You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne i Løven 2022

Cosmic Flash – Fuldmåne i Løven 2022

It is not all about me

På onsdag er der en pragtfuld fuldmåne i Løvens tegn på 27º 59’ kl. 17. 56. Denne Fuldmåne beder os om lige at tage et ekstra blik i spejlet. Ikke for at stå og beundre den lækre manke og vores en strålepragt og glans, men et skarpt blik med en vis mængde realisme. Hvor er der lidt for mig me, me, me på programmet og alt for lidt tanker på fremtiden og på os. Fællesskabet er vigtigt. Vi kan ikke gøre det alene, men vi kan gøre meget når vi står sammen.

Fuldmåner er altid konfronterende og beder om, at vi ser på skyggesiderne i tegnet, hvor Månen befinder sig, mens solsiden oplyser og viser, hvor der stadigt er arbejde at gøre. Der skal findes en balance mellem de to tilsyneladende modpoler Løven og Vandbæreren. Begge har de noget at kunne lære hinanden. Mellem de to himmellys er livet på jorden. Her hvor vi træner balancen mellem polariteter. Dualitet, som vi så smukt kalder det, mens vi er her i kød og blod.

Vandbæreren har det med at være distanceret og upersonlig, mens Løven er personlig ud over det sædvanlige og kan være lidt egocentrisk. Når der opnås en harmoni imellem de to, kan vi danse livets vals, hvor både jeg og vi bliver tilgodeset. Lad os være sunde løver sammen.

Fuldmåne i Løven - Lunaracademy

Play nice

Til hele gøjemøget, i et heftigt t-kvadrat, står Ceres i Tvillingerne. Tegnet for to. Tvillingerne. Du og jeg. Venskab, samtale. Uden ordentlig og fornuftig samtale kommer vi ingen vegne. Hun peger på en udfordring, der må og skal løses. Ikke i morgen eller om en uge. Gerne lige nu og her. Ceres i Tvillingerne kan du læse mere om i dette blogindlæg. Hun giver os nemlig lektier for ind til midt i maj.

Det er den 5. ud af 6 Fuldmåner på 27 grader i et tegn. Vi har haft en perlerække af Fuldmåner på den grad. Nu er det ved at være tid til at stramme balderne. Måneknuderne danner også kvadrat til Fuldmånen fra hhv. Tyren (nordlige) og Skorpionen (sydlige), der også befinder sig på 27 grader.

Denne Fuldmåne har altså en indflydelse på vores kollektive livsvej, som pt. handler om at vi sigter mod den nordlige i Tyren, der peger på værdier og ikke mindst selvværd. Hvis Løvearketypen inde i os hver især lider, er det svært at have fokus på den fælles vej. Hvis ikke vores ego er sundt og er påvirket af gamle sår, kan vi sjældent se ud over egen næsetip. Så har vi tendens til navlepilleri, bliver manipulerende (sydlig måneknude i Skorpionen) for at få vores vilje i håb om, at det kan mætte det dybe hul i egoet. Men det er bundløs og bliver sjældent løst af den vej.

Fuldmåne i Løven - Lunaracademy

Hvem kører showet?

Pluto har gang i en masse transformation af vores personlige planeter for tiden. Vi må og skal genopstå for at kunne få livet på planeten til at fungerer. De gamle måder duer ikke og hører sig ikke med til den nye tid. Kommunikationsplaneten Merkur har senest stået for skud, inden da var det selvværdet og kærlighedsplaneten Venus i første omgang og inden så længe tager hun 2. omgang sammen med handlekraftige Mars. Vi står altså midt i en forvandlingstid. Går du med eller sætter du dig imod?

Andre temaer lige på Fuldmånen kommer fra sandsigersken Eris og livgivende Haumea. Få sandheden på bordet. Find ud af hvad du vil bidrage med og give liv til med din tilstedeværelse her på planeten. Fuldmånen er alletiders mulighed for at slippe det gamle ego og lade sjælen få mere plads.

Og så falder Fuldmånen i Løven på en numerologisk 16/7 dag. Tårnet i tarot. Her hvor alt der ikke er ægte må vige pladsen for det som er. Er dit Løve ego påtaget, eller er du ægte og autentisk og har fundet balancen mellem jeg og os? Fuldmånen er et realitycheck og ikke et realityshow.

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.