen bliver optaget, som du får med dig hjem på et USB-stik, så du har den som et evigt minde. Det kan være spændende at lytte til igen senere, da der kan være detaljer og indsigter, du igen har brug for at høre.

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærligst Carolina

Lunaracademy - Inspirational quote,Wayne Dyer

Følg Lunaracademy

Følg med i Cosmic Daily Energy, der udgives hver dag, Cosmic Flash numerologiske månedsenergier
og de astrologiske planetskift samt meget mere på Facebook og Instagram.