You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Vandbæreren 2022

Cosmic Flash – Venus i Vandbæreren 2022

Electric Love

Venus skifter tegn sammen med Mars søndag den 6. marts, hvor hun kommer til at opholde sig under Vandbærerens kyndige fremsyn indtil den 5. april.

Når Venus får lidt højtflyvende luft under vingerne, så vokser kærligheden til frihed. Du kan opleve temaer omkring, hvor meget den personlige frihed betyder, når det kommer til vores værdier og romantiske forhold. Venus i Vandbæreren vil have frihed frem for bindinger.

Kærligheden kan tages til the next level – 5D kærlighed. Men hav Saturns ansvar og hårde arbejde in mente. Det kommer nok ikke så let i første omgang. Nye rammer tager tid at udvikle. Hvis ikke der er en vis mængde frihed, kan Venus let blive the girl you can´t  ever have. Jeg laver mine egne regler, siger hun. Tænk i utraditionelle måder at være i relationer på. Mere regnbue familie og mindre ligusterhæk.

Mens Venus er i Vandbæreren kunne det let være en form for friends with benefits, der løber af med sejren. Vandbæreren kan jo være lidt tilbagetrukket omkring alt det der føleri. Der må være en mening med galskaben. Venner er også mere end to mennesker der er svejset sammen på en baggrund af fysisk tiltrækning. Det er ikke de store romancer vi kan se frem til, med mindre det både indeholder space and freedom. Ikke noget med at sidde lårene af hinanden.

Venus skifter til Vandbæreren i marts 2022 - Astrologi - Lunaracademy

Where do we go, miss Scarlett O´Hara?

Venus har jo været en tur i underverdenen hos Pluto i Stenbukken flere gange på det seneste siden december sidste år grundet hendes retrograd. Det kan sagtens have trykket den gode stemning, givet et hak i selvværdet eller have gjort kærligheden dyb og rå grænsende til fifty shades of love.

Venus er også vores personlige værdier herunder økonomien, der har eller kan have været under Plutos kærlige hænder. Jeg har også læst flere beretninger om, kunder m.m. holder godt fast på pengepungen – forståeligt nok under og efter alt, hvad der er sket på det seneste. Aktiemarkederne er vist heller ikke, hvad de har været, uden at skulle kunne kloge mig for meget i den slags.

Den seneste omgang venusianske Pluto forvandling har været hånd i hånd med Mars. Ikke nogen let transit for ret mange muligvis, men fornyende. Pluto skaber ikke ravage for sjovs skyld og narrestreger, men fordi der trænger til grundig oprydning. Hvis noget skal fornyes må det gamle fordærvede væk først.

Pluto slipper endeligt lænkerne på turtelduerne den 14. marts, men kun for at give tøjlerne videre til Saturn fra omkring den 20. marts, der absolut intet problem har med at sætte grænser, hvis ikke der er taget et vist ansvar. Venus møder Saturn eksakt den 28. marts på 21º44’. Ansvars dagen. Fornuft og følelse.

Måske har du haft en svedig kærligheds affære, hvor der nu skal tages hånd om konsekvenserne. Måske bliver det alvor, eller måske holder det bare ikke i længden. Det kan se ud på mange måder. Venus rammer jo ikke samme livsområde for alle på en gang.

Midt imellem den nyfundne frihed fra Pluto og inden mødet med Saturn, har Venus og Mars en kort uge for sig selv in the love train. Ugen mellem den 14. og den 20. kan føles let og fri, så den må vi huske at nyde. Dog danner årets par et udfordrende kvadrat til Uranus i Tyren i den uge. Og Uranus er jo netop fritænkeren, nyskaberen og rebellen.

Styr dine kærligheds forhold, som du og din udkårne selv ønsker. Ingen andre kan beslutte, hvad der er rigtigt for dig. Måske er din version af kærligheden chokerende for andre, men who cares. Hvis du synes, din punker er for hot, så do whatever works for you. Måske går det, måske ikke. Om det er ham eller dig, der er gone with the wind vides ikke eller om det er forever and ever. Men der kan være en on/off forbindelse gennem marts.

Venus er hurtigere omkring jorden end Mars, så hun sætter farten op og skynder sig at hoppe i havet hos Fiskene den 5. april, der er en helt anden energi. Men er vel heller ikke en rigtig prinsesse diva, hvis ikke man kan få fyrene til at rende efter.

Kærligst

Carolina

PS. Er du astrologi nørdet med dit eget horoskop, kan du se hvilken hus (livsområde), du har Vandbæreren i. Det vil være her, du personligt bliver påvirket af Venus´ transit. Ellers kan du bestille en horoskoptydning, hvor du også får en lille skriftlig oversigt over dine placeringer med, så du selv kan blive din egen hobby astrolog efter sessionen.

Astrologien har i hvert fald taget mig med storm og er vildt lærerigt og udviklende både personligt, psykologisk og sjæleligt.

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.

Cosmic Flash – 2022 Edition værdi: 149,-