You are currently viewing Cosmic Flash – Mars i Tyren 2022

Cosmic Flash – Mars i Tyren 2022

Keep going and do the work

Nu hvor Mars har skiftet tegn i dag den 5. juli fra sit eget hurtige ildtegn til Tyrens mere jordnære tegn, sættes tempoet lidt ned. I stedet for instant drive får han i stedet en viljestyrke, der okser stødt afsted så længe rugbrødmotoren er tanket og kørehviletiden overholdt. Nok er Mars i Tyren ikke den, der vinder på tid, men til gengæld vinder han over tid. Hvor de andre iler afsted i en fart, tager Mars i Tyren det lidt mere med besindighed og holder et fast tempo. Mars her i Tyren har en super udholdenhed, som man kan bruge efter lyst og behov. Hvor Mars i Vædderen er sprinteren, er Mars i Tyren maratonløberen.

Vi får alle et skud af arbejdshest fra nu og til den 20. august i det område, hvor Mars opholder sig i Tyren i vores individuelle horoskoper. For nogle er det hjemme på basen i 4. hus og for andre handler det mere om fællesskaber og en højere mening i 11. hus. Se i dit horoskop, hvor du har Tyren, eller besøg din favorit astrolog for at få en update på både dine medfødte og også de kommende energier, så du ved, hvor du bedst kan lægge dit fokus i den kommende tid (du kan eksempelvis bestille din tid her).

Arketypisk er Mars i Tyren den typiske kok. Le Chef, der ved hvornår tingene er færdige, og hvornår de bare er helt perfekte. 5 Michellin stjerner, ja tak. Skynd ikke på en Masterchef. Når den sidder i skabet, så sidder den i skabet. Ikke før. Ikke efter. Tyrens energi elsker jorden og alt det, som er dejligt konkret. Alt det, vi kan tage og føle på – så arbejdet kan også være inden for jordbrug eller i kunstnerisk sammenhæng med en form for formgivning – keramiker eksempelvis.

Mars får lært at gøre sit arbejde i praksis. Det er mesterlære. Learning by doing. Alt måles og vejes og gøres i rette mængder. Ikke noget med at spilde hverken tid eller materiale. Hvis du har fulgt med her et stykke tid, så ved du nok, at Tyren også handler om nydelse, så det arbejde, der skal gøres, skal også føles godt i maven, og resultaterne skal være synlige. Så er energien til gengæld ustoppelig. Var der nogen, der sagde Duracel?

Idéerne kan vælte ned. Der skal handles på de innovative visioner.

Making innovation happen

Når Mars når til omkring 11-12 grader i Tyren omkring den 21. juli, kommer han ind i Uranus´ energifelt. Energien sættes i gang af månen denne dag, der kan gå hen at blive ret følelsesfyldt med nerverne uden på tøjet – ikke mindst fordi numerologien på dagen også fortæller en historie om mulighed for pludselige udfordringer.

Uranus´ er kendt som ”The Great Awakener” planeten, der kan snipsnappe os ud af komfortzoner i løbet af et splitsekund. Hvor den ellers så besindige tyreenergi, bare gik der og hyggede sig på kløvermarken i ro og mag, kan den pludseligt få elektrochok, og så er det ellers bare komme af banen. Stå ikke i vejen for en tyr, der har fået stød. Det ville være som at stå på den forkerte gade i Sevilla under et tyrevæddeløb – man kan komme galt afsted.

Resten af juli er der Mars+Uranus optræk til vilde opfindelser og idéerne, der bare står i kø for at blive manifesteret. Den 31. juli stiller Mars sig på 18 grader sammen med Uranus og den nordlige måneknude (vores fælles ledestjerne og sigtepunkt). Her henover skiftet til august kickstartes en ny Mars Uranus cyklus, når mødet mellem de to bliver eksakt.

I ugerne op til og et par uger efter fushioneres Mars´ viljepower med Uranus´ rebelske og innovative vibrationer. De to blandes og skaber en tredje energi, der bliver til en Muranus cocktail. I denne periode kan du passende holde godt øje med de idéer og visioner, du får fra det kosmiske. Nogle af dem skal der altså tages action på. Det hjælper ikke bare at downloade brugbart materiale fra oven, hvis ikke der gøres noget. At gøre er Mars´ område. To do or not to do. Arbejd på de vilde idéer. Inspired action.

Bedst som man troede, det ikke kunne blive mere crazy

I begyndelsen af august kan der komme skår i glæden, da Pluto også skal have en finger med i spillet. Kollektivt kan det give optøjer og uroligheder i gader og stræder. Plutos kontrollerende adfærd møder for alvor kampen for frihed. Ikke mindst også pga. Uranus Saturn kvadratet, der igen er aktivt, og som vi ikke helt må glemme endnu. Aspektet, der var anledning til grænse/friheds temaet i hele år 2021, som igen er en medspiller, der dog synger på sidste vers henover efteråret 2022. Begyndelsen af august kan blive ret vild og ukontrollabel. Så er det nogle gange bedst at overlade tøjlerne til den højeste vilje og vælge tilliden.  

Måske særligt omkring den 5. august, hvor Månen bevæger sig henover den sydlige måneknude og stiller sig over for Mars, Uranus og den nordlige måneknude i Tyren, kan potentielt blive lidt til the scratchy side. Månen i Skorpionen kan udløse temaer om alle de tabuer, vi ikke taler om. Alt det mørke og grimme må frem i lyset for at blive helet. Gulvtæpper med skidt og snavs under må løftes og lindes. Der skal luftes ud og gøres hovedrent.

Den 10. august er Solen i Løven medspiller i et t-kvadrat mellem jeg og vi energierne over for Saturn i Vandbæreren og med apex hos Mars og Uranus i Tyren. I want to break free. Hele august lader til at have det ene drama der blot afløser det andet, så nyd ferien indtil da. Der er udfordringer nok at tage sig af, men mon ikke det udvikler os som mennesker. Der er muligheder nok. Grænserne i komfortzoner rykkes.

Hvordan aspekterne tager sig ud i vores individuelle liv, kan være meget forskellige. Nogle mærker meget; andre vil måske blot observere det, som en storm i det fjerne.

Hvor der er vilje er der vej. Og det er trodsalt kun set fra Mars´ perspektiv.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.