You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Løven 2022

Cosmic Flash – Venus i Løven 2022

Can I have it all?

Vi kan se frem til næsten en måned i royalt og skinnende selskab med Venus i Løven, hvor der gerne må være extravaganza og glitter på blusen. Jeg har det låksus må være mottoet, vi skal gå efter. Feminine Afrodite bade i lunken honningmælk med overflod af søde livets søde frugter. Det har vi vel alle fortjent?

Med Venus er i Løven, så står selvforkælelse øverst på prioriteringslisten – mindre kan ikke gøre det. Nydelsens mesterinde iklædt silkeglatte gevandter med glitter, som får stjernerne til at skinne endnu klarere af bar misundelse. Look at this Queen.

Når Venus er i ildtegn er det passionen, der driver værket med lyst og appetit på livet. Løven er charmerende nok i sig selv. Besøget af Venus sætter hjerter i brand og sjæle i flammer.

Lille spejl på væggen der, selvfølgelig er der nogen, der synes, du er skønnest i landet her og måske er det ikke mindst dig selv. En lille smule selvoptagethed tager en del af os ikke skade af.

Venus i Løven kan være forfængelig på alle leder og kanter og det kan kamme over, javist. Du behøver næppe den booty operation eller det facelift for at være smuk og fantastisk. Inden det hele bliver til en fake opstrammet L´Oréal reklame, så mind dig selv om, at du kan finde skønheden overalt. I det knaldrøde hår, i fregnerne på næsen og i næsen, der måske er for buet, for lige eller håret, der er for glat eller for krøllet. Skønheden findes i mangfoldigheden.

Venus i Løven er som skabt til livets scene. Lunaracademy - astrologi, numerologi og High Vibes.

Venus goes to Hollywood

Selskab og festligheder skal der til. Et overflodsparty med bobler og Sparkling Diamonds. Diamonds are a girl’s best friend, you know. Hold en fest for dig. Invitér hele gaden med. Celebrate life. Jo mere du giver, jo mere får du. Strål som en sol. Dit indre lys kan hjælpe andre på vej. Efter en konfrontation med Pluto i Stenbukken og selvværdet igen løbet af ugen, så er det på sin plads at fejre, hvor langt du er kommet. Giv dig selv noget credit. Et klap på skulderen. En nyt diamant ring. Hvad som helst der symboliserer din rejse fra grå ælling til den smukke svane du er i dag.

Vi kan ikke sige Venus uden at nævne kærligheden, som skal være intet mindre end spektakulær. Richard Gere, der redder prinsessen fra sit tårn i Hollywood, eller den unge Christian, der digter og synger sig vejen til Satines hjerte i kærlighedens og romantikkens by, Paris. Et eventyr, der er værd at tale om, må finde sted. Så stort at det er lige til at skrive en spillefilm om og som er lige til årets celebrity couple siderne i de kulørte blade. Ellers er det jo ikke værd at skrive hjem om.

Venus i Løven er som skabt til livet scene og den røde løber. Nogle af de store stjerner er født med Venus i Løven: Madonna, Tom Cruise, Nicole Kidman, Michael Jackson, Whitney Houston, Pamela Anderson og mange flere. At nyde opmærksomheden fra et publikum er lige i Venus´ smag, når hun stråler sig gennem Løvens tegn.

Be somebody – be someone​

Den 18. august danner Venus en harmonisk trigon til Jupiter i Vædderen. Mere, meget og mest. Det tiltager i dagene op til og aftager i dagene efter. Overdrivelse fremmer nydelsen om ikke andet for end stund. Det kan ende med at blive for meget at det gode. Alting i rette mængder, men det skal vi nogle gange lære ved at overgøre det først. Så måske kommer du til at svømme rundt i en rus af bobler og flødeskumskager på et 5-stjernet hotel i Las Vegas, mens du er ved at drukne i guldmønter. Måske varen glæde evigt, måske er det en guldtand for meget.

Den 22. august møder Venus høstplaneten Ceres, der altid lærer os at vi høster som vi sår. Har du sået frø af guld og passet og plejet væksten, kan du med tiden høste guldblade fra dit guldtræ – først små og senere store. Men du må blive ved med at pleje, beskære og luge ukrudtet væk, ellers vil træet falme og visne for til sidst at dø. Det er virkeligt en god tid til selvomsorg, pleje af dit hjerte og ikke mindst den ægte selvkærlighed.

Den 26. august, dagen før Nymånen i Jomfruen, danner Venus et udfordrende kvadrat til Uranus i Tyren, der er inklusive optakten til oppositionen med Saturn i Vandbæreren, der er præcis den 28. Dermed bliver det til et udfordrende t-kvadrat, der varer måneden ud og trækker ind i begyndelsen af september.

At sætte kærligheden og sig selv fri og at turde bevæge sig mod noget, som er så nyt og anderledes, kan være grænseoverskridende. Ikke flere forliste parforhold og menneskelige relationer på en baggrund af medafhængigheder, frygt, gammel karma og alt det der. Når du elsker dig, som du er, og du fylder din egen overflods kop, er der ingen grund til at være bundet. Men det er ikke nemt at lave revolution. Der må kæmpes for sagen.

Lige omkring månedsskiftet for Venus ekstra mod serveret af trigonen med Eris, der ikke frygter at skære ind til benet og sige sandheden. Den feminine kriger fra sin position i Vædderen svinger sværdet og skærer alt overflodigt fra. Ikke flere flødeskumskager og ligegyldige beundrere fra hverken Instagram eller TikTok. Ægte og sandt. Se ind bag facaden. Alt kan stå helt klart og skarpt.

Vi går fra bly viol med behov for smukke spejlbilleder og hang til blingbling og selfies med de kendte til klartseende, powerkvinde, der husker sin tid i Vædderen for nogle måneder siden. Hun er vokset gennem måneden. Nok stadigt i fashionable, smuk glitterkjole fra Versace og de nyeste Louboutin stiletter, men selvstændig som bare pokker. Tag ikke fejl. Vil slutter feste med et brag af en stortrigon i ildtegn, når Månen bevæger sig gennem den eventyrlystne Skytte. Miss Universe, here we come.

Kærligst

Carolina

Nyhed hos Lunaracademy

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier, der støtter dig i din essens og i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vbrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opbandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug.

Vælg mellem vibrationsolie, der er specielt designet til dig, en der støtter dig i årets 2022 energi eller 5 forskellige til de udfordrende numerologiske vibrationer. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.