You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne i Krebsen 2022

Cosmic Flash – Fuldmåne i Krebsen 2022

Der er ingen kære mor med denne Fuldmåne

Natten til tirsdag er det tid til årets første Fuldmåne. En Måne der befinder sig i Krebsens tryghedssøgende tegn over for Solen i Stenbukken, der holder transformations fest med store stygge Pluto. Det sker på den 18. januar kl. 00:48 på 27º 50’. Dette er den 4. i rækken af Fuldmåner på den 27. grad i et tegn ud af 6 stk.

Det er ikke hvilken som helst Fuldmåne, da den bringer et storkvadrat med sig henover de kardinale tegn. Et storkvadrat er ikke let. Der er 2 x 2 siders opposition som 4 boksere i hvert sit ringhjørne og alle har samtidigt et øje på modstanderne til både højre og venstre side. Hvem angriber først? Hvem trækker sig fra kampen?

En Fuldmåne i Krebsen kan handle helt klassisk om at give slip på noget fra fortiden og på behovet for at klamre sig til noget (måske en følelse), der for længst har overskredet sidste salgsdato. Krebsens tegn er moderarketypen, hersket af Månen og er den der sørger for tryghed og omsorg. Men med Månen oplyst af Solen er det de uhensigtsmæssige mønstre af Krebsen, der kastes lys på.

Tryghed er godt nok, men livet i komfortzonen kan forhindrer dig i at nå dine mål – din Stenbukkebjergtop, dit Mount Everest. Selv alt det der gør, at vi føler os trygge, kan være baseret på en falsk tryghed for livet giver ingen tilfredshedsgarantier. Der er ikke noget med bytteret og alle pengene retur. Ingen steder er der at klage, for du har selv valgt det – dengang hjemme på skyen du ved. Det er en rutsjebanetur uden livrem og seler, så op med armene i luften og nyd suset i maven.

Med Pluto stående sammen med Solen i Stenbukken kommer der spot på alle skyggesiderne. Pluto helmer ikke før hver en afkrog er endevendt. Men hvorfor skulle han også det? Hvis det skal være rent for fnidder og skidt, så skal der ikke spares på noget, så frem med luppen Sherlock Holmes. Hvor i dit liv er er noget, der trænger til hovedrengøring?

Pluto er ikke bange for hverken dybet eller mørket, men for en komfortabel Krebs, så er det nok lige ude over hvad der føles rart og godt. Der medfølger ingen hjemmebagte småkager med et glas sødmælk, der kan tage toppen af det værste chok. Hos Pluto kan du få et halvt glas vand allernådigst, og så er det ellers lampetten op i skærmen. Sig frem. Hvad skræmmer dig allermest? Hvem hader du og hvorfor? Få alt frem i lyset, det er nu muligheden byder sig. Er det overhovedet egne følelser, eller er de en del af en social arv, du fik i fødselsdagsgave?

Fuldmånen aktiverer det evigt gående t-kvadrat mellem Pluto, Haumea og Eris (okay ikke evige, men ret langvarende). Sandhed, liv og kontrol. Pluto er normalt apex i denne misere. Viljen. Den store dybe rodchakra vilje. Enten eller. Ikke alle der lever, er i live. Nogle lever for at undgå at dø, mens andre forsøger at leve, mens de lever. Der er potentiale for noget meget dybt psykologisk arbejde med Fuldmånen. Din vilje ske niveau. I surrender.

Ceres i Tyren tilbyder en sikker havn fra hele konfrontationen. Vær omsorgsfuld og hav rene linjer med naturen. Pas godt på hende og nyd hver en lille blomst, hun bidrager med. Det er mad til den bi, som befrugter æbletræerne, du skal spise til efteråret. Duft til mælkebøtterne i stedet for at forgifte dem, som en anden bedstemor fra et eventyr. Du ligger som du har redt og høster som du sår. Ceres ved alt om høst, og hun ved alt om en ufrugtbar gold jord. Vær omhyggelig og pas godt på Moder Jord og alle hendes beboere. Guderne må vide, at det ikke er menneskehedens stærke side.

Livets Haumea, står lige på kanten ind til Skorpionens land, men stadig i Vægten og beder om at det valg skal træffes. Du ved valget om, hvad det er, du giver liv til, mens du er her på jorden. Skorpionen varsler en kommende genfødsel, men vi er der ikke helt endnu. Der kommer lige en retrograd fra Haumea inden forvandlingen kan begynde at tage form midt i november, når det er Skorpion sæson for alvor.

Det er også på tirsdag at rebelske og fremsynede Uranus stationerer for at give den fuld smæk for skillingen på friheds fronten efter måneders indadvendthed. Uranus, der kan give chokbølger af åndelig impuls. Universets hjertestarter. For fremtidens skyld.

Måneknuderne skifter endegyldigt tegn til Tyr/Skorpion aksen for real. Det kollektive sande nord peger mod værdierne, mod selvværdet og mod det at nyde gode kvalitet og godt håndværk, som Tyren kun kan. Der er en vej frem og den handler om kærlighed.

Glædelig Fuldmåne, må du slippe alt det der ikke længere tjener din højeste vej.

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.