You are currently viewing Cosmic Flash – Juli 2021

Cosmic Flash – Juli 2021

De astrologiske og numerologiske energier for juli måned.

Som noget nyt introduceres månedens krystal, som matcher godt op til den numerologiske måneds energi.

Personligt elsker jeg, at arbejde med krystallernes energier, der kan være med til at løfte vibrationerne på givne områder. Husk blot at de er en støtte til energien. Det er ikke meningen, at du bare skal læne dig tilbage, mens skridtene bliver taget for dig. Arbejdet skal du selv gøre, men du er godt hjulpet på vej. Sløret for månedens krystal løftes i morgen den 1. juli i dagens ”Cosmic Daily Energy”. Så er der lidt at glæde sig til. 😉

Nu til juli måneds overordnede numerologiske energi.

Juli er den 7. måned og vibrerer med 7-tallets intuitive energi op imod årets hurtige og kommunikative 5´er energi. De to tal kan tilsammen give lyst til eventyr og at udforske de mere ukonkrete sider af livet. Søg ned i dybden og antag en livsfilosoferende tilgang. Gad vide hvorfor? Gad vide om? Stil dig selv disse spørgsmål flere gange i løbet af måneden. Se på nye idéer og lad den indsigt, der lander, udvide din bevidsthed. Der er rum mulighed for ekspansive oplevelser.

Energien er meget visionær og med et kraftigt spirituelt islæt. Alt fra kunstneriske udfoldelser til at sidde på en bakketop og skue ud over skove og søer, mens livets store mening udforskes på det indre plan, giver mening at bruge tid på i juli.

Fokus er på at bygge erfaring med livet og alle dets finurligheder og at følge din unikke vej, hvordan så end, den ser ud for dig. Er du i tvivl om retningen, kan du passende bruge tid på at tune ind i, hvad du mærker i hjertet. Se tegnene, der viser sig for dig og fat mod til at følge efter og se, hvor det fører dig hen.

Som så ofte nævnt er der altid to sider af mønten, så her er lidt at være opmærksom på: Forvirring og uklarhed kommer ofte fra overdrevet tankevirksomhed. Så få ro på, hvis du mærker, at du bliver ufokuseret og flyvsk. Træk vejret dybt. Sid stille. Tænk på ingenting ud over din vejrtrækning og connection med underlaget, du hviler på. Du skal finde ind til din indre kerne af balance, så du kan handle der fra.

Få opbygget dit selvværd, men vær opmærksom på, at du ikke svinger over i ” jeg er den vigtigste i hele verden”. Gu´ er du vigtig, men kun lige så vigtig som din nabo. Land i mellem de to poler.

Undlad dømmende adfærd. Send i stedet kærlighed. Sig for dig selv: Jeg forstår ikke, hvorfor X handler sådan, men jeg respekterer, at der er andre synspunkter/livsvalg/behov end mit. Du ved kun en brøkdel af, hvad der foregår i et andet menneskes liv. Du ser nok ikke hele billedet. Hvis du oprigtigt er nysgerrig, så søg forståelse. Sæt dig selv i den andens sko med alle de sandkorn og splinter, der måtte være. Det er en faktisk en svær øvelse.

Astronews

Den 1. juli kulminerer Saturn+Mars oppositionen. Saturn fra sit fremtidssyn i Vandbæreren og Mars, der er begyndt tangoen med Venus i Løven. Måske hun kan dæmpe krigslysten lidt og omdirigere til passion, så energien kan blive kanaliseret ud i noget mere konkret og værdifuldt end bare Fightclub 5.0.

Saturn og Mars har kæmpet lidt det sidste stykke tid fra hver deres lejr. Autoriteten (Saturn) mod den personlige figthervilje (Mars i Løven). Aspektet kunne meget vel sætte spot på der, hvor vi mangler og tage autoriteten hjem til os selv, og tror vi bliver nødt til at bide fra os, som en aggressiv pitbullterrier for at sætte personlige grænser. Muligvis et levn fra, hvor autoritetsfigurer har ”misbrugt” os i en eller anden forstand. Der er mange måder at sætte grænser på. Tænk over om aggressiv kamp er den bedste brug af din personlige energi. Den bedste løsning er at finde et fælles fodslaw mellem de to energier inde i os selv. Tænk Ninja, ikke Viking.

Dagen efter den 2. juli danner Mars eksakt kvadrat til vilde, rebelske Uranus i Tyren, som har skruet op for volumenen i kvadratet til Saturn hele året, og den sidste tid er Mars inkluderet i kampen, som ikke gør impulskontrollen lettere for Marsbetonede krigerlystne områder. Uranus forstørrer blot frihedstrangen. Jeg vil være fri til at være mig, raser Mars fra Løven.

Nymåne

Den 10. juli er der Nymåne i Krabbemors hjemlige tegn. Nymånen denne gang handler om familie, om vores rødder og ikke mindst fortiden. Hvor er det tid til at slutte indre fred med, hvad der var engang? Nye begyndelser på familie og hjem området.

Sidst på aftenen den 11. drager hurtige Merkur videre til Krebsen og kan øge indlevelsesevnen og lysten til at tale sammen i familien. Tankerne fokuseres mere på ind det følelsesmæssige plan. Ordene bliver blødere. Visualisering og intuitionen højnes. Hvordan føles næste skridt? Folk husker ikke hvad du sagde, men hvordan du fik dem til at føle. En elefant glemmer aldrig.

Mars´ og Venus´ konjunktion i Løven er på sit højeste den 12. juli. It takes two to Tango, så hvis du ikke allerede har en at danse med, kunne det nok skaffes ret let i øjeblikket. Det er sommer. Passionen kan nå helt nye højder. Det er høj kreative energier.

Den 17. har Krebsesolen en konfrontation med Pluto i Stenbukken og baner vej for muligheden for transformation. For hamskifte. Men først må Pluto mødes nede i mørket. Jo dybere vi kan gå, desto højere kan vi flyve. Vingerne skal kunne bære i stormvejr. Store identitetsspørgsmål kan komme frem. Hvem er jeg egentlig? Må jeg være her?

Venus har overhalet Mars og tager på besøg i Jomfruens rene og grundige tegn den 22. juli. Et mere jordnært og måske også et mere kritisk øje. Ham, der charmøren, der var lækker for 2 uger siden på Ibiza, bliver måske lige kigget efter i sømmene. Nogle gange er det sådan ”What happens in the summertime, stays in the summertime” (måske ikke så mange rejser til Ibiza lige nu, men så ham fra den lokale bar da). Samme dag går Solen i Løven. Nydelsen og selvfølelsen indtager så småt et andet gear efter mødet med Pluto. I løveenergien skal de sidste soltimer da nydes. Så find den reneste strand at være på med Venus i Jomfruen. (Var der nogen der sagde kræsen? Nej det hedder da bare kvalitetsbevidst).

Fuldmåne

Den 24. er der Fuldmåne fra Solen i Løven – oplysning af den receptive Måne i Vandbæreren. Fuldmånen inkluderer denne gang Merkur i Krebsen på Solsiden og på Månesiden er Månen mandsopdækket fra to sider af Saturn i Vandbæreren og Pluto i Stenbukken. Spændende… Mere om den som tiden skrider frem.

Den 25. er det Merkurs tur til at få ørene i maskinen af oppositionen til Pluto – Don´t speak – inden han den 28. skifter til Løvens mere modige tegn, der nok bare venter på at få tilladelse til at tale sin egen sandhed. Samtidig træder Jupiter tilbage i Vandbærerens luftige element og gør arbejdet færdigt her.

Mars følger efter Venus ind i Jomfruens tegn den 29. og får lige kastet lidt jord på den fyrrige krigerenergi, der har været fyret godt op under i Løven med måske ikke så små armbevægelser. Nu er det de nøjagtighed, der tæller. Petitesse. Akkuratesse. Detaljeorienteret kunne man også kalde det. Få styr på alle småtingene. Hver my skal omhyggeligt registreres. Det skal være ordenligt. Ro på Mars. Vi når det hele.

Og sidst men ikke mindst skifter Ceres til Tvillingerne den 31. Ceres, som er omhyggelig som Jomfruen selv. Skulle vi ikke lige få sat lidt skik på køreplanerne, og hvordan vi taler sammen, og ikke mindst hvordan vi tænker. Der bliver sat fokus på ordentligheden i måden, vi kommunikerer. Skal du læse korrektur på noget, så er der rig mulighed for at få styr på det de næste måneder. Ceres er også hverdags karma, så her får vi lige chancen for at få noget perfektion og ordentlighed ind på Tvillingeområdet, ellers lærer vi det nok.

Månedens superkrystal

Månedens krystal er den smukke og klare bjergkrystal, der både bringer healing og hjælper med at finde de svar, du søger. Bjergkrystallen støtter dig i at nå ind til din sandhed og bringe klarhed i dit liv. Desuden kan den støtte dig i din spirituelle vækst og øger samtidigt din intuition. Love it.

Køb den hos din favorit krystalpusher. 🙂

Detaljerne om de enkelte dages numerologiske, astrologiske og intuitive kollektive energier, kommer løbende som altid gennem hele måneden på Lunaracademy´s facebook side Cosmic Circles.

Kærligst

Carolina