You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne i Vægten 2022

Cosmic Flash – Fuldmåne i Vægten 2022

Et valg skal træffes

Endnu en smuk Fuldmåne er på vej henover himlen, hvor Månen i Vægten oplyses af Solen i Vædderen. Det er i morgen lørdag den 16. april på 26º 45’ Vægten/Vædderen, det sker. Har du selv planeter eller aksepunkter på 26 grader +/- 5 grader i et af de kardinale tegn (Vædderen, Krebsen, Vægten eller Stenbukken), så kan du måske fornemme, at der er noget ekstra udvikling under opsejling for dig.

Under Fuldmåner oplyses skyggesiderne af månetegnet. Denne gang er det Vægtens ubalancerede arketype, der står for skud. I Vægten kan der være særligt fokus på at give slip på pleasende tendenser. Hvor forsøger du at glatte ud for at holde husfreden og harmonien. Hvor taler du halve sandheder her og der, for at alle er nogenlunde tilfredse. Månen står sammen med Haumea, der giver evnen til at mærke liv eller død. Noget skal dø, for at noget nyt kan vokse frem.

Solen i Vædderen symboliserer det nye. Vædderen er livsgnisten og styret af Mars, der om nogen er viljestærk. Sammen med Solen står Eris, der nøgternt og uden omsvøb, siger sandheden. Kærligt, men sandt. At forøge at smyge sig rundt om alskens kaffegrums er ikke kærligt for nogen.

Skær igennem og lev din sandhed. Du er her ikke for at stille alle tilfredse. Det er desuden en umulig opgave, der om noget an ende med at skabe endnu mere konflikt. Det ender i stedet med rabalderstræde, hvor ingen er tilfredse. Tag din indre Vædder ved hornene og stil dig frem i din egen maskuline styrke.

I kvadrat til Fuldmånen står Pluto, der ofte er meget sort hvid i sit udtryk. Enten gør du det, ellers gør du det ikke. Du kan ikke være delvist sandfærdig. Enten eller. Træf dit valg. Du kan vælge at være sandfærdig på en kærlig måde uden at tage den ubalancerede Vædderarketype på dig, men vælg din vej.

Dværgplaneten Eris siger sandheden.

Sandheden sætter dig fri

I harmonisk trigon til Måne/Haumea og sekstil til Sol/Eris står henholdsvis Ceres i Tvillingerne, der lærer os om at tale rent og ordentligt. Til den anden side står Saturn i Vandbæreren stadig med en krog i Mars, der har skiftet til Fiskene og fortæller om, at vi må tage et ansvar. At vi må tage autoriteten på os for vores fælles fremtids skyld og handle ud fra universel kærlighed (Mars i Fiskene). De harmoniske ”omkørsler” er en måde at løse Fuldmåne oppositionen på.

Når vi hver især kan stå stærkt i vores egen energi og space, uden at lade lavere frekvenser være styrende i vores energi og handlinger, kan vi skabe en mere kærlig og ærlig måde at være levende i livet på.

Noget må lade livet for, at noget endnu bedre kan leve. I dette tilfælde pleaserroller og alt der sker for husfredens skyld. Et eksempel: Hvis man er opvokset i en familie uden stærke autoritets figurer, der tør tage bladet fra munden og tale det, som både er sandt og kærligt, vil der være et mønster, som der altid er nogen, der lider under. Energien vil altid være der lige under overfladen, som et monster, der venter på at bryde frem for at få luft.

I dit liv, som voksen, er det blevet dit ansvar. Find modet til at turde at gå ind i konflikterne på en moden måde, så ingen bliver undertrykt og efterladt, hverken dig selv eller andre.

Find den sunde balance i dit forhold til andre mennesker. Opbyg en stærk aura med Vædderens energi og balancér den med Vægtens evne til at se flere sider af en sag, men uden at vakle. Vær klar og tydelig.

Det er ledertegnene vi har gang i her. Retningen og kursen. Relationer til andre mennesker er altid langt lettere og mindre konfliktfyldte, når man ved, hvor man har hinanden. Så er man til at stole på. Stå fast. Kærligt og ærligt.

Glædelig Fuldmåne.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.