You are currently viewing Cosmic Flash – Merkur i Stenbukken 2021

Cosmic Flash – Merkur i Stenbukken 2021

Practice makes perfect. Be mindful, seriously.

Merkur får både tyngde og ambition med i rygsækken, når skiftet sker på mandag den 13. december til Stenbukkens tegn. Stenbukken er hersket af planeten Saturn, den store læremester på himlen. Intet går ham forbi, og han uddeler enten roser eller ti flade ved udgangen alt efter kvaliteten af det udførte arbejde. Man får hvad man har gjort sig fortjent til med Saturn som hersker, og det ved Stenbukken godt.

Når nu Merkur er inviteret til tørkage og vandgrød, indtil der er fortjent det store sildebord, så skal arbejdshandskerne altså på. Alt, hvad man siger og tænker, har en konsekvens. Derfor gør Merkur sig bedst i at tænke sig grundigt om, hvad der flyver ud af munden og lige tage velovervejede beslutninger om hvordan svarene bedst gribes an.

Vi er videre fra Skyttens højt- og vidtrækkende filosofiske teorier. Nu skal alle planerne altså lande på jorden, og til det må man bruge lidt knofedt til den øverste etage. Hvor Skytten havde gang i de store fyrige taler, har vi nu med en energi at gøre, der muligvis virker lidt støvet og langsom i betrækket, men dog er det sandt og baseret på erfaring. Personligt ville jeg foretrække at lytte til en Merkur i Skytten tale frem for en Merkur i Stenbukken. Der er ikke nødvendigvis meget skæg og ballade at hente. Det er meget seriøst og tangerende til en smule stift. Til gengæld kan du regne med, at det der kommer ud i æteren, er baseret på grundige overvejelser.

Merkur-delen i os alle skal nu lære at tænke med fornuften frem for kun filosofiske drømmescenarier. Det vil sige, at det er den energi, vi alle kollektivt er påvirket af de kommende uger. Hvordan det påvirker dig personligt afhænger af dit personlige fødselshoroskop. Har du en astrolognørd gemt i maven og har du dit eget horoskop ved hånden, kan du selv kigge, hvilket hus Stenbukken hersker over, og dermed hvilket livsområde denne transit påvirker).

Merkur møder Pluto i Stenbukken - 2021 - Cosmic Flash - Lunaracademy

Merkur møder Pluto - Don´t speak...

Gode råd til alle de kommende 20 dage (indtil 2. januar 2022): Vær saglig og velforberedt i din kommunikation. Forbered dig grundigt, inden du skal på scenen (eller til eksamen, i medierne eller alt hvad der indeholder en eller anden form for social interaktion).

Pas på, at du ikke misser vinduet, fordi du er forgabt i studierne eller er for sløv i optrækket. Merkur er desuden også planeten for journalistik, handel og trafik. Derfor kan det være det tager lidt ekstra tid at komme frem til moster Oda i det mørke Jylland, men til gengæld kommer du frem stødt, roligt og sikkert.

Ud at køre med Merkur i Stenbukken er omtrent, som den kollektive trafik. En dag kommer du frem, men det vigtige er jo trods alt, at du gør det. Det er ikke som med Merkur retrograd, for taxaen skal nok ankomme til tiden, men måske kører han kun 80 km/t på motorvejen. Hvad vi ikke ved på forhånd er, om det faktisk ikke også er det mest ansvarlige og sikre? Better safe than sorry. Stabil bessefar er vejen frem.

Den 30. december tilslutter Merkur sig retrograde Venus og skal også have sit planlagte møde med Pluto ”underverdenens hersker”. Merkur lister sig forsigtigt nærmere i løbet af juledagene, så energien optrappes allerede fra 1. juledag. Viden er magt, og det har Merkur måske lært lidt omkring i ugerne op til. Kom ikke op at diskutere med familien i julen. Der er ingen vindere kun tabere, hvis skænderierne får lov til at udvikle sig.

Politik (Stenbukken er tegnet for autoriteter og ledere) er et brandfarligt emne i juledagene med Merkur sammen med Pluto her, så er du advaret. Det er muligt at bore dybt i grumset i kloakkerne og få fundet alt muligt skidt og snavs på fæ og folk, der (muligvis) spredes som kradsbørstige avisoverskrifter landet om efterfølgende. Lad det beskidte vasketøj få en kogevask og efterfølgende blive hængt til tørre udendørs, så det ikke stinker hele hytten til.

Husk en elefant (eller en Merkur i Stenbukken) glemmer aldrig det, de har lært, når først det har sat sig fast. Der er lidt ”skildpadden og haren” over Merkur i Stenbukken (Stenbukken er den slidsomme og grundige skildpadde, der vinder i det lange løb, hvis ikke du har gættet det allerede).

Kærligst

Carolina

Decembertilbud

Ps. Husk de to gode december tilbud på Cosmic Calling Journeys sjælerejse og Numerologic Quantum Vibrations Classic numerologisk tydning af dit fulde numeroskop, der kan give dig kosmiske indsigter om dig og dit livs rejse på hvert sit plan. Klik på billede for at gå til produktet.