You are currently viewing Cosmic Flash – Merkur i Fiskene 2022

Cosmic Flash – Merkur i Fiskene 2022

You may say I´m a Dreamer

Der er endnu et energiskifte på vej, når Merkur stikker sine bevingede fødder ned i Fiskenes evige hav i nat omkring kl. 02.30. Vi vågner op til en Merkur, der går fra at have været høj på visionære tanker til nu at blive mere følsom og indfølende for en stund. Rettere sagt ind til den 27. marts, hvor der kommer rigeligt med fyrig power bag kommunikationen i Vædderen. Men den tid, den sorg (eller glæde).

Merkur er planeten for handel, kommunikation, transport, logik, indlæring og tanker blandt andet. I Fiskene må Merkur rette sig ind under de betingelser, der er i det følsomme og empatiske tegn.

Neej se en smuk sommerfugl. Forvent ikke en masse af dine medmennesker på det tænkende plan, men lad i stedet kreativiteten flyde frit, og se hvor Fiskenes uendelige vand bærer dig hen. Poesien kan mærkes, og den indre digter vågner op til dåd. Der kan kommer beskeder fra det fjerne. Det kan være svært at forklare intuitiv viden og information – særligt i en verden, hvor vi bedes om at stå skoleret og forsvare al vor viden på et videnskabeligt grundlag. Man ved det bare. Det kan mærkes i tanke og sjæl.

Fiskene beder Merkur om at være mere intuitiv. Dagdrømmene kan bære dig til fjerne destinationer og galaxer. Hov giv der lige en time der. Hvem sagde verdensfjern? Nå hvor kom jeg fra? Ej se nu den glimtende regndråbe på mit vindue. Hokus pokus der mistede jeg fokus… Igen..

Du kan opleve mere kaos i kommunikationen de kommende uger. Det er ikke som under Merkur retrograd, men mere fordi Fiskene er altet og intetheden. Det er grænseløst og bevægeligt vand. Grænseløs tænkning. Følelser, der blander sig med tankernes rige. Der kan være papirer eller mails, der på mystisk vis forsvinder, men alligevel ender det som regel godt. Thank God.

Måske du opfattes lidt mere tågehjernet end normalt, men hvad… Det påvirker os alle sammen mere eller mindre grad alt efter, hvor vi har Fiskenes tegn i fødselshoroskopet. Ikke alle har dog lige god adgang til dybthavs fiskeriet. Måske har de ikke en båd endnu.

17 dage hvor skyerne bliver malet lyserøde af Merkur i Fiskene.

Flydende møder på vandets overflade

Under Merkurs rejse i Fiskene er der årligt stormøde med Jupiter og Neptun. Fra den 15. marts støder han så småt til det drømmende selskab og tager pænt videre og giver hånd 1-1.

Den 21. marts mødes han med Jupiter, og tankerne når en højere oktav. Jupiter er begejstringens mester, og han holder sig sjældent tilbage, hverken når det kommer til filosofiske eller religiøse spørgsmål. Jupiter sørger for, at vi søger efter meningen med livet. En søgen efter at forstå. I Fiskene kan det lige så vel være meningen med sjælens rejse. Livene mellem livene. Det uhåndgribelige og det endeløse. Ret fantastisk og positiv transit alt i alt. Særligt hvis man formår at holder fødderne solidt plantet i mulden.

Den 23. marts skal der hilses pænt på Neptun, hvilket ikke bidrager sønderligt til jordforbindelsen. Fantasiens verden møder den logiske. Energien påvirker henover nogle uger, men peaker her den 23. Let the music inspire you. Tag mig med til Joanna. Lyserøde skyer bliver mere lyserøde og former sig måske som små enhjørninger på himmelhvælvingens bue. What dreams may come.

Vi er i opvarmnings fasen til Jupiters møde med Neptun i Fiskene, der kulminerer den 12. april 2022. Et møde, der sidst skete for 166 år siden i dette tegn. Det er altså en once in a lifetime thing og et af årets største transitter. Hyper spirituella og hjerteåbning. Næste gang Neptun og Jupiter mødes er om 12 år, men på det tidspunkt i Vædderen og det er en helt anden snak.

Living poets society

Brug de næste uger på at ”feele the mood”. Mærk stemningerne i det indre. Lyt til sjælens stemme. Formidl dem på den måde, som det nu bedst kan. Et haiku digt, en lyd eller hvad form det nu kommer i for dig.

Her er et friskskrevet forsøg på et Haiku fra min pen:

Fisken i vandet
Længselsfuldt tænkes livet
En ny tid på vej

Nyd de næste uger. Pres ikke hjernen for meget og forvent ikke det umulige. Flyd med strømmen på en gul gummibåd.

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.

Cosmic Flash – 2022 Edition værdi: 149,-