You are currently viewing Mars i Vægten 2021

Mars i Vægten 2021

Mars og balancegangen

Den hårdtarbejdende Mars er klar til at tage en tur ind i landet af fairplay hos Vægten i morgen. Han skal harmoniseres og lære noget om gyldne mellemveje. Det siges, at Mars ikke har det godt her, da han naturligt hører hjemme i Vædderen, der er det modstående mere ildrige kardinaltegn, der gerne springer ud i det blå uden klipklapper på – bare fordi han vil.

I Vægten derimod, skal Mars først afveje situationen. For og imod. Hvad er godt og hvad er skidt? Hvad er den helt rette vej at tage? Vægten er luft, så vi er på tankernes plan. Ikke den ellers fyrrige Mars´ kop brændvarme te, men selvfølgelig kan han lære noget og bruges til noget her. Cool down.

Det kunne eksempelvist være hensyn til andre end sig selv og overvejelse. Gør det Mars til et skvat? I don´t think so. Men det er ikke bungee jumping into the wild Mars. Vægtens lidt vægelsindede ry, handler ikke om at Vægten ikke kan træffe valg selvom det kunne se sådan ud på overfladen. Mere om at der altså først skal måles og vejes og det, derfor tager lidt længere tid end Mars energien, helst kunne have lyst til. Gode ting tager tid. Alt i rette mængder. Prøv at bage en kage med alt for meget mel. Det er bare ikke en god kage vel?

Vægten er et faktisk et kardinaltegn ligesom Vædderen, en igangsætter, men et mere overvejende, tænksomt et af slagsen. Men har Vægten først valgt, så er det skam velovervejet. Så kan du skam nok regne med at alt er taget i betragtning. Med Mars her de næste knap syv uger, skal der tænkes før der handles. Impulsiviteten ryger sig lidt en tur, men det kan også være godt nok. Mars i Vægten er den mentale igangsætter, praksis kan vi overlade til et andet jordtegn senere på året. Idéer fødes. Vores vilje ske.

Kunst kan også meget vel blive kreeret den næste tid. Men den harmoniske, velproportionerede en slagsen. Så brug din udadrettede Marsenergi til at skabe harmoni omkring dig. Nu er det ikke mig, mig, mig, men os. Dig og mig og vi to, som det handler om.

Vil du have et numerologisk og astrologisk overblik over de overordnede kosmiske energier for september måned kan du få det her.

Kærligst

Carolina