Essentielle olier og aromaterapi i din business

essentielle olier fra dōTERRA til din business

Månedens olier fra doTERRA hos Lunarcademy. DoTERRA Neroli touch 10 ml i roller.

Bliv Wellness Advocate eller "bygger"

Måske er du ligesom jeg faldet pladask for de lækre dōTERRA olier og ønsker at udvide din forretning med High Vibes, High End essentielle olier, der er meget mere end blot en olie. Det er et helt koncept, du får med.

dōTERRA´s motto er:

We help the World Heal

Er du en del af “Healerflokken” og arbejder du allerede med mennesker eller dyr, kan olierne være et stærkt supplement eller endda endnu mere til at udvide din forretning og dermed din indtjening.

Det kan også være, at du går rundt med en iværksætterdrøm i maven, men endnu ikke har taget mod til dig eller fundet de helt rette produkter at sælge.

Hvordan starter du?

Sådan bliver du Wellness Advocate

Vil du være en del af en kæmpe flok passionerede Wellness Advocates i hele verden, der ønsker at “Heale the World”.

 Olierne fra dōTERRA sælges via Network Marketing. Det er en forretningsmodel mange har en stærk holdning til, men spørger du mig, er det genialt og totalt i tråd med Vandbærerens Tidsalder og fremtiden – et kæmpe business fællesskab med en fælles vision på hver vores unikke måde, hvor vi støtter, hepper og supporterer hinanden på kryds og tværs.

Du slipper samtidig for at have dine penge bundet i en stor lagerbeholdning, der er sørget for webshop, og du får markedsføringsmateriale til en værdi af tusindvis af kroner, som du ellers selv skulle afholde eksempelvis som klassisk butiksejer. Så du kan bare sælge løs. Win-win.

Du får alle samme fordele og bonusser, som du gør som kunde (se om dem her).

Derudover får du også:

Medlemsskab af facebookgruppen for byggere hos Team Lavt Gærde, hvor der bl.a. er ugentlige bygge zoommøder med healing, clearing, tapping, metoring og indsigter, du kan bruge i både din forretning og i dit personlige liv.

Du får mulighed for at optjene point, som du kan bestille olier for. Samtidig vil du få et afkast af dig og salget i dit kommende team, som kan ende med at være din eneste indtægtskilde eller blot et godt tilskud ved siden af, hvad du ellers laver.

DoTERRA Cassia - bestil dine essentielle olier til din spirituelle udvikling hos Lunaracademy.
DoTERRA Clary Sage - bestil dine essentielle olier til din spirituelle udvikling hos Lunaracademy.

Ekstra bonusser til dig, når du signer op som Wellness Advocate i mit team.

Lunaracademy - Essentielle olier - doTERRA Air er en olie, der støtter vejrtrækning og med at slippe sort og smerte.
Lunaracademy - Essentielle olier - doTERRA Tangerine er en olie der booster både glæde og kreativitet.

Wellness Vibes til dig her fra LunarAcademy & LunarDesign

  • Numerologisk og astrologisk superdato til opstart af din virksomhed.
  • Et numerologisk High Vibe navn som er en del af Numerologic Quantum Vibrations Pro
  • Professionelt logodesign til din hjemmeside og sociale medier fra LunarDesigns.

Iværksætterpakke til dig fra min oliementor Johannah Krystell

Iværksætterpakken består af:

  • Oprettelse af lille hjemmeside til din oliebusiness
  • Hjælp til opsættelse af nyhedsbrev i mailerlite.com inkl. freebie (guide) og mailserie til personlig justering
  • Hjælp til annoncering af freebie på din facebookside.

Adgang til Team Magiske Oliers Byggerportal

Her finder du alt (materialer og informationer), du skal bruge til dit Wellness Advocate “byggeprojekt” – serveret på et guldfad.

Adgang til et uvurderligt Business Netværk – Team Magiske Olier

Du får sparing i en helt magisk gruppe “bygger” kvinder med forskellige baggrunde inden for terapi, behandlinger, healing, markedsføring m.m. Vi holder løbende møder med, hvad der rører sig, og der er altid både hjælp, støtte og vejledning at hente. Vi hepper på hinandens succes, og det er uvurderligt som selvstændig.

Din investering i din forretning

Du bliver medlem af Team Lavt Gærde og kan sætte dine businessmål helt efter dit eget program og ønsker. Der er “No Preassure” – det er din egen lyst, der styrer.

Som Wellness Advocate/bygger i Team Lavt Gærde forpligter du dig hver måned til et køb af olier eller andre dōTERRA produkter på min. 150 PV (pointsystem – Personal Value). Økonomisk svarer 150 PV ca. til 1.250 kr. For dine PV får du olier/produkter, du selv vælger, som du kan bruge til prøver, demoer, på anden vis i din forretning og/eller selv teste effekten af m.m.

Vi hjælper hinanden i Network Marketing. Så selvom du ikke har det vilde gang i dit byggeri fra dag 1, så er der Wellness Advocate kollegaer omkring dig, som altid er i fuldt sving. Vi ved, at der skal være plads til både liv og sjæl.

Hvordan du vælger at være bygger, er helt op til dig. Om du inspirerer dine følge via SoMe kanaler, eller om du bruger olierne som en del af din klinik og dine behandlinger, er helt op til dig. Kun din fantasi sætter grænser.

Skulle du have udfordringer med teknikken, så kontakt mig her, så er jeg klar til at at hjælpe dig eller tjek denne trin for trin guide.

DoTERRA Clary Sage - bestil dine essentielle olier til din spirituelle udvikling hos Lunaracademy.
DoTERRA Cassia - bestil dine essentielle olier til din spirituelle udvikling hos Lunaracademy.

Bliv inspiriret af Carolinas rejse med de essentielle olier

Æteriske olier, også kaldet essentielle olier, gør noget ved os som levende væsener. Ganske som krystallers og tallenes magiske numerologiske vibrationer, kan de essentielle olier støtte os på både et fysisk, følelsesmæssigt og energetisk plan. 

De er naturens gyldne dråber i sin reneste og mest højt vibrerende form. De koncentrerede æteriske olier er powerfulde og kan være behjælpelige med alt fra at lindre fysiske skavanker, smerter og følelsesmæssige ubalancer, så vi hæver vores vibrationer op ad skalaen.

Lavendelduften er beroligende og støtter kommunikationen. Æteriske olier fra doTERRA hos Lunaracademy..

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Søger du spirituelle svar på livet og er du nysgerrig i det spirituelle? Kom med i gruppen Cosmic Powered Living”, hvor der serveres en fantastisk cocktail af astrologi, numerologi, essentielle olier, krystaller og sirligt krydret med alt muligt andet spiritualitet.

Kom med i den lukkede facebookgruppe her. Det er helt gratis og koster kun din nysgerrighed. Dresscode: High Vibes

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy