You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne i Tvillingerne 2021

Cosmic Flash – Fuldmåne i Tvillingerne 2021

Let go and let the Universe...

Vi er nu nået til årets sidste Fuldmåne og den 3. i rækken af Fuldmåner på 27. grader ud af en perlerække på 6 stk. Kosmos peger igen (og stadig) på at der tages blødt og empatisk lederskab. Året er ved at nå sin afslutning og sikke et år endnu engang. Der har været og er stadig gang i udvikling af menneskeheden på den høje klinge, hvis man har sagt ja til det.

Kl. 05.34 i nat stiller Månen i Tvillingerne sig i al sin pragt og glans over for Solen og lader sig oplyse fuldt ud af den visionære Skyttesol. Der er så meget, vi endnu ikke ved, men lader vi sindet være åbent, kan nye indsigter lande.

Med en Måne (det ubevidste) i Tvillingernes tegn kan temaerne, der bliver oplyst fra Solen (bevidstheden) i Skytten, handle om, at vi må slippe følelsen af at vide alt oppe i tænkehjernen og måske i stedet gå på opdagelse, være nysgerrige og åbne for en endnu større sandhed end den, vi lige kan læse i dagens avis. Den splittelse, der mærkes indeni, må finde en forening. Der skal træffes et valg.

Denne Måne er i harmonisk trigon til både Jupiter (Skyttens planet) i Vandbæreren og livgivende Haumea i Vægten, der begge også står sidst i de respektive tegn. De danner også begge harmonisk sekstilmønster til Solen. Det er luftigt, det er følsomt og ikke mindst visionært.

Haumea bidrager med healing og liv, og Jupiter kan tilføje sit særlige strejf af optimisme og hjertelig glæde samt overdriver det hele. Men små detaljer blæst stort op kan bedre ses og mærkes. Der er håb forude, hvis Månen i Tvillingernes tegn kan træffe valget. Det er ikke let, når alt kan ses fra to sider, men hvis man mærker efter i hjertet, kan man mærke den rette vej forud, siger Jupiter.

Horoskopet for Fuldmånen i Tvillingerne december 2021 - Lunaracademy - Astrolog i Silkeborg

Solen og Månen har fat i de Neptunske drømme, men det er ikke nødvendigvis let at udføre drømme i praksis. Der må arbejdes for sagen. Intuitionen må vækkes. Eris i Vædderen giver også sit besyv med. Hun skærer gerne igennem og svinger sværdet. Det behøver ikke at være enten eller, men kan være både og. Mellemveje kan være gyldent oplyste.

Der er mange valg at træffe for tiden og det kræver, vi hver især kan tænke selv og stå stærkt i egen power og selv tage et ansvar for vores fremtid. Det nytter ikke at hænge fast i gamle afhængighedsmønstre. Når vi er stærke hver for sig, kan vi være max powerfulde sammen – med ære og respekt for hinandens valg og livsvej.

Måske har du lært derhjemme, at det ikke er okay at sige nej, at du skal tilpasse dig til fællesskabet for enhver pris. Men hvad om fællesskabet lærte at rumme mangfoldighed. Det ville være langt bedre for kulturen og naturen med forskellighed. Biodiversitet. Ja enkle og fælles spilleregler er som nok fine at ønske, så det ikke ender med det vilde vesten, men pak gammel rigiditet sammen i en kiste og lad den synke til bunds i det dybe hav.

Det er tid til at træffe et valg. Højre eller venstre. Eller måske ingen af delene. You can go your own way.

Intuitionen er vigtig. Det, der mangler for at alt går op i en højere enhed, er hjerteligheden og det kærlige lederskab.

I morgen går Venus retrograd i Plutoland. Inden så mange dage skifter måneknuderne tegn til Tyren/Skorpionen og vores kollektive nordstjerne skifter dermed karakter fra 18 måneders bekendtskab med Tvillinge/Skytte aksen. Vi har det skurende Saturn/Uranus 3. kvadrat hængende over hovedet og Jupiter skifter tegn til Fiskene her i julen. Jo der er stadig nok at tage sig af og tage sig til.

Glædelig Fuldmåne.

Kærligst

Carolina

Decembertilbud

Ps. Husk de to gode december tilbud på Cosmic Calling Journeys sjælerejse og Numerologic Quantum Vibrations Classic numerologisk tydning af dit fulde numeroskop, der kan give dig kosmiske indsigter om dig og dit livs rejse på hvert sit plan. Klik på billede for at gå til produktet.