You are currently viewing Cosmic Flash – November 2021

Cosmic Flash – November 2021

De astrologiske og numerologiske energier for november måned.

Find din indre magiker frem og skab magien

Overskrifterne for denne års november fra et numerologisk synspunkt er:

Kend dig selv – Vær god mod andre – Elsk meget, mere, dybere – Leg med livet.

Det var de korte nyheder. De lidt længere af slagsen kommer her. Numerologisk er vi jo i et 5´er år. Der er tjep på drengen og fuld fart frem. Ord der flyver til højre og venstre. Ting skal læres, der skal snakkes og ikke mindst er vi halvvejs i den 9´er cyklus, der startede i 2017. 5-tallet er midterpunktet mellem 1 og 9. Skillevejen måske.

Sammen med månedens numerologiske energi kommer vi til en måned, jeg har set frem til hele året. Passion frem for alt. Go with the flow og følg dit hjerte. Ingen ved hvor dit hjerte vil bære dig hen ud over dig. Du er den, der mærker trækket, ønsket og lysten. Vær kreativ og leg alt hvad du kan. Du er en sjæl, der er kommet her på jorden for at opleve, lære og være. Hvordan du bærer dig ad og hvilken leg, du vil lege, er helt op til dig. Vi bliver aldrig for gamle til at lege, til at fantasere og gå på eventyr.

Vær så opslugt af det, du begiver dig i kast med, at du glemmer tiden. Det er alligevel ikke vigtigt. Hvad der er vigtigt, er det, du bruger tiden på. Om du er 23, 45 eller 68 er ikke vigtigt. Du er her, mens du er her, og når du ikke er her mere, kommer du igen. En tur mere i karrusellen. Det kan godt være, at det lyder, som om jeg tager let på livet, og der har dine tanker helt ret. Det er ikke, fordi jeg ikke forstår alvoren også, men for pokker take it easy. Så længe vi holder os på en relativt fornuftig sti, så skal der være plads til at folde sine englevinger ud og svæve hen, hvor forandringens vinde bærer os.

Livet er hårdt! Hvis det er sådan, du vælger at se på det (believe me I have tried that version. Didn´t like it much). Måske oplever du vejspærringer, fordi alt inden i dig skriger på en anden retning. Spørgsmålet er mere om, du tør at følge den sti, der kalder på dig. Det er tid til at fremmane dit indre legebarn og blive nysgerrig på livet igen (hvis du måske har glemt det). Peter Pan er der vist også nogle numerologer, der kalder denne energi. Og ja da. Giv den noget Peter Pan gas, find klokkeblomst og Wendy frem og få så skovlen under ham der Kaptajn Klo. Flyv der ud ad. Tænk på det bedste du ved.

Jeg kommer personligt til at være så meget på hjemmebane. Jeg glæder mig, som et lille barn til jul. Der er sjælerejser, der skal faciliteres, Skorpionske dybder, der skal dykkes ned i og Skyttede pile i sigte. Mod det uendelige univers. Ja det er mørkt uden for. Vinterroen sænker sig. I det ydre mørke skal det indre lys tændes. Og så er der mere tid til trolde, feer og indre rejser. Drømmelande, der skal udforskes. Disneyfilm, der skal ses.

Astronews

På nattehimlen er det snart tid til gensyn med Mr. Orion efter han har skjult sig under horisonten endnu en hel sommer. Men ud over de faste stjerner, så er der jo også vores kosmiske planeter og himmellys, der laver evig bevægelse i deres dans om Solen og hvisker små historier i ører, der vil høre, om udvikling og forandring.

Den første uge i november er der flere energiskifte på vej. En stjernespækket nymåne på en crazy nok numerologisk 4´er dag lige over for rebelske Uranus i Tyren aka ”The Great Awakener”. Rebelskhed og dybdepsykologi, skal nok blive en interessant cocktail. En sprængfarlig cocktail måske? Dagen efter skifter sniger kvikke Merkur sig forsigtigt ind i Skorpionen og må forvente at samtalerne bliver underjordiske og dybe; der er ikke nogen plads til de sædvanlige overfladiske samtaler her i Skorpionens mørke paradis.

Samme dag tager gudinden Venus en for holdet, og drager på lang bjergbestigning i Stenbukken, hvor Pluto holder transformationsgilde på den store remskive. Og selvom det måske bliver lidt en slidsom affære for kærligheds elskende Venus, kan hun lige så godt lære at elske både Stenbukken og Pluto, for hun slipper ikke så let. Den mørke kærlighedsaffære med Pluto og Stenbukken varer helt frem til marts 2022, da det bliver tid til Venus retrograd i december.

Derefter dannes nogle yderligere udfordrende oppositioner til Uranus fra både Mars og Merkur. Dernæst er tiden kommet til eklipsesæsonen, der kan snippe og snappe noget ind og ud af livet, som ved et trylleslag. Puf og væk var jobbet. Ud med det gamle, ind med det nye. Alt er godt. Hav tillid til processen

Solen, skifter til Skytten den 22. og to dage efter også Merkur, der har taget benene hurtigt på nakken gennem mørket i Skorpionen og kvikt også flyver videre mod lysere himmelstrøg lige i hælene på Solen. Den slags samtaler skal han ikke nyde mere af lige foreløbig. Merkur terapi over and out. Og så var han gone with the wind.

Ja november skal nok blive interessant, dyb og transformerende. I´m so excited. Måske er det at tage glæderne (eller sorgerne?) på forskud, men det må være en astrologisk/numerologisk arbejdsskade, og så hjælper lidt Jupiter jo også.

Why worry, when you can be happy?

Månedens superkrystal

Månedens krystal - November 2021 - Charoit er både magisk og transformerende.

Med på den transformerende rejse kan du bevæbne dig med en højtvibrerende Charoit krystal, der er lige så smuk, som den er magisk. Skulle man rende i en drage eller to, der kan få selv den mest tapre Skorpion til alligevel lige at træde et skridt tilbage, så er der altså god støtte at hente. Fra Ildspyende drager forvandledes de til små puddelhunde. Okay, Jupiter fremmer forståelsen igen. Men så i det mindste kan den støtte dig i at gennemskue mulig manipulation og se skarpt som en ørn (perhaps
you´re gonna need it). Den kan give dig medvind på opdagelsesrejsen, så du kan bruge de helt gennem fantastiske talenter, du har med i din kosmiske kuffert. Ubetinget kærlighed og healing vil være lige i din lomme.

Selvudvikling må også gerne være sjovt og eventyrligt. Især i denne november.

Der er lagt i heksegryden til lidt af hvert. Kosmisk held, en dråbe Ylang Ylang, et firkløver og en englefjer til din rejse, så går det aldrig helt galt.

Kærligst

Carolina